K
kobietka22
Gość
Aguśka jedz wiecej jogurtów i pij dużo wody to poprawia trawienie, ciesze się, że nic złego lekarze nie znaleźli może przejdzie jak zmienisz dietke;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno nie zaszkodzi jak spróbujesz przestawić sie na jakieś bardziej lekkostrawne jedzonko.Mam nową teorię dotycząca moich bóli a może to nieprawidłowe odżywianie się i w związku z tym taka ostra niestrawność - pamiętam że bóle zaczęły się w dniu w którym teściowa poczęstowała mnie grochem z kapustą ( albo chciała mnie otruć) a to nie należy do lekkostrawnych i przez ten cały czas nie powiem że pościłam - może jak zacznę jakąś lekkostrawną dietę to się wyleczę sama. Co myślicie??
Przyszła do ciebie??@?
Dobra już was nie trzymam w niepewności otóż:
robie sobie testa nakapałam i patrze w napięciu na testa rysuje sie kreska i myśle......... to chyba ta co ma być i tak nawet jak fasolki nie ma, patrze na instrukcje a to ta ciążowa
, no i w podskokach poszłam po herbatke bo mi zaschło aż w gardłe wracam a to już wyschło i niema nic:-(,
no jak patrze pod światło i pod kątem to niby cień jest,ale nie wiem czy ja go widze bo chce widzieć czy tak jest faktycznie.No i nadal nie wiempoczekam czy @ przyjdzie
![]()