reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

weszlam na strone fundacji, w mailach maja wpisane czesto [at] zamiast tego trzeba wpisac oczywiscie @
ten skrot sie stosuje zeby np ktos spamu nie wysylal na ten mail, takie zabezpieczenie bo po prostu mail z [at] nie dziala :-) gdy np podajecie maile na stronach, forach itd to podawajcie zawsze z [at] bo tak bezpieczniej :-) to tak na przyszlosc :-) ide sprzatac... wrrr

reklama
Witajcie,
Ja tak w telegraficznym skrócie, u mnie praca, praca i praca, ale to nic nowego.
Kobietka przykro mi, że @ jednak przyszła i z tego co wiem testy w drugą stronę rzadko się mylą, musiało być jakieś stężenie bhcg w organizmie.
Witam nowe aniołkowe mamusie
[*]
[*]
[*]
To ja uciekam.
Miłego dnia życzę. Tylko nie naróbcie mega produkcji, bo jak wieczorem zaglądam (po 23 często) to tu jest tyle stron, że nie sposób tego przeczytać o tej porze ze zrozumieniem ;-)

kobietka ja bym dawno byla w sadzie bo taki debil robi to innym kobieta.... matko boska, trzeba napisac maila do tej fundacji rodzic po ludzku, z nazwiskami tych osob "lekarzy"

czesc dziewczyny:-)

większośc pewnie mnie nie zna...dawno mnie tu nie było a Was tyle przybyło... niedobrze... ale dobrze że tu trafiłyście... bo razem jest lepiej...
dla wszystkich Aniołków zapalam
[*]

odczytuje Was na bieżąco... ale nie pisze...
jak patrzę na to co piszecie... na horror jaki przeżywałyście mają zabieg... poprostu nie mogę uwierzyc... nawet nie chcę sobie tego wyobrazac...
Ja miałam przed zabiegiem podany dożylnie ketonal i pełną narkozę... nie wyobrażam sobie przezyc tego ani pod względem fizycznym... abi psychicznym... bez narkozy...świadomie...

Przytulam Was wszystkie mocno i życze miłego dnia... Trzymajcie się

13x13 ale ten czas leci... to już 20tyd !!! pozdrawiam gorąco !!! :-)

bata witam weterynarza :-)

Witam Cie serdecznie Pati i jest mi bardzo przykro jak czytam to co napisałas głowa do góry wszystko bedzie dobrze pszepraszam zadne słowa nie sa w stanie Cię teraz pocieszyc ja jestm w pdoobnej sytuacji u mojego dzidziusia brak tetna ;( całuje mocno i Cie pozdrawiam ..

Wogóle dziewczyny to jutro mam sprawe w sadzie z moim byłym męzem o podwyzszenie alimentów,ale sie boje co oni tam beda sie pytac , kuzwa jeszcze stres mi potrzebny,ale musialam wystapic

Pati my mamy taki szpital, że tam strach jechać umieralnią go nazywają nie chciałam tam jechać poszłam do mojego obecnego gina,który mnie uspokoił i powiedział ,że powinno niedługo ustać krwawienie bo potym co mi sie oczyściło w domu już nic nie zostało i jakby jeszcze sie wzmagało ,albo nie ustało to wtedy skieruje mnie do swojego szpitala i tam bedzie zabieg w pełnej narkozie,ale na szczęście nie było takiej potrzeby.
Wyobraź sobie pierwszy szpital najbliższy mam u siebie oskarżyłabym go ,a jakby mu nic nie zrobili i bym musiała pojechać w kolejnej ciąży do tego i tak dramatycznego szpitala i trafiła na niego nawet nie chce myśleć, mojej siostrze w tym szpitalu mało co nie zamęczyli dziecka.

reklama
Mississ, Tusia, Kobietka, bardzo współczuję tego co musiałyście przejść i jestem w szoku!
Mnie uśpili, jak trafiłam na salę po zabiegu to przez godzinę spałam (taki przymulony półsen), potem godzinę leżałam, a potem byłam już wałściwie na chodzie. Na ligninie krwi mniej niż w @ zostało. I co było najdziwniejsze nie czułam, że mi tam coś robili, czasami po zwykłej wizycie i badaniu większy dyskomfort miałam, że tam ktoś grzebał.
Szok, że skoro da się przeprowadzić zabieg zaoszczędzając bólu fizycznego to zdarza się, że robią go na żywca. :szok::no:

Do góry