reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Just to napewno jednorazowe i wszystko jest dobrze napewno kochana:tak:
wiecie co nie wiem czy wam o tym ginowie mówili, ale moja bratowa miała palmienie właśnie taką kropke i jej ginek powiedział ,że szyjka powleka sie takim śluzem i czasem coś z tego kapnie i to od tego.

reklama
Missiiss - nie wyobrażam sobie twojego bólu skoro mnie tak bolało a mi brzuch jeszcze nie zdążył urosnąć - ba nawet serduszka nie usłyszałam niestety :( Ja też lgnę do malutkich dzieci strasznie, ale najciężej to mi teraz z moją siostrą- cieszę się że jest w ciązy i wszytsko jest ok - ale wyobrażnia że mogłam mieć już taki brzuszek albo większy ( byłam 2 tyg do przodu) nie daje mi spokoju.. Mam nadzieję że stłumie ten żal w sobie i zaczne się ciesszyć moja nową kruszynką :)

jak mi sie nagle zatrzyma to wam napisze, ale tak jak pisałam krwawienia "miesiączki" w ciąży są skąpe i nie tak obfite jak normalne @.

witam się z rana,

dziewczyny, które czekają na zielone światełko i mają w perspektywie 3-6 miesięcy: Nie martwcie się czas tak leci, że nawet nie zauważycie kiedy a bedziecie miec zielone. Postarajcie się skupić na bieżących rzeczach typu badania, święta itd. Wiem, że chwilami jest ciężko, ale trzeba sobie głowę czyms zająć ,żeby sobie pomóc ;-).
Ja zielone światełko dostałam po 4 @, Po pierwszej zajęłam się badaniami i moment te trzy kolejne @ byly ;-).
Po późnej stracie, macica musi się porządnie zregenerować, że dzidziuś mógł się mocno trzymać ;-).

Kobietko a to wstrętna @ i wstrętny test.

buziaki

co do dzieciaczków to jak ja poroniłam to moja siostra i bratowa miały już maluszki mój chrześniak miał roczek, a drugi dopiero co sie urodził, jeszcze będąc w ciąży wiozłam z siostra naszą bratową na porodówke, w moim przypadku było tak, że jak już sie ogarnęłam, bo wogóle to miałam coś na kształt depresji , nie chciałam sama spać nie wychodziłam z łóżka nie jadłam piłam tylko przez pierwszy tydzień bo co zjadłam to zwróciłam, jeśli już to suchy chleb, no więc jak już wyszłam z tego dziwnego stanu to potem przelewałam te moje uczucia na dzieciaczki mogłabym z nimi siedzieć całe dnie i tak jest do teraz wczoraj właśnie byłam tam u nich jak wracaliśmy od teściów i wyściskałam całą 4 bo teraz jest ich czworo już:-) no kocham dzieci:tak:

Kobietko idz do lekarza jak najszybciej troche leżałam w szitalach i napatrzyłam się była dziewczyna w ciąży z bardzo dużym krwawieniem miała troche przeżyć była przekonana że poroniła to były pierwsze tyg ciąży do szpitala szla przekonana że już po wszystkim teraz jest szczęśliwą mamą córci to był krwiak,ja też miałam krwawienia i to obfite leciało ze mnie jak z kranu miałam polipa na szyjce którego nie wolno ruszać w ciąży mimo to lekarze podjeli się podwiązac go ale skąd ja mogłam wiedzieć że takich rzeczy w ciąży się nie rusza a wszystko stało się w szpitalu więc myślałam że jestem pod dobrą opieką miałam nie wydolnośc szyjki której też nie zauważyli po 2tyg poroniłam w 3ciąży też mialam polipa i mam też z tej cąży synka .

Sikoreczko mój gin jest na chorobowym jak pujde do innego to mnie wyśmieje powie tak:
zrobiła pani test za wcześnie ,dostała okres w terminie ,a teraz przybiega do mnie w panice.:tak:
nawet jeśli to ciąży nie widać jeszcze. Pujde jak @ sie skończy no chyba,że coś będzie sie działo i odbiegało od normy , wtedy pobiegne do ginka.:tak:
Dziękuje za troske kochana;-).

reklama
Kobietka - dziwne rzeczy z tymi testami - mi 2 razy wykazał że jestem w ciąży i byłam. Co za testy robią!!
Just - nie martw się na pewno to tylko takie jednorazowe - wszystko będzie dobrze bo nie ma wogóle innej opcji!!!
Ola - dzięki za kciuki nie dam rady dzisiaj powiedzieć szefowej - ma umówioną konferencję i jest cała zalatana - jutro będzie sądny dzień :)

Do góry