agatko słońce czy ty masz takie bóle w mostku wczoraj mnie taki złapał ze myślałam że padnę:-to jest zwykłe usg
reklama
K
kobietka22
Gość
Ola** bardzo mi przykro zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*)
Ja dostałam miesiączki po około 30 dniach, i był porównywalny do poprzednich dość obfity i bolesny.
Zostań z nami po 3 cyklach można już sie starać dużo zależy od organizmu są tu dziewczynki , które nawet drugiej miesiączki nie doczekały i zasżły w ciąże.Mam nadzieje, żę będziesz do nas zaglądała bo kto inny lepiej cie zrozumie niż kobietki, które przez to przeszły.
Ja dostałam miesiączki po około 30 dniach, i był porównywalny do poprzednich dość obfity i bolesny.
Zostań z nami po 3 cyklach można już sie starać dużo zależy od organizmu są tu dziewczynki , które nawet drugiej miesiączki nie doczekały i zasżły w ciąże.Mam nadzieje, żę będziesz do nas zaglądała bo kto inny lepiej cie zrozumie niż kobietki, które przez to przeszły.
G
gabrysiaa
Gość
Witaj Agata13
jak się czujesz?? ale suwaczek pędzi jak oszalały
)
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
To jest zwykłe usg
Acha no to się nie martwię , tylko teraz kopnijcie mnie w dupę żebym się zmobilizowała i zadzwoniła do gina.
GosiaLew
Fanka BB :)
Acha no to się nie martwię , tylko teraz kopnijcie mnie w dupę żebym się zmobilizowała i zadzwoniła do gina.
Ciężarnych mam w zwyczaju nie kopać :-)
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Ciężarnych mam w zwyczaju nie kopać :-)
Też racja, to gumowym młotkiem po łbie:-)
G
gabrysiaa
Gość
Czułam w tym sensie że kopała bardzo bardzo nisko i było to dość bolesne - bo wkładała nóżki w to rozwarcie. Ale w poprzedniej - udanej ciąży też miałam małego bardzo nisko...i bolało przy ruchach.gabrysia przepraszam ze pytam słońce czułaś że maluch zszedł ci na dół jak to wyczuć:-(.
Teraz sobie myślę,że mogłam iść od razu jak poczułam te ruch na samym dole... No nie wiem. Jeśli coś Cię niepokoi to idz i to sprawdź.Jak leżałam w szpitalu to dopiero zobaczyłam z jakimi wg mnie banalnymi sprawami dziewczyny przychodzą... i teraz też bym tak robiła.
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
W takim razie muszę czekać cierpliwie. A maleństwa dwa bo to bliźniaczki i 22 tydzień więc dość późno. Mam nadzieję, że odczekam trzy miesiące i tym razem na dobre dołącze do grona mamuś
Olu dla Twoich Aniołków (*)(*)
reklama
ola bardzo mi przykro zapalam światełko dla twoich maleństw (*).w takim razie muszę czekać cierpliwie. A maleństwa dwa bo to bliźniaczki i 22 tydzień więc dość późno. Mam nadzieję, że odczekam trzy miesiące i tym razem na dobre dołącze do grona mamuś
Jeśli mogę spytać jaki był powód poronienia bo dzidzie już były dość duże w tym tygodniu ciąży.