reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien dobry dawno mnie nie bylo a juz tyle nowych aniolkowych mam zapalam dla nich swiatelko
[*].Co tam u mnie nadal leze z noga dzis bylam sciagac szwy za tydzien do ortopedy.@ przyszla 4 dni wczesniej ale juz sie konczy :-).
Kasia i 13x13 jak sie czujecie?

reklama
Nie wiem missiiss jak to dokładnie jest - ale wiem że lepiej przeczekać okres próbny. Moja koleżanka zaryzykowała zajście w ciążę, a brakowało jej 2 miesiące do przedłużenia umowy i nie przedłużyli jej jedyne co miała to chyba to że płacił jej ZUS do porodu.

Lenka a dziękuję -dobrze -brzucho rośnie i to z dnia na dzień:-D:-D:-D małe się wierci non stop -nie wiem kiedy raczy sypiać:confused2::confused2::confused2::confused2: a ogólnie czekam do piątku do 19tej.... na USG -będę miała filmik to zamiast seriali sobie puszczę:-D

Aga ja w poprzedniej ciąży w ogóle miałam jazdy -na 2 tyg przed śniło mi się że urodziłam i ukradli mi dziecko -szukałam Go w kilkunastopiętrowym szpitalu ale nie znalazłam:-( na dzień przed śniło mi się że pojechałam do mamy a Ona ze łzami w oczach -co Ty tu robisz -przecież leżysz w szpitalu bo urodziłaś:no: a mamie się śniła prababcia jak zabiera malucha.... więc mama wiedziała jak już do niej moja siostra zadzwoniła:-:)-:)-:)-(

Teraz nie mam złych snów -a przed każdym usg śni mi się że wszystko ok:tak:

Tylko dziś miałam okropny sen... śniły mi się 3 kobiety z martwymi dziećmi na rękach... nie wiedziałam co robić bo one wyglądały jak martwe -blade, zimne... straszny to był sen... ale koniec już tych złych rzeczy i snów!!!

13 x 13 - ty to masz sny brrr...
A mi się dzisiaj śniło że powiedziałam szefowej o ciąży a ona się lekko załamała i była zła jak osa - mam nadzieje że to nie był proproczy sen

Lenka a dziękuję -dobrze -brzucho rośnie i to z dnia na dzień:-D:-D:-D małe się wierci non stop -nie wiem kiedy raczy sypiać:confused2::confused2::confused2::confused2: a ogólnie czekam do piątku do 19tej.... na USG -będę miała filmik to zamiast seriali sobie puszczę:-D

Aga ja w poprzedniej ciąży w ogóle miałam jazdy -na 2 tyg przed śniło mi się że urodziłam i ukradli mi dziecko -szukałam Go w kilkunastopiętrowym szpitalu ale nie znalazłam:-( na dzień przed śniło mi się że pojechałam do mamy a Ona ze łzami w oczach -co Ty tu robisz -przecież leżysz w szpitalu bo urodziłaś:no: a mamie się śniła prababcia jak zabiera malucha.... więc mama wiedziała jak już do niej moja siostra zadzwoniła:-:)-:)-:)-(

Teraz nie mam złych snów -a przed każdym usg śni mi się że wszystko ok:tak:

Tylko dziś miałam okropny sen... śniły mi się 3 kobiety z martwymi dziećmi na rękach... nie wiedziałam co robić bo one wyglądały jak martwe -blade, zimne... straszny to był sen... ale koniec już tych złych rzeczy i snów!!!

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam złych snów. Teraz tylko miałam jeden raz sen gdy byłam w szpitalu na USG miesiąc temu to śniło mi się że dostałam obfitego krwawienia i straciłam dzidzię. Szłamtakim dłuuuudim korytarzem w szpitalu a na końcu korytarza buła kaplica a w niej mnóstwo małych białych trumienek i bialych kwiatów. Ale to było miesiąc temu ina razie zdzidzią wszystko ok. Myslę ze ta wizyta w szpitalu wpłynęłami na psychikę i stąd taki sen.

Aaaa właśnie kobitki piersi mnie przestały boleć:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:. Powinny nie boleć w tym tygodniu????

Witam :-)

Witam nowe aniołkowe mamusie, stare pozdrawiam :tak:

Staraczkom życzę udanych łowów ;-);-);-)

Nie czytałam co u Was, ale rzuciło mi się w oczy jedno... Kobietko gratuluję dwóch kresek!!!

U mnie mały kroczek do przodu, ale o tym może innym razem :sorry::sorry:
A!! Mam prośbę!! Nie zapominajcie o mnie póki co, bo mam jeszcze zamiar tu wrócić na stałe :tak::tak::tak:

Do napisania :-)

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam złych snów. Teraz tylko miałam jeden raz sen gdy byłam w szpitalu na USG miesiąc temu to śniło mi się że dostałam obfitego krwawienia i straciłam dzidzię. Szłamtakim dłuuuudim korytarzem w szpitalu a na końcu korytarza buła kaplica a w niej mnóstwo małych białych trumienek i bialych kwiatów. Ale to było miesiąc temu ina razie zdzidzią wszystko ok. Myslę ze ta wizyta w szpitalu wpłynęłami na psychikę i stąd taki sen.

Aaaa właśnie kobitki piersi mnie przestały boleć:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:. Powinny nie boleć w tym tygodniu????

Aga już pisalam do ciebie, ale dużo tu tych postów i pewnie nie zauważylaś, albo ja nie zauważylam twojej odpowiedzi:rofl2:. Czy moglabyś odezwać sie do mnie na gg, bo nie mogę wyslać do ciebie prywatnej wiadomości. Mój numer gg 13387162

agu_sia - one się rzadko cieszą... Wyjątki chyba jakieś. Moja od razu mi wyliczyła kiedy poród i życzyła żebym pracowała do samego rozwiązania ...

agu_sia - one się rzadko cieszą... Wyjątki chyba jakieś. Moja od razu mi wyliczyła kiedy poród i życzyła żebym pracowała do samego rozwiązania ...
Trochę to chore żybyśmy bały się swoim szefom mówić o ciąży - moja chyba nie będzie zachwycona bo nie ma nikogo na moje miejsce... Zresztą miesiąc temu dała mi podwyżkę hehe...:-)

reklama
Do góry