reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu również bardzo się cieszę, że z fasolką wszystko ok:-)
Czytałam na stronie o poronieniu, że niektóre szpitale nie podaja narkozy, stowarzyszenie bardzo z tym walczy. Skandal! Ja miałam narkozę i chociaż pochodzę z małego miasta to opiekę miałam dobrą i byłam traktowana jak człowiek. Przykre, że mimo i tak ogromnego bólu, jaki musimy przeżywać, ktoś jeszcze nam go dokłada. Oj.
Dobranoc, słodkich snów.

missiiss nawet sobie nie chcę tego wyobrażać przez co musiałaś przejść. Ja jak się obudziłam to bolało...
Ja również bym napisała skargę na tego lekarza. Mój Boże jak można robić takie rzeczy.
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze @ po tym wszystkim są normalne jak wcześniej.
Do mnie właśnie się zbliża no i znowu mnie boli jajnik.Pewnie to normalne ja prawie zawsze tak miałam ale teraz te bóle sa bardziej intensywniejsze. Co ja gadam boli jak nie wiem co.
To będzie moja druga po poronieniu, nie wiem juz sama czy to może byc skutkiem oczyszczania się macicy, czy cuś

Maruszka zielonego pojęcia nie mam bo czekam na pierwszą i jestem pełna obaw. Na razie jeszcze cały czas plamie po zabiegu i nie wiem kiedy się to skończy.

Moja pierwsza po zabiegu była dość bolesna. Myślałam, że ta druga będzie już normalna, a tu się okazuje, że chyba jednak nie, niestety.

lenka na pewno cie nie zaskoczy. Wiesz to jest sprawa indywidualna każdej kobietki. Jedne maja bolesne a drugie nawet nie odczuwają, że ona już się pojawiła.
Wiem, że u jednych kobiet po pierwsza @ przychodzi od 4 do 6 tygodni, a u mnie dokładnie po 31 dniach czyli zupełnie normalnie bo taki jest długość mojego cyklu.
Ginekolog też był zadowolony bo powiedział, że skoro tak szybko przyszła to wszystko u mnie wraca do normy.

reklama
Ja się trochę martwię, że jutro mija 2 tygodnie od zabiegu a ja dalej plamie, a jak się trochę pozginam, coś porobie to nawet bardziej. Chciałabym już mieć czysto i czekać na spokojnie na @.

Do góry