reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja też mam doła ,ale dziś już niema @:tak: i można sie posexować:-D:-D:-D:-D:-D
ja bede sie cieszyć z przyjemności na co komu testy owulacyjne i temperatury tylko człowiek zajoba dostaje od tego nie będe sie już mierzyć ani wsłuchiwać w nic bo tylko stres i nerwy wtedy ,a potem ten stres pewnie blokuje cały proces.
Pati ach ty testerko (jak i ja:zawstydzona/y:) wszczymaj sie do rana a brzucho jak na @ nie boli?
Anetha ja widze dwie krechy kochana pocichutku gratuluje i trzymam kciuki , a jakiej firmy testa robiłaś?a już doczytałam bobo test , no mnie oszukał pink test a bobo test w dniu @ nic nie pokazał więc myśle ,że jest wiarygodny.
Agatko ja ogólnie też kiedyś prawie sie z moją babcia pokłóciłam o Kościół bo ja ide jak czuje ,że mam potrzebe ,a ona by mnie co niedziele gnała szczerze to wole iść do kościoła jak jest pusto i w ciszy sie pomodlić i jestem zdania ,że lepiej wyspowiadać się raz do roku ,ale szczerze i ze skruchą:tak: niż wyjść z kościoła i komuś tyłki obrabiać a do komunii chodzić mimo to.

Możecie sie śmiać ,ale dziś mi uszy zatkało coś i łzawie więc siedze w czapie.
Dziś wróciła moja mamuśka babcia już ma zdjęte szwy i wiecie co to jest baba z jajami:
sama sobie zmieniała opatrunki ,sama sobie robiła zastrzyki w brzuch ,sama sobie głowe myła i sama chodziła do kibelka zanim mama sie zorientowała ona już siedziała w łazience no normalnie pełna podziwu jestem jeszcze następnego dnia po operacji zadzwoniła do mnie i żartami sypała.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
brzuch mnie nie boli marta

frytki upieczone i zjedzone...

a moj mial dzis w pracy zebranie bo w weekend ma byc u nich pip bo jakis facet zlozyl skarge... najlepsze jest to ze wlasciciele firmy znaja jego nazwisko takze ma juz do konca zycia przesrane w znalezieniu pracy... za...ne polskie urzedy kurde pracodawca jest chroniony a pracownik to tylko gowno... nic nie moze byc tak jak nalezy... teraz juz mi nie przykro tylko jestem mega wku...na

ide na kawe na uspokojenie :-p

a co do kosciola to prosze nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka bo ja chodze co niedziele, nie obgaduje innych za plecami mam gdzies kto co ma ubrane i chodze bo mam taka potrzebe a nie bo tak ksiadz se wymyslil, co do spowiedzi to mnie do tego trudno zmusic zeby tak co miesiac, w ogle nie rozumie tego nakazu wzietego z kosmosu, to samo z odpustami zupelnymi, skad oni sobie wymyslili to ze jak sie zrobi to i tamto to bedzie sie zbawionym nie mam pojecia... czasem mi sie wydaje ze ksieza lubia sobie bajki wymyslac to takie handlowanie wiara jak zrobisz to i to to pojdziesz do nieba a jak nie to nie wiadomo czy pojdziesz itd... a czasem ten co nie chodzi do kosciola szybciej do nieba trafi niz ten co chodzi codziennie.... bo o tym czy sie na niebo zasluzy decyduje zycie a nie chodzenie do kosciola :-) z babcia tez sie nie raz poklocilam i z tesciami, bo jednak moja babcia to tez z farorzami nieraz miala na pienku haha bo ona tez strasznie zadziorna jest :-)

ja tez mam dzisjaj zly dzien tzn taki przykry bardzo... :-( kupilam dzisiaj blok i olowek i bede rysowac spiacego aniolka dzidziusia dla mojego Antosia... powiesze na scianie w pokoju pozniej ...

Pati nie wrzucam do jednego worka ;-), może źle sprecyzowałam chodzi mi o ludzi pokroju mojej teściówki dewotki, bardzo świątobliwej w święto zmarłych stałyśmy nad grobem jej brata najpierw wysłuchałam jaki to był pijak a potem o kobiecie z grobu obok,która płakała a wg mojej tesciówki płacze bo ma synów pijaków, pod kościółem jest wieczne obgadywanie kto jak sie ubrał , zresztą co bede gadać każda z nas widzi jak np wracam od komunii i w ławkach siedzą kobiety bardzo wierzące które zamiast pomodlić się po przyjęciu ciała Chrystusa łypią oczami jak kto sie ubrał i takie osoby miałam na myśli nie chciałam cie urazić Pati:tak::-)
Na komuni wnuczki mojej teściówki najbardziej zajmowało ją to ,że jakaś pani miała taki sam kostium no kurcze komunia to nie bal ani wesele ,a ona miała komplet jak na wesele na 100 osób świeciła sie jak nie powiem co i była zdruzgotana ,że ktoś śmiał mieć taką samą kiecke.no poprostu rozwalają mnie takie osoby.

Mississ a pokażesz nam tego Aniołka jak już narysujesz???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam.No dzis jestem troszkę wcześniej więc postaram się być na bieżąco. Już prawie przeczytałam to co naskrobałyście przez dwa dni. U mnie dzis bardzo pracowity dzień postanowiłam w końcu zrobicć porządki w szafie i duuuużżżże pranie no i teraz mam taki bałagan w pokoju, że nie wiem czy zdołam do jutra to wszystko ogarnąć. Chyba musiałam odreagować to @ mnie dopadła i jakaś taka rozdrażniona jestem. Kurcze troszkę się martwię bo znowu moja @ po tym wszystkim jest bardziej bolesna no ale mam nadzieję, że to tylko tak w pierwszym dniu. Wcześniej tez miałam bolesne ale nie az tak jak teraz.

marta nie urazilas mnie ;-)

ide sie pouczyc bo na ten niemiecki nic nie umiem a jeszcze matma przedemna... kurde nie chce mi sie...

reklama
kurcze przypaliłam żelazkiem moje czarne ulubione spodnie. Chyba nie da sie ich odratowac. Nie? Ale szukam w necie jak sobie z tym poradzić może coś się uda zrobić:-)

Do góry