reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aguska jestes w ciazy i trzeba sie z tego cieszyc!!!zanims ie obejzysz bedziesz miala sliczny brzuszek wieelllkii taki czego ci zycze z calego serca :tak:

ja juz sie doczekac tegomarca nie moge i bede sie modlic zeby tylko za pierwszym razem wyszlo i zeby mi sie te cykle wyregulowaly. a tego castagnusa wezme dopiero jak nie bede miala regularnych cykli... bo tak to nie chce mieszac za bardzo. a no i od dzisiaj len pije... nie wiem czy pomoze ale czytalam nawet ze sie cera po nim poprawia i jelita lepiej pacuja wiec i tak mi wyjdzie na plus...

reklama
dziwne aguska , ja w poprzedniej ciąży robiłam pre testy i pokazały w końcu, późno bo późno ,ale pokazały , a teraz wynika, że pink test dwukrotnie w bląd wprowadził, celowo kupiłam ten i ten i pre-test nie wykazał nic a pink test wykazał.

aguska jestes w ciazy i trzeba sie z tego cieszyc!!!zanims ie obejzysz bedziesz miala sliczny brzuszek wieelllkii taki czego ci zycze z calego serca :tak:

ja juz sie doczekac tegomarca nie moge i bede sie modlic zeby tylko za pierwszym razem wyszlo i zeby mi sie te cykle wyregulowaly. a tego castagnusa wezme dopiero jak nie bede miala regularnych cykli... bo tak to nie chce mieszac za bardzo. a no i od dzisiaj len pije... nie wiem czy pomoze ale czytalam nawet ze sie cera po nim poprawia i jelita lepiej pacuja wiec i tak mi wyjdzie na plus...

Uda Ci się w tym marcu zobaczysz - ważne żeby się za mocno nie nakręcać - ale działać i jeszcze raz działać!!!!
Cieszę się z tej ciąży coraz odważniej, bo zaczęły przechodzić mi bóle które miałam od 2 tygodni, do tego jest mi niedobrze i bolą piersi - co świadczy że dzidziuś się tam rozwija i beta 35 tys!!!

Dziewczynki wczoraj mama przyznała mi się do czegoś.
W marcu w noc przed tym gdy się dowiedziałam że mój aniołek nie źyje, moja mama usłyszała głos dziecka który mówił do niej "baba". Chciała się rozejrzeć po pokoju ake nie mogła bo jakas siła kierowała jej głowę w stronę mojego zdjęcia które wisi u niej na ścianie.
Popłakała mi się mama wczoraj.

reklama
aga nie wiem co powiedziec... czasem tak jest ja wierze ze jak prosze zeby do mnie antos moj przyszedl we snie to wiem ze jak mi sie przysni to bedzie znaczylo ze przyszedl... i wierze tez w takie znaki... ja teraz jak sobie przypominam jak po porodzie zasnelam to budzilam sie co dwie gdziny i wiem ze od 6 rano juz zasnac nie moglam wtedy sie modlilam o mojego Antolka a on zmarl o 6:12... i wierze ze nie bez przyczyny sie wtedy obudzilam... zaluje tylko ze nie prosilam lekarzy zeby mnie z nim przewiezli druga karetka do szpitala zebym mogla choc przez chwile byc przy nim. albo ze nie wygonilam meza zeby do niego jechal i czuwal nad nim... :-(strasznie jestem zla na siebie o to... byloby mu napewno latwiej przez to wszystko przejsc i jakby odchodzil wiedzialby ze nie jest sam ze czuwa przy nim kochany rodzic.

aguska trzeba byc dobrej mysli masz racje... ja mam nadzieje ze sie uda od razu w marcu... tylko jak mnie z pracy wywala w lutym to nie wiem czy nie poczekam az przejdzie mi okres probny w innej firmie ... a wlasnie mam pytanie czy jesli bym zaszla w czassie okresu probnego w ciaze i byla na zwolnieniu do 3 miesiaca ciazy to oni niemoga mnie zwolnic podczas zwolnienia co nie?? i potem jakbym juz do konca bla na zwolnieniu to musieliby i przedluzyc do dnia porodu umowe?? bo sie nie orientuje cholercia no:eek:

Do góry