Gosia, taka zmiana, nowe spojrzenie czasem dobrze robi. Moja przyjaciółka, z resztą też Gosia, właśnie tak wymyśliła, że pójdzie do kogo innego - lekarka na pierwszej wizycie mocno zdziwiła, bo dała jedną radę, żeby odsawić pigułki, które brała na problemy z jajeczkami i jak po 3 miesiącach starań nic nie będzie to przyjść na kolejną wizytę. Te 3 miesiące nie minęły, a fasolka już się gnieździłaja i tak bede trzymac kciuki...
postanowilam zarestrowac sie do innego gina z naszymi problemami - lubie mojego i nie mam do niego zastrzezen ale chce sprobowac w klinice nieplodnosci... mam termin na 23 grudnia i bede tuz po @ wiec ok. A lekarz sie nazywa Janeczko i ma dosc dobre opinie na bocianie... teraz do mojego pojde zobaczyc czy jajeczko sie zrobi w srodku cyklu...
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
U mnie...qrcze głupio mi tak obrazowo je opisywać.....sorki....ale na bielixnie zaobserwowałam taki mleczy śluz .....olercia wie co to jest....1 raz mam...a ja wyczuwam fasolkę :-)
o matko...ja te upławy mam do dzisiaj...i po nocy to mi normalnie po nogach spływa...takie mleczko....
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ja tez mam taka nadzieje...nie wiem czy warto dzisiaj, skoro @ miał przyjść.....wstrzymam się kilka dni....
Ale nie nastwaim sie na fasolinkę.....
Przy mojej całej historii nie ma szans na fasolkę....pewnie anemia daje we znaki.....
Może anemiaU mnie...qrcze głupio mi tak obrazowo je opisywać.....sorki....ale na bielixnie zaobserwowałam taki mleczy śluz .....olercia wie co to jest....1 raz mam...
a jak jednak fasolka, to śluz z nabłonkiem złuszczającym się pod wpływem działania hormonów
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Wiesz.....głupia nie jestem, żeby śluz wiązać z anemią....:-) chociaż....już nic mnie nie zdziwi....Może anemia
a jak jednak fasolka, to śluz z nabłonkiem złuszczającym się pod wpływem działania hormonów
K
kobietka22
Gość
Mississi przepraszam jeśli źle napisałam zapalam światełko (*), kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą:-(.
Karolcia no oczywiście, że wszystko jest dobrze , trzymam kciuki choć jestem pewna,że bedzie dobrze.
Ewelinko ja myśle, że to fasolinka ,a który masz dzień cyklu, zmierz sobie tempke może;-)
Koti no chyba nieprzytomne były te kobity,że ci złe badanie wbiły.
Ja chyba lepiej gadam (mam na myśli przeziębienie), albo sobie wkręcam mam jednak wrażenie,że z każdym odplutym niepotrzebnym czymś lepiej mówie, może w końcu odpuści:-).
Witam was wszystkie dziewczynki serdecznie.
Karolcia no oczywiście, że wszystko jest dobrze , trzymam kciuki choć jestem pewna,że bedzie dobrze.
Ewelinko ja myśle, że to fasolinka ,a który masz dzień cyklu, zmierz sobie tempke może;-)
Ja chyba lepiej gadam (mam na myśli przeziębienie), albo sobie wkręcam mam jednak wrażenie,że z każdym odplutym niepotrzebnym czymś lepiej mówie, może w końcu odpuści:-).
Annas81
Fanka BB :)
Hej dziewczyny:-)
Ewelina ja zrobiłam test w dniu, w którym miała przyjść @ i to wieczorem no i była kreseczka, chociaż jaśniejsza. Trzymam kciuki.
Karolcia też mam takie upławy, biorę luteinę dowcipną, więc myślałam, ze to od tego, ale może nie... nie wiem. Oczywiście wierzę, że dziś wszystkie trzy(ja, TY i Newfie) pochwalimy się serduszkami. Modlę się o to.
Missiissrównież przytulam i życzę siły.
Mam dziś wizytę o 13:30. Udało mi się wskoczyć na pierwszą godzinę i tak się ciesze, bo mam taki ścisk w żołądku, ze do wieczora byłoby kiepsko z moimi nerwami. Czasami mam takie ciągnięcia w dole brzucha, mam nadzieję, ze to nic złego. Wszystko w rękach Boga, zobaczymy..
Miłego dnia wszystkim.
Ewelina ja zrobiłam test w dniu, w którym miała przyjść @ i to wieczorem no i była kreseczka, chociaż jaśniejsza. Trzymam kciuki.
Karolcia też mam takie upławy, biorę luteinę dowcipną, więc myślałam, ze to od tego, ale może nie... nie wiem. Oczywiście wierzę, że dziś wszystkie trzy(ja, TY i Newfie) pochwalimy się serduszkami. Modlę się o to.
Missiissrównież przytulam i życzę siły.
Mam dziś wizytę o 13:30. Udało mi się wskoczyć na pierwszą godzinę i tak się ciesze, bo mam taki ścisk w żołądku, ze do wieczora byłoby kiepsko z moimi nerwami. Czasami mam takie ciągnięcia w dole brzucha, mam nadzieję, ze to nic złego. Wszystko w rękach Boga, zobaczymy..
Miłego dnia wszystkim.
karolcia81
czekam na szczęście.....
U mnie...qrcze głupio mi tak obrazowo je opisywać.....sorki....ale na bielixnie zaobserwowałam taki mleczy śluz .....olercia wie co to jest....1 raz mam...
nie che Cie nakrecac, ale chyba przed @ to powinno być sucho...a skoro jest "mleczko" to...może jest dzidzia.....
To jak na bieliźnie to pół biedy...bo ze mnie to normalnie leci....mój Z wczoraj rano...to myślał, że ja mam chętkę na przytulanki bo tak miałam mokro i musiałam mu długo tłumaczyc, ze to nie to...i że to nie jego zasługa! :-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Cześć,Mississi przepraszam jeśli źle napisałam zapalam światełko (*), kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą:-(.
tempka podwyższona....od 4 dni...dzisiaj powinnam dostać @ ....póki co niet...
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Oj...to sie chłopina skruszył...nie che Cie nakrecac, ale chyba przed @ to powinno być sucho...a skoro jest "mleczko" to...może jest dzidzia.....
To jak na bieliźnie to pół biedy...bo ze mnie to normalnie leci....mój Z wczoraj rano...to myślał, że ja mam chętkę na przytulanki bo tak miałam mokro i musiałam mu długo tłumaczyc, ze to nie to...i że to nie jego zasługa! :-)
Nastrajasz mnie kochana.....
Ale jestem wyjątkowo spokojna....bez emocji........