reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...
mnie dzis jakos glowa boli, z nosa troche kapie, ale mam tak prawie codziennie rano i wieczorem... naszczescie nie mam goraczki bo juz myslalam ze na uczelni zlapalam ta swinska grype bo troche ludzi przyszlo zakatarzonych... mam 37.2 wiec jest ok (mam nadzieje), ja studiuje na uczelni ktora ma budek wyremontowany stary szpital wiec nie wiem co sie czaji na mnie w tych scianach.... takie budynki powinny byc burzone co 10 lat a miejsce po nich wypalone i postawiny nowy szpital a nie wykorzystywanie starego w takim celu, gdzie jest 700 studentow zaocznych a dziennych nie wiem, pewnie duzo wiecej...

reklama
KASIA POMODLIŁAM SIE I TRZYMAM KCIUKI,
wierze,że to nic strasznego, musi być dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam jakiś dziwny chumor na różne refleksje mnie nachodzi dziwaczne.
M mnie wyciągnął na zakupy w poszukiwaniu prezentów dla 11 pociech naszych braci i sióstr razem wziętych ,ale narazie sie wstrzymaliśmy bo albo strasznie drogie albo nieciekawe dla starszych 4,7,9 lat postanowiliśmy kupić książki w stylu encyklopedia dla dzieci itp no 4 latce kupimy jakąś bajkową książeczke oczywiście:tak:, bo szwagierka mówiła,że wolałaby aby dostały coś co im dłużej posłuży , zabawki w końcu i tak rzucają w kąt.
Co do reszty to najstarszy maluch ma 3 latka i jeszcze nie wymyśliliśmy co kupić , tyle tego jest ,że nie wiadomo na co sie zdecydować:tak:

no właśnie, z tymi maluchami to największy problem, dzieci rozwijają się w różnym tempie i mają różne zainteresowania, ale np jak ostatnio byłam u pewnej 2,5 latki, to ona np uwielbia puzzle i zadziwiła mnie z jaką pasją i prędkością je układa.
aaa nie wiem, czy wiecie, że za dwa dni, 25.11. obchodzimy światowy dzień pluszowego misia:)

Kasiu bedzie dobrze,jak lezalam w szpitalu wpadaly dz z krwawieniem dwa dni obserwacji i je wypuszczali. wiele takich przeszlo przez moją sale ktorej bylam stalym elementem dwa tyg,a dz sie wymienialy.

Karolcia ,a masz nr Kasi?

No ciężko jest mój 3 letni chrześniak np dostał od nas na urodziny książke o zwierzątkach, kredki i kolorowanke, a drugi malec z tego samego domu żeby nie płakał 2 latek też dostał kolorowanke, i chrześniak książke podarł , kolorowanke też ,a kredki połamał, natomiast 2 latek sobie kolorował po swojemu i teraz myśle co temu mojemu łobuzowi kupić:tak:

reklama
ja też wierzę, że u Kasi wszystko po prostu musi być dobrze, tylko obawiam się, że i tak zostawią ją na obserwacji, zwłaszcza, ze trafiła do szpitala po południu:(
KASIA WRACAJ JAK NAJSZYBCIEJ I POWIEDZ NAM, ŻE MACIE SIĘ DOBRZE!!!WYSYŁAMY DLA WAS WIEELKIEE SERDUSZKO!!!BĄDŹ DZIELNA!!!

Ostatnia edycja:
Do góry