reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kiedy Waszym zdaniem najlepiej powiedzieć o ciąży w pracy?? W sumie mój gin chciał mi dać wczoraj zwolnienie ale nie chciałam jeszcze mówić skoro to tak wczesna ciąża.

To trzeba było brać to zwolnienie i leżakować do góry brzuchem:-) chociaż ja jeszcze mam nosek zpachany ale znudziło mi sie leżakowanie:zawstydzona/y:, powiedz od razu bo potem będą niedomówienia, :tak:
o jeja ,ale mi kiszoną kapustą zajechało w kuchni a takowej nie posiadam.

Kiedy Waszym zdaniem najlepiej powiedzieć o ciąży w pracy?? W sumie mój gin chciał mi dać wczoraj zwolnienie ale nie chciałam jeszcze mówić skoro to tak wczesna ciąża.

myslę że o tym powinno sie powiedzieć jak najwcześniej, bo sama nie wiesz jaki ciąża może mieć przebieg i kiedy będziesz musiala iść na zwolnienie.
Przepraszam - piszę to z perspektywy jako pracodawca - ale wydaje mi się że im wcześniej tym lepiej.

reklama
o Vjolka sie rozkręca zaraz nam tu seksy jakieś zacznie znowu pokazywać
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Karolcia widze cie:-D pisz natychmiast co tam ten ginek nadawał:tak:
I ty Kaśka też pisz nam co tam u ciebie bo ciebie też widze:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry