reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczyny. Coś smutnawo tu dzisiaj. Pati rozumiem Twoje nerwy. Ja przed pierwszą ciążą miałm bardzo długie cykle, oj jak się natestowałam. Teraz zrobiłam test w 28dc, ale po południu, wyszła bladziuchna krecha. Potem zrobiłam betę i się cieszyłam:tak: Także Anetha gratuluję.
Jestem osobą wierzącą, ale staram się, rozumieć niewierzących. Kieruję się zasadą: Żyj i pozwól żyć innym. Wiadomo ile ludzi tyle poglądów. Najważniejsze to strać się być dobrym człowiekiem. Mój Aniołek odszedł w Wielkim Tygodniu, chodziłam do kościoła i cichutko płakałam...
Pozdrawiam i życzę radości z weekendu:-)

Cześć kochane...ja tylko na momencik...
chciałam się Wam pochwalić, ze dziś w nocy zaliczyłam pierwszy napad głodu......o 3 w nocy, wstałam i narobiłam sobie kanapek....to jakiś koszmar jest.....ale jak mi w poniedziałek fasolka nie pomacha...to jej więcej jeść w nocy nie dam!

Buziaczki...

karola mialas odzywac sie czescie :-( i mi kibicowac.... bo ja nadal bez @ i bez pozytywnego testu buuu :-(

no ale jak nie ma @ to czego płaczesz........
pamiętaj, że mnie testy pokazały kilka dni po terminie @ i to takie bledziutkie.....
doczytałam tu, że masz super czuły płytkowy....może siknij z samego rańca....
kibicuje i cały czas trzymam kciuki nawet jak mnie nie ma!!!!

Kurcze wiecie co ja teraz też bym chciała być w ciąży. Jak czytam, że robicie testy piszecie w którym miesiącu jesteście, o wizytach u gina to naprawdę się ciesze że
Wam się udało i chyba zaczynam wierzyć, że .... jednak prędzej czy później się uda.
Mama nadzieję, że ja kiedyś tez będę mogła napisać, że w końcu robię test

reklama
karola ja juz go obsikalam i nic.... niecierpliwa jestem ha

To dziwne...a jak się czujesz....może po prostu testy jeszcze nie chcą nic pokazać...pamiętaj dopóki nie ma @ jest nadzieja!!!!!

Kurcze wiecie co ja teraz też bym chciała być w ciąży. Jak czytam, że robicie testy piszecie w którym miesiącu jesteście, o wizytach u gina to naprawdę się ciesze że
Wam się udało i chyba zaczynam wierzyć, że .... jednak prędzej czy później się uda.
Mama nadzieję, że ja kiedyś tez będę mogła napisać, że w końcu robię test
Zobaczysz...jeszcze troszkę i będziesz z nami robiła sikańca....narazie zawsze możesz już zacząć kupować testy,,, bo sama widzisz ile ich potem potrzeba:-)

Do góry