reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczynki:)
Zycze milego dnia:)

ps.No i juz od rana humor popsuty...Pies zasikal mi pol kuchni i musialam to wszystko wycierac na kolanach...Szkoda gadac...Ja go kiedys chyba udusze...Nie mam pojecia czy on robi to na zlosc czy jak...Wieczorem wychodzi po 23 a rano juz czeka niespodzianka...

reklama
witam sie i ja z rana

aneczka to ty juz dostalas zielone swiatelko ??? :-) kurcze ja tak wszystkich sie pytam bo ja mam nadzieje ze mi szybciej lekadz da zielone niz za te 5-6 miesiecy...

Słuchajcie dzisiaj mówię szefowej o ciąży!! - ale mam stresa - pewnie spadnie z krzesła...Ale muszę jej powiedzieć bo ostatnio po tych atakach bóli wysyłała mnie do różnych lekarzy no i winna jestem jej wyjaśnienie - mam nadzieje że to za wcześnie jej mówię!!

I pochwale Wam się że w czw robiłam Bete i miałam ponad 35 tysięcy :):)

witam sie i ja z rana

aneczka to ty juz dostalas zielone swiatelko ??? :-) kurcze ja tak wszystkich sie pytam bo ja mam nadzieje ze mi szybciej lekadz da zielone niz za te 5-6 miesiecy...

Mi lekarz po poronieniu w 9 tyg dał zielone światełko po miesiącu czyli praktycznie po 1 @ - no i jestem w ciąży - więcej niż tą jedną już nie miałam. Chociaż przyznał że to jakiś cud że tak szybko zaszłam heheh - nie wierzył w moje możliwości!!!!

aguska kurcze to fajnie... tylko ja urodzilam w 23 tc i u mnie wszystko bylo naciagniete w srodku przeciez mialam duzy brzuszek juz i jak lekarz mowil ze lyzeczkowanie moglo bardzo bolec mnie bo wtedy lozysko bardzo mocno sie trzyma macicy... wiec jak mnie tam wyskrobali to pewnie zaje...ista wielka rane mialam... wiec pewnie dlatego mi dluzej kaze czekac zebys ie zagoilo wszystko... ehh sama juz nie wiem bo najchetniej to znow bym zaszla w ciaze :-( ale mam takiego meza ze poki lekarz nie powie tak mozecie to ni chu chu... i chodzi ze mna na kazda wizyte od ciazy i po... takze sklamac sie nie da. moze to i dobrze ze chociaz on tego pilnuje... obym w marcu dostala zielone w koncu jak sobie suwaczek usatwilam... slub koscielny w lutym i w marcu heja!!! ;-)

Też się witam i życzę udanego poniedziałku.
Ja pamiętam że jak mówiłam szefowej o ciąży to taka byłam zestersowana że nie czułam nóg i nie wiedziałam czy wyjde od niej z pokoju o własnych siłach. Miałam też szybko nie mówić, ale nie czułam się dobrze a jak powiedziałam to przynajmniej mnie jak psa nie ganiała....

reklama
witam... troche doczytalam... u mnie jedna krecha...

pewnie nastepny test nie szybko zrobie

Kobietka licze dzis na zdjecie testa :-) chociaz oczy nim naciesze bo moim to sie nie dalo....

Do góry