reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ola** bardzo mi przykro zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*)
Ja dostałam miesiączki po około 30 dniach, i był porównywalny do poprzednich dość obfity i bolesny.
Zostań z nami po 3 cyklach można już sie starać dużo zależy od organizmu są tu dziewczynki , które nawet drugiej miesiączki nie doczekały i zasżły w ciąże.Mam nadzieje, żę będziesz do nas zaglądała bo kto inny lepiej cie zrozumie niż kobietki, które przez to przeszły.

W takim razie muszę czekać cierpliwie. A maleństwa dwa bo to bliźniaczki i 22 tydzień więc dość późno. Mam nadzieję, że odczekam trzy miesiące i tym razem na dobre dołącze do grona mamuś

gabrysia przepraszam ze pytam słońce czułaś że maluch zszedł ci na dół jak to wyczuć:-(.
Czułam w tym sensie że kopała bardzo bardzo nisko i było to dość bolesne - bo wkładała nóżki w to rozwarcie. Ale w poprzedniej - udanej ciąży też miałam małego bardzo nisko...i bolało przy ruchach.
Teraz sobie myślę,że mogłam iść od razu jak poczułam te ruch na samym dole... No nie wiem. Jeśli coś Cię niepokoi to idz i to sprawdź.Jak leżałam w szpitalu to dopiero zobaczyłam z jakimi wg mnie banalnymi sprawami dziewczyny przychodzą... i teraz też bym tak robiła.

reklama
w takim razie muszę czekać cierpliwie. A maleństwa dwa bo to bliźniaczki i 22 tydzień więc dość późno. Mam nadzieję, że odczekam trzy miesiące i tym razem na dobre dołącze do grona mamuś
ola bardzo mi przykro zapalam światełko dla twoich maleństw (*).
Jeśli mogę spytać jaki był powód poronienia bo dzidzie już były dość duże w tym tygodniu ciąży.

Do góry