reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Wam!

kobietka - przykro mi że @ przylazła..ale może jest jeszcze szansa...

julitka80
- nic mi nie wiadomo, żeby hormony tarczycy robic w jakims konkretnym dniu cyklu..ja robiłam w połowie mniej więcej, ale nie ma to raczej żadnego znaczenia!Jeśli ktoś w rodzinie bliższej choruje na tarczycę, t lepiej się zbadaj.Ja też przed ciązą ani teraz nie mam żadnych objawów..tylko mi "wyszły" wole na wierzch..gdyby nie to pewnie bym dalej żyła w nieświadomośći:(

Kaska - modle się za Was i wierzę że wszystko jest dobrze!!!Bądź silna!!!

Przedemną też zakupy dla siostrzeńca, siostrzenicy i bratanka...póki co pomysłów brak..bo chłopaki to takie cuda wymyślają i najlepiej żeby wszystkie zabawki z reklam im kupić:)

Dziewczyny jeżdzę do pracy 3 tydzień..a już nie czuję że prawie pół roku na zwolnieniu yłam..czuję sięprzemęczona!!Szok!

Aneczka- trzymam kciuki za testowanie:)

Ostatnia edycja:
Wiola, ja przyznam się szczerze, że do pracy wracam za 3 tyg, ale też się boję, że będzie niewyróbka, a robotę mam taką, że czasem nie ma czasu kanapki zjeść, a najbardziej boję się tego, że na zwolnienie szłam jako milutka i grzeczna osóbka, a wrócę jako wrdny babsztyl, bo póki co wszystko mnie wku...rza i jak ktoś przyjdzie do mnie z jakąś pierdółką to pogonie towarzysza, bo denerwuje mnie, jak ludzie robią afery z jakiejś bzdury, a my tu naprawdę poważne problemy mamy...
aaa, 29.11 to z kolei dzień bez zakupów:)

Mam numer do Kaski....ale poczekam, aż sama da znać...bo wiecie jak to jest w tych szpitalach...pewnie jeszcze czeka.....

A może wróci do domu to sama nam napiszę.....

Buziaki kochane.....

Karolcia, to przekaż Kasi koniecznie, że wszystkie jesteśmy z nią.Boże, żeby tylko wszystko pomyślnie się skończyło-już dość tych smutków!!

julitka - ja tez mam okropna pracę..bardzzo nie chciałam tam wracać:(Mój K do tej pory mi mówi, po co tam wróciłam...Pracuję w sądzie, a w moim wydziale jest straszna atmosfera i pracy tyle, że szkoda gadać...czekam do 17 grudnia(mam wizytę u endo) i co mi powie...

echh, ja bardzo bym chciała usłyszeć już teraz, że możemy brać się do roboty;), i nie wracać już to tej wstrętnej pracy przed rozwiązaniem:)trochę się obawiam, że jak wpadnę w ten wir i znowu będzie tylko STRESS, to wpłynie to na znowu długie oczekiwanie na ciążę:(

pracuję w szpitalu dziecięcym i odpowiadam za zaopatrzenie oddziałów niemal we wszystko.i to do mnie dzwonią ludzie strasząc, że jak czegoś natychmiast nie dostaną do umrze dziecko...mówię Ci, nie wiem co zrobię jak coś takiego usłyszę po powrocie

reklama
Nie ma nic gorszego niz praca ktorej sie nei lubi i ciagly stres:( ja coprawda swoja lubie,ale latam jak glupia non stop.a stresuje sie bo taka juz jestem ,ze zawsze wynajde sobie jakis powod:(

Do góry