reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguśka jedz wiecej jogurtów i pij dużo wody to poprawia trawienie, ciesze się, że nic złego lekarze nie znaleźli może przejdzie jak zmienisz dietke;-)

reklama
Mam nową teorię dotycząca moich bóli a może to nieprawidłowe odżywianie się i w związku z tym taka ostra niestrawność - pamiętam że bóle zaczęły się w dniu w którym teściowa poczęstowała mnie grochem z kapustą ( albo chciała mnie otruć) a to nie należy do lekkostrawnych i przez ten cały czas nie powiem że pościłam - może jak zacznę jakąś lekkostrawną dietę to się wyleczę sama. Co myślicie??
Na pewno nie zaszkodzi jak spróbujesz przestawić sie na jakieś bardziej lekkostrawne jedzonko.
Ale u mnie jak za dużo zjem to kończy się to mdłościami i ogólnym poczuciem, że nic nie dam rady robić tylko leżeć na kanapie, sensacji bólowo-brzuchowych nie miałam.
Czasami jak czuję, że dużo zalega mi w jelitach (przed wizytą w wc) to czasem coś lekko zaboli, ale to chyba bardziej efekt wzajemnego uciskania jelit i większej niż normalnie macicy.

Właśnie czytam że w ciąży można mieć dolegliwości żołądkowo jelitowe - nie pozostaje nic innego jak dieta lekkostrawna. Albo teoria że teściowa mnie otruła hehe - bo jeszcze nie wiedziała że w ciąży jestem. Czy któraś z Was ma fajną teściową??

Kusisz tymi kawkami kupiłam mleczko i chyba skusze się na kawke pól kubka kawki pół mleczka bo usne zaraz moja tempka z dziś to 37,2.
Moja ciocia z piętra wyżej też ma takie skoki i też sie tak czuje jak ja kreci jej sie w głowie kicha smarka to chyba jakieś przesilenie pomijając fakt, że moja tempka w normie to 36,8.
Aguśka no moja teściówka:eek: jest dziwno straszna:confused2:

Przyszła do ciebie??@?

Dobra już was nie trzymam w niepewności otóż:
robie sobie testa nakapałam i patrze w napięciu na testa rysuje sie kreska i myśle......... to chyba ta co ma być i tak nawet jak fasolki nie ma:eek:, patrze na instrukcje a to ta ciążowa:-D:tak:, no i w podskokach poszłam po herbatke bo mi zaschło aż w gardłe wracam a to już wyschło i niema nic:-(,
no jak patrze pod światło i pod kątem to niby cień jest,ale nie wiem czy ja go widze bo chce widzieć czy tak jest faktycznie.No i nadal nie wiem:confused2:poczekam czy @ przyjdzie:tak:

czesc dziewczynki,

Kobietka jeżeli jest cień .. cienia itd, najlepiej zrób betkę. Przy moim cieniu na teście wyszła beta 101 ;-) .

buziaki

witam wszystkie dziewczyny :)

ale jestem zmeczona... maz mnie znowu wykancza ja sie juz poddaje hihi az sie dziwie ze my tego nie robimy tak mechanicznie-robienie dzidzi, tylko sie kochamy bo mamy taka ochote :-D... z a tydzien kolej na mnie z testowankiem, ktora jeszcze testuje oprocz kobietki?? kobietka na kiedy bys miala termin?? bo mi wychodzi miedzy 4 a 9 sierpnia (zalezy jak dlugi cykl wezme pod uwage)... kto sie jeszcze na sierpnien zapisuje??? :-D ide robic sanwiche na obiadek bo akurat na to mamy ochotke :-)

odezwe sie po poludniu

reklama
:tak:Koti ja mam do @ jeszcze 5 dni więc narazie nie ma sensu bo jeszcze może przyjść choć jeśli coś test pokazał i to fasolka to pewnie troche hormonku jest, ale zaczekam do @ jak nie będzie przychodzić to zrobie betke
Pati mi wychodzi 2 sierpnia:-), kurcze ja sie zachowuje jakby to było już pewne;-), Pati ,a jak tam Twoje mleczko??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry