reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kasia super ze wszystko ok :tak:

ej mam pytanie do was. czy jak miala ktoras wylyzeczkowanie to miala znieczulenie?? bo ja w 23 tygodniu nie mialam a bolalo jak jasna cholera :eek:a czytalam na necie ze to sie w znieczuleniu robi...
:szok:ja Kochana miałam narkozę w 21tyg-moja pani doktor zastrzegła już rano, że mam być na czczo, bo będzie narkoza.serdecznie Ci współczuję!

Kasiu strasznie się cieszę że wszystko OK, zresztą jak wszystkie.
Z tego co słyszałam, nadżerki potrafią same zniknąć po porodzie, jeśli są małe.

ej mam pytanie do was. czy jak miala ktoras wylyzeczkowanie to miala znieczulenie?? bo ja w 23 tygodniu nie mialam a bolalo jak jasna cholera :eek:a czytalam na necie ze to sie w znieczuleniu robi...

ja miałam na narkoze....nie wyobrażam sobie inaczej....

Dobranoc dziewczyny....
Kasia....ale nas nastraszyłaś....teraz się wyśpij....i dużo odpoczywaj

Serdeczne kondolencje ale trafił Ci sie chyba jakis sadysta ze nawet znieczulenia nie dostałas:wściekła/y:.Ja miałam zabieg robiony pod narkozą i inaczej sobie tego nie wyobrażam:no:.

A dziecko zrobiło mi własnie awantura po kompieli:szok:,zorientowała sie ze jak płacze to biore ja na rączki wiec wyla na całe gardło jak tylko do łużeczka trafiała.Trudno popłakała i zasneła u siebie.

Kasiu ciesze sie ze wszystko z dzieckiem ok oby tylko dalej juz spokojnie:tak:.

reklama
o matko bez narkozy? co za konowal ci takie cos zrobil???? ja bym go zaskarzyla
ja mialam narkoze, jak za drugim razem pytalam w szpitalu czy w razie zabiegu bedzie narkoza czy znieczulenie to lekarka zrobila wielgachne oczy bo cytuje "bez narkozy by Pani tego nie wytrzymala, a znieczulenie to za malo"... nie wyobrazam sobie jak moglas sie czuc... ja bym pisala skarge do szpitala do kancelarii i zagrozila im sadem... bo pomysl on robi to tez innym pacjentka a powinien za to zaplacic glowa...

zmykam do wyrka, cos mnie glowa dzis boli, jakby od zatok (cale czolo)... kurde nie moge byc teraz chora...

kobietka a co teraz z waszymi starankami? nadal przesuniete??

kurcze mam nadzieje ze jak zobacze dwie krechy to bede miala towarzystwo na sierpniu...

Do góry