reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć
Ewelinko bardzo mi przykro, ze @ jednak przylazł, ale następnym razem na pewno się uda
Kobietka trzymam kciuki, bo jak cień jest to trza mieć nadzieję z naciskiem na fasolkę :)

u mnie w prawdzie @ nie ma nadal i tempka też wysoka jak na mnie 37,2 ale i tak czuję, ze raczej zafasolkowana nie jestem. Co prawda zrobiłam dziś betkę i wyniki koło 15, ale jakoś myślę, ze jeszcze nie tym razem, raczej stawiam na przesunięcie @ przez rzucenie palenia, w tamtym roku tak miałam i @ spóźnił się 8 dni, wiec tym razem też na to stawiam

reklama
kobietka ja nie wiem juz czy to m zostawia to biale czy to te uplawy :-)

karola81 a ty nam mialas napisac dzis cos wiecej :) ja czekam i czekam a tu nic

ilonka to trzymam kciuki za betke :)

Ilonka :eek: myślisz ,że to od rzucania?bo ja od tygodnia nie pale;-), ale mi to sie chyba by od fajek nic nie pokazało :eek:także trzymam kciuki za Twoją betke:tak:
Aga ja myśle,że jak nie boli to powodu do obaw nie ma, to chyba nawet lepiej no nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietki czy to normalne że ból podbrzusza w tym tygodniu ciąży ustępuje ??
Aga, mnie tak naprawdę to podbrzusze póki co nie zaczęło jeszcze boleć. Od czasu do czasu poczuję ciągnięcie, ale to z reguły jak wstanę zbyt gwałtownie.
no i w piątek miałam te dziwne mini-skurcze, jakby co jakiś czas coś delikatnie ściskało macicę - jutro się dopytam co to za dziwo i czy trzeba na to reagować

reklama
Do góry