reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
to idz kupic :-) bedziesz wiedziala czy masz po co isc bo dzis juz powinien wykazac pewniaka, bo wkoncu robila ostatnio w sobote po poludzniu wiec minelo 48 godzin, a jak beta wzrasta o 66% to mysle ze by wyszedl jakby to byla ciaza

Pati wstawię zaraz na Twój wątek.

Agnieszka noooo zapasy gromadzisz a zaczęłaś już sprzątać???

Kobietka22 witaj.

Missiiss może napisz po prosu do nich na kontakt bo też nie mogę znaleźć już tyle tego czytałam... bo można też napisać na "poronienie informacja dla Ciebie" chociaż zgłosić fakt

Tatusia26 witaj

Anetka83 no leci:tak:

Parę chwil a tu już tyle stron... dowiedziałam się właśnie ze żona mojego szefa poroniła... mają za sobą jedną normalną zdrową ciążę i 4 letnią córkę... nie mogli się zdecydować czy chcą dziecko drugie czy nie... takie im sie to łatwe wydawało -jak każdemu kto tego nie przeżył. Sama ich namawiałam ze w takim domu wielkim kiedyś sami zostaną... matko co się dzieje....

może pujde niech M sobie marudzi ,a fasolka ważniejsza prawda?
kurcze teraz mi przyszło do głowy, a może ja tak jak babka i ciotki ,blizniaki i jeden nie dał rady.

no wlasnie kobietka wiec lec kup test i sie okaze co i jak... bo jak ci sie juz konczy @ to faktycznie moze to normalna ciaza... ja pisalam ja ostatnim razem normalnie krwawilam normalna @ byla bol brzucha okropny (wzielam wtedy dwie nospy i nie pomogly) i skrzepy krwi byly... wiec to nie bylo slabe krwawienie czy brudzenie, a w ciazy bylam... dobrze ze wtedy o tym nie wiedzialam bo na tescie nic nie zauwazylam, zrobilam test bo mnie cyce bolaly i mi to podpadlo i wyszedl pozytywny... moze wtedy tez byly u mnie blizniaki... juz sie nie dowiem niestety.. to krwawienie u mnie trwalo jeden dzien, a @ zwykle mam 6-7 dni

Wiesz lady, ja się właśnie zastanawiałam czy jak lekarz powie że już można to ja będę taka odważana. Są dziewczyny które zachodzą w zdrową ciąże po pierwszej @ i to chyba tak naprawdę nie zależy od ilości @ tylko od tego czy to dziecię ma być czy nie. Poza tym nie wiadomo czy od razu zajdziesz. Te decyzję musisz podjąć sama ale ja Ci zazdroszczę tego momentu że już wiesz że jest ok i tylko psycha Cię powstrzymuje. A robiłaś jakieś badania czy nie?

Nie robiłam żadnych badań, lekarz kazał mi już brać kwas foliowy i mogę się starać po tych 2,3@. Ja strasznie chcę dzidziusia, owszem boje się ale czy mój strach może teraz coś zmienić- wg mnie tylko pogorszyć. Nie chcę o tym mysleć bo takie myslenie nic mi nie da. Liczy się dla mnie teraz pragnienie sworzenia rodziny i sie nie poddam. Wierze, że tym razem się nam uda. Gorzej z moim mężem, bo on się boi o moje zdrowie. Lekarz powiedział,że wszytsko się zagoiło i jest ok. Jednak dla mojego dobra odczekać te 2,3,4 @. Jednak tak naparwdę to zależy odemnie. Stwierdzono, że moje dziecko umarło tak 8-9 tydz więc jakiś ogromnych zmian mój organizm nie odczuł ani ja fizycznie też nie odczuła, prócz oczywiście tej 'pustyki' czasem płaczę wieczorem, ale to powoduje jeszcze większą chęć mieć dziecko.

Wiem, że każda z nas ma inna psychikę. Ale musimy kochane żyć dlaje, chociaż wiem że jest ciężko. Nie myślmy źle o sobie musimy iść dlaje przez życie. Wierzmy że będziemy szczęsliwymi i pięknymi mamusiami :) tego życzę sobie i wam

reklama
Cześc dziewczyny....

Przywitam się i idę troszkę poogarniać mieszkanie...bo się troszkę zapuściłam...niby w domku siedzę, a nic nie robię, aż mi głupio przed Z, bo przychodzi z pracy i jeszcze sprząta....

Czuje się dobrze...tylko mnie sikanie w nocy męczy....ale przynajmniej dzięki temu wiem, że jest dobrze....przy tamtej ciazy tak nie sikałam często...bo chyba nie powiększało mi się tam wszytsko tak jak trzeba...więc teraz cieszę się z każdej nocnej pobudki...

Pytanie do ciężerówek.....
czy brzuch to ma pobolewać tak jak przy @, bo mnie właśnie tak czasami boli...nie ciągnie, nie kłuje...tylko boli jakbym miała zaraz dostać @....?

Buziaki....

Kaśka, Karola......przytulam Was mocno.....

Kobietka....byłaś u lekarza....to w końcu @?
Pati...co z Twoim testem?
Newfie...dlaczego od nas uciekłaś?
Motyl...ale masz dziewczyne w domu...wymagająca...i dobrze!
Just, She, Kasikz, Aga, Agatka, Anetka,Koti, Aniołki, Wiolka, Lena, Lady...i wszytskie niewymienione pozdrawiam....!:laugh2:
Witam dziewczynki

Mnie bolał brzuszek jak na @. Terazjużmnie nie boli tylko ciągnie gdy się położę.
KASIA - ale nam staracha babo narobiłaś. Cieszę się że wszystko z Wami ok.

Co do wcześniejszych postów, ja na szczęście przy łyżeczkowaniu miałam narkozę a lekarz który mnie usypiał najwyraźniej starał się żebym zapomniała po co się tam znalazłam i razem z moim ginem opowiadali mi śmieszne historyjki.

Do góry