reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien dobry dawno mnie nie bylo a juz tyle nowych aniolkowych mam zapalam dla nich swiatelko
[*].Co tam u mnie nadal leze z noga dzis bylam sciagac szwy za tydzien do ortopedy.@ przyszla 4 dni wczesniej ale juz sie konczy :-).
Kasia i 13x13 jak sie czujecie?

reklama
Nie wiem missiiss jak to dokładnie jest - ale wiem że lepiej przeczekać okres próbny. Moja koleżanka zaryzykowała zajście w ciążę, a brakowało jej 2 miesiące do przedłużenia umowy i nie przedłużyli jej jedyne co miała to chyba to że płacił jej ZUS do porodu.

Lenka a dziękuję -dobrze -brzucho rośnie i to z dnia na dzień:-D:-D:-D małe się wierci non stop -nie wiem kiedy raczy sypiać:confused2::confused2::confused2::confused2: a ogólnie czekam do piątku do 19tej.... na USG -będę miała filmik to zamiast seriali sobie puszczę:-D

Aga ja w poprzedniej ciąży w ogóle miałam jazdy -na 2 tyg przed śniło mi się że urodziłam i ukradli mi dziecko -szukałam Go w kilkunastopiętrowym szpitalu ale nie znalazłam:-( na dzień przed śniło mi się że pojechałam do mamy a Ona ze łzami w oczach -co Ty tu robisz -przecież leżysz w szpitalu bo urodziłaś:no: a mamie się śniła prababcia jak zabiera malucha.... więc mama wiedziała jak już do niej moja siostra zadzwoniła:-:)-:)-:)-(

Teraz nie mam złych snów -a przed każdym usg śni mi się że wszystko ok:tak:

Tylko dziś miałam okropny sen... śniły mi się 3 kobiety z martwymi dziećmi na rękach... nie wiedziałam co robić bo one wyglądały jak martwe -blade, zimne... straszny to był sen... ale koniec już tych złych rzeczy i snów!!!

13 x 13 - ty to masz sny brrr...
A mi się dzisiaj śniło że powiedziałam szefowej o ciąży a ona się lekko załamała i była zła jak osa - mam nadzieje że to nie był proproczy sen

Lenka a dziękuję -dobrze -brzucho rośnie i to z dnia na dzień:-D:-D:-D małe się wierci non stop -nie wiem kiedy raczy sypiać:confused2::confused2::confused2::confused2: a ogólnie czekam do piątku do 19tej.... na USG -będę miała filmik to zamiast seriali sobie puszczę:-D

Aga ja w poprzedniej ciąży w ogóle miałam jazdy -na 2 tyg przed śniło mi się że urodziłam i ukradli mi dziecko -szukałam Go w kilkunastopiętrowym szpitalu ale nie znalazłam:-( na dzień przed śniło mi się że pojechałam do mamy a Ona ze łzami w oczach -co Ty tu robisz -przecież leżysz w szpitalu bo urodziłaś:no: a mamie się śniła prababcia jak zabiera malucha.... więc mama wiedziała jak już do niej moja siostra zadzwoniła:-:)-:)-:)-(

Teraz nie mam złych snów -a przed każdym usg śni mi się że wszystko ok:tak:

Tylko dziś miałam okropny sen... śniły mi się 3 kobiety z martwymi dziećmi na rękach... nie wiedziałam co robić bo one wyglądały jak martwe -blade, zimne... straszny to był sen... ale koniec już tych złych rzeczy i snów!!!

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam złych snów. Teraz tylko miałam jeden raz sen gdy byłam w szpitalu na USG miesiąc temu to śniło mi się że dostałam obfitego krwawienia i straciłam dzidzię. Szłamtakim dłuuuudim korytarzem w szpitalu a na końcu korytarza buła kaplica a w niej mnóstwo małych białych trumienek i bialych kwiatów. Ale to było miesiąc temu ina razie zdzidzią wszystko ok. Myslę ze ta wizyta w szpitalu wpłynęłami na psychikę i stąd taki sen.

Aaaa właśnie kobitki piersi mnie przestały boleć:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:. Powinny nie boleć w tym tygodniu????

Witam :-)

Witam nowe aniołkowe mamusie, stare pozdrawiam :tak:

Staraczkom życzę udanych łowów ;-);-);-)

Nie czytałam co u Was, ale rzuciło mi się w oczy jedno... Kobietko gratuluję dwóch kresek!!!

U mnie mały kroczek do przodu, ale o tym może innym razem :sorry::sorry:
A!! Mam prośbę!! Nie zapominajcie o mnie póki co, bo mam jeszcze zamiar tu wrócić na stałe :tak::tak::tak:

Do napisania :-)

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam złych snów. Teraz tylko miałam jeden raz sen gdy byłam w szpitalu na USG miesiąc temu to śniło mi się że dostałam obfitego krwawienia i straciłam dzidzię. Szłamtakim dłuuuudim korytarzem w szpitalu a na końcu korytarza buła kaplica a w niej mnóstwo małych białych trumienek i bialych kwiatów. Ale to było miesiąc temu ina razie zdzidzią wszystko ok. Myslę ze ta wizyta w szpitalu wpłynęłami na psychikę i stąd taki sen.

Aaaa właśnie kobitki piersi mnie przestały boleć:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:. Powinny nie boleć w tym tygodniu????

Aga już pisalam do ciebie, ale dużo tu tych postów i pewnie nie zauważylaś, albo ja nie zauważylam twojej odpowiedzi:rofl2:. Czy moglabyś odezwać sie do mnie na gg, bo nie mogę wyslać do ciebie prywatnej wiadomości. Mój numer gg 13387162

agu_sia - one się rzadko cieszą... Wyjątki chyba jakieś. Moja od razu mi wyliczyła kiedy poród i życzyła żebym pracowała do samego rozwiązania ...

agu_sia - one się rzadko cieszą... Wyjątki chyba jakieś. Moja od razu mi wyliczyła kiedy poród i życzyła żebym pracowała do samego rozwiązania ...
Trochę to chore żybyśmy bały się swoim szefom mówić o ciąży - moja chyba nie będzie zachwycona bo nie ma nikogo na moje miejsce... Zresztą miesiąc temu dała mi podwyżkę hehe...:-)

reklama
Do góry