reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ale taki brudnawy masz....to znaczy np. na papierze toaletowym jest czyściutko, ale po całym dniu na wkładce jest taki brudno pomarańczowy...no i też mam cały czas wrażenie, że mi cieknie po nogach....ale jak mówisz, ze też tak masz to chyba nie ma powodów do obaw....

dokładnie mam identycznie. Na papierze mam mleczno biały ale na wkładce po dłuższym czasie mam brudnawo-brązowy

reklama
Co do snów ,zlych znakow itp. To ja do 20tyg czulam sie swietnie i nic mi nei bylo,a w dniu odejscia wod albo dzien przed .juz nie pamietam dokladanie...jak zamknelam oczy to zobaczylam trupia czaszke i za nia dziecko malenkie. Odganialam to mysl od siebie bedac w szpitalu. a potem ludzilam sie ze skjoro jedna widzialam i jedno dziecko to na pewno choc jedno mi uratują:(

witam wszystkie Panie ;P
zapalam swiatelko dla nowych anioleczkow
[*] :(((
czytam was ale jakos nie mam natchnienia do pisania...
pozdrawiam wszystkie dziewczynki :D

kochane moje staram się Was czytać na bieżąco i chociaż się witać ale pewnie moje wieści znikają w tylu postach
cieszę się ze jeszcze ktoś o mnie pamięta i zapyta co słychać
miałam straszne mdłości w nocy spałam tylko 3 godziny
ale nie jest źle
zmykam
do wieczorka

kochane moje staram się Was czytać na bieżąco i chociaż się witać ale pewnie moje wieści znikają w tylu postach
cieszę się ze jeszcze ktoś o mnie pamięta i zapyta co słychać
miałam straszne mdłości w nocy spałam tylko 3 godziny
ale nie jest źle
zmykam
do wieczorka

Kasiu , Kochana "pojawiasz się i znikasz". Coś mało Cię tutaj odkąd zafasolkowałaś. Weź no troszkę pomarudź że coś Cię wkurza, że bolą Cię cycku ...ups...piersi...itd. itp. A nie tak jak do tej pory witasz się i uciekasz , witasz - uciekasz.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

wrocilam z zakupow... znowu pusto w portfelu ale pelno w lodowce

troche mnie zestresowalyscie z tymi testami... nie wiem jakim cudem eweli wyszedl negatywny skoro to juz 9 tydzien (jak dobrze przeczytalam na suwaczku)... ja dzis kupilam w oszolomie jeden test wiec w domu mam dwa, pre test i test ciazowy.... ale jak mi cos wykaza to chyba pojde potwierdzic badaniem krwi, zeby w razie czego biedz do szpitala tfu tfu tfu

maj mezus dzis wrocil godzine wczesniej w pracy i nikogo w domu nie zastal procz kota.... haha

dzis moja siostra konczy 20 lat.... musze do niej zadzwonic z zyczeniami... kurcze a prezent do niej jeszcze nie przyszedl a byl wyslany niby w srode niestety poczta polska i mam nadzieje ze nie doswiadcze teraz jej opieszalosci bo jeszcze mi sie nie zdazylo zeby sie paczka zgubila.... dobrze ze paczka za pobraniem poszla...

milego popoludnia dziewczyny, ja zmykam za tydzien mam kolokwium z niemieckiego a nic nie umie jeszcze, za dwa mam z matmy gdzie jakies 100 zadan musze przeliczyc ze dwa razy kazde zeby tego kolosa zdac na 3.5 pnkt czyli moge sie pomylic tylko minimalnie bo max pnkt to 4....

aha i stosuje sie do zalecen kobietki, testa robie po 28 dniu cyklu, moze w sobote lub poniedzialek bo nie chce zawalu dostac tak jak ona :-( szkoda...

ten test musial byc chyba zepsuty, bo jak go włozyłam to wogole nic nie wykazywal, dopiero po 10 minutach pokazal ta kreske i to jeszcze taka ledwo widzącą heh ...

Ale dzisiaj byłam zrobic wyniki i jesuuu ile ja zaplacilam 95zł szok szok szok

Jadre zaraz po odbiór i do lekarza , zobaczymy co to bedzie

reklama
a data waznosci na nim jaka byla? moze byl przeterminowany...

ja jeszcze kupie w aptece jeden chyba ten qiuck viue czy jakos tak :-)

ide sie uczyc :-) wkoncu

Do góry