reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny!!!!
Czytałam Wasze historie o zabiegach i jestem wstrząśnięta - dla mnie zabieg był straszny a miałam przeprowadzony w narkozie - nie wyobrażam nawet sobie co mogłyście przeżywać - przytulam Was mocno i trzeba walczyć z takimi rzeźnikami!!!

Dzisiaj mam okropne samopoczucie - straszne nudności mi doskwierają i do tego w pracy wszyscy mnie denerwują - czym sobie radzicie na mdłości w pracy!!????

reklama
Witam .

:szok:I powiem Wam że jestem w ciżkim szoku ze tak okrutnie Was potraktowano .PATI masz racje ze takich rzezników nalezy gdzies zgłosci a najlepiej publicznie zlinczowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

BATA idzi na USG jezeli nie jestes pewna czy ciąza nadal jest.Tutaj na forum dziewczyny mawiają ze nadzieja umiera ostatnia ,wiec dopuki jest iskierka nadzieii to nie poddawaj sie.Słyszałam o przypadkach gdzie dziewczyny były wysyłane na zabieg przez swoich ginekologów a w szpitalu kazali czekac ,czasami okazywało sie ze ciąza jest i rozwija sie zdrowo.Wniosek z tego taki ze czasami dzidzia potrzebuje wiecej czasu zeby sie poakazc.WALCZ.

Cos jeszcze miałam napisac i zapomnałam :-D.
Buziole.

Witam Cie serdecznie Pati i jest mi bardzo przykro jak czytam to co napisałas głowa do góry wszystko bedzie dobrze pszepraszam zadne słowa nie sa w stanie Cię teraz pocieszyc ja jestm w pdoobnej sytuacji u mojego dzidziusia brak tetna ;( całuje mocno i Cie pozdrawiam ..

nie rozumie twojego posta... co ja napisalam takiego ze ci przykro i ze mam miec glowe do gory????

a moze my sie znamy???? nic nie rozumie

swiatelko dla twojego aniolka (*) :-( przykro mi ze tez cie to spotkalo:-(

Moja szwagierka też miała przebój poszła do pani ginekolog bo zatrzymała jej sie miesiączka była już wtedy w 3 miesiącu tylko, że miała takie 3 dniowe plamienia w czasie @ i myślała że to @.
No i dostała skierowanie na badania do szpitala nic nie podejrzewając rozczytać sie nie mogła i pojechała a tam lekarz patrzy na nią i mówi martwa ciąża do usunięca ona w płacz ,a lekarz niech pani poczeka to zbadamy , i co?
i wzorowa ciąża 3 miesiąc zdrowa i żywa i teraz ma 7 latek dziewczyna:tak:

kobietka ale do szpitala mozesz jechac gdzie chcesz, niekoniecznie do tego pod ktory niby nalezysz bo jest najblizej... ja np teraz bylam w szpitalu w rudzie slaskiej a to jest 50km od zor... w zorach to o szpitalu tez chodza legendy w rodzinie mamy przyklady tego "pasciarstwa"
ja naprawde na waszym miejscu dawno bylabym w sadzie, tymbardziej ze mogli sie pewnie przyczynic do smierci dziecka twojej siostry wiec stworzyli zagrozenie zycia, zamiast odwrotnie "walczyc o nie"

Dzisiaj mam okropne samopoczucie - straszne nudności mi doskwierają i do tego w pracy wszyscy mnie denerwują - czym sobie radzicie na mdłości w pracy!!????

Wiesz mi pomaga to pieczywko ryzowe chrupkie i tylko to :-)

W sumie racja no ja mam szpitale następne 20 km stąd tylko wiesz co tam mówią?do swojej miejscowości prosze jechać bo nie ma miejsc:no:, ratuje mnie tylko mój gin on leczy w świetnym szpitalu naokoło las cisza spokuj, tylko wtedy go nie miałam jeszcze ratował mnie tylko ten szpital.

dziewczyny :-) moja @ wygląda jakby chciała sie kończyć chyba polece do gina mojej kumpeli jutro ona też idzie bo ma dwie kreseczki.

reklama
Do góry