reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
kochane zmykam zmęczona jestem strasznie
do jutra kochane
do jutra kochane
julitka80
dni, których nie znamy...
ja Kochana miałam narkozę w 21tyg-moja pani doktor zastrzegła już rano, że mam być na czczo, bo będzie narkoza.serdecznie Ci współczuję!kasia super ze wszystko ok
ej mam pytanie do was. czy jak miala ktoras wylyzeczkowanie to miala znieczulenie?? bo ja w 23 tygodniu nie mialam a bolalo jak jasna cholera a czytalam na necie ze to sie w znieczuleniu robi...
kasia super ze wszystko ok
ej mam pytanie do was. czy jak miala ktoras wylyzeczkowanie to miala znieczulenie?? bo ja w 23 tygodniu nie mialam a bolalo jak jasna cholera a czytalam na necie ze to sie w znieczuleniu robi...
mnie uśpili...
karolcia81
czekam na szczęście.....
ja miałam na narkoze....nie wyobrażam sobie inaczej....
Dobranoc dziewczyny....
Kasia....ale nas nastraszyłaś....teraz się wyśpij....i dużo odpoczywaj
wiolka_1982
Fanka BB :)
kasia - super wieści!Cieszę sie bardzo, że z dzidzią wszystko dobrze!
Mnie też uspili
Dobrej nocki dziewczynki...Idę się poprzytulać z K
Mnie też uspili
Dobrej nocki dziewczynki...Idę się poprzytulać z K
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Serdeczne kondolencje ale trafił Ci sie chyba jakis sadysta ze nawet znieczulenia nie dostałas.Ja miałam zabieg robiony pod narkozą i inaczej sobie tego nie wyobrażam.
A dziecko zrobiło mi własnie awantura po kompieli,zorientowała sie ze jak płacze to biore ja na rączki wiec wyla na całe gardło jak tylko do łużeczka trafiała.Trudno popłakała i zasneła u siebie.
Kasiu ciesze sie ze wszystko z dzieckiem ok oby tylko dalej juz spokojnie.
reklama
o matko bez narkozy? co za konowal ci takie cos zrobil???? ja bym go zaskarzyla
ja mialam narkoze, jak za drugim razem pytalam w szpitalu czy w razie zabiegu bedzie narkoza czy znieczulenie to lekarka zrobila wielgachne oczy bo cytuje "bez narkozy by Pani tego nie wytrzymala, a znieczulenie to za malo"... nie wyobrazam sobie jak moglas sie czuc... ja bym pisala skarge do szpitala do kancelarii i zagrozila im sadem... bo pomysl on robi to tez innym pacjentka a powinien za to zaplacic glowa...
zmykam do wyrka, cos mnie glowa dzis boli, jakby od zatok (cale czolo)... kurde nie moge byc teraz chora...
kobietka a co teraz z waszymi starankami? nadal przesuniete??
kurcze mam nadzieje ze jak zobacze dwie krechy to bede miala towarzystwo na sierpniu...
ja mialam narkoze, jak za drugim razem pytalam w szpitalu czy w razie zabiegu bedzie narkoza czy znieczulenie to lekarka zrobila wielgachne oczy bo cytuje "bez narkozy by Pani tego nie wytrzymala, a znieczulenie to za malo"... nie wyobrazam sobie jak moglas sie czuc... ja bym pisala skarge do szpitala do kancelarii i zagrozila im sadem... bo pomysl on robi to tez innym pacjentka a powinien za to zaplacic glowa...
zmykam do wyrka, cos mnie glowa dzis boli, jakby od zatok (cale czolo)... kurde nie moge byc teraz chora...
kobietka a co teraz z waszymi starankami? nadal przesuniete??
kurcze mam nadzieje ze jak zobacze dwie krechy to bede miala towarzystwo na sierpniu...