reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja cierpie na bezsenność :crazy: byłam dziś u neurologa i znowu chcą mnie do szpitala położyć ehhh.

Kaśka cudownie, że wszystko jest dobrze i usłyszałaś seruszko :-)

a propos łyżeczkowania, też miałam bez narkozy :no: .

witam dziewczyny
Kasiu dobrze ze juz jestes i bedzie dobrze wiara czyni cuda
Ja dalej czekam na przyjcie dzisia j dopiero 20 dc .A u mnie wciaz praca i praca .
Pozdrawiam i milego dzionka zycze

[hej kobietki[/B]

jak milo uslyszec ze ktos mial tez bez narkowzy.. moze to glupio brzmi ale jakos podnosi na duchu ze i tak moga lekarze robic... choc to okropne:no:

lena :-( wspolczuje.... a twoja mama juz wie czy jej powiesz dopiero?? przykre to wszystko ... :-( u mnie krwawienie sie juz konczy myslalam ze wczorajs ie skonczy ale jeszcze czasem cos tam wyleci... ja jeszcze nie mam 2 tygodni od zabiegu.

a czas do miesiaczki mam liczyc od zabiegu czy od skonczenia sie krwawienia bo ja juz zglupialam??:eek:

milego dnia dziewczynki

Witam Wszystkie Panie!! Miłego dzionka.

Missiiss czas cyklu liczysz od zabiegu.

Moja mama wie, ale niewiele i pewnie będzie chciała wiedzieć więcej.

Czesc dziewczyneczki!
Ja tylko na chwilkę...
Nawet nie mam czasu was nadrobić...
Wczoraj byłam u rodziców, a dziś sprawy urzędowe....
Ściskam was bardzo serdecznie

Witam dziewczynki,

Miałam straszny sen,że miałam już rodzić a dziecko mi umarło nim je jeszcze zobaczyłam :( no że miałam romans z ginekologiem :/ straszne

A tak wogóle to po łyżeczkowaniu dostałam @ i poszłpam do gin i dał mi tzw. 'zielone świtaełko' zabieg miałam w paź okres dwa tyg temu no i ja bym chciała już od stycznia się starać.... myślicie że to za wcześnie.??? W styczniu po miesiączce czyli od zabiegu byłyby 3@... ja tak bardzo chcę ale nie chcę się opierać tylko na moich pragnieniach, czy ktoras z was szybko tak zaszła w ciążę i czy było wszytsko ok?

reklama
Wiesz lady, ja się właśnie zastanawiałam czy jak lekarz powie że już można to ja będę taka odważana. Są dziewczyny które zachodzą w zdrową ciąże po pierwszej @ i to chyba tak naprawdę nie zależy od ilości @ tylko od tego czy to dziecię ma być czy nie. Poza tym nie wiadomo czy od razu zajdziesz. Te decyzję musisz podjąć sama ale ja Ci zazdroszczę tego momentu że już wiesz że jest ok i tylko psycha Cię powstrzymuje. A robiłaś jakieś badania czy nie?

Do góry