reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Annas to trzymam kciuki za was wszystkie :-), napewno będzie dobrze bo musi być:tak:
Karola dobrze gada ja też ma ten śluzek ,ale narazie leże w piżamoe więc nie obserwuje bielizny tylko na papierze widuje go po każdym siku, Karola mój M też nie potrafi tego zrozumieć uważa, że tylko on jest sprawcą wszystkich mokrości:-D.Mi właśnie doszedł ból cycuchów ,ale to nie nowość bo przed @ jak i w poprzeniej ciązy też bolały.
No to jak tempka podwyższona to chyba mamy fasolke

reklama
Annas to trzymam kciuki za was wszystkie :-), napewno będzie dobrze bo musi być:tak:
Karola dobrze gada ja też ma ten śluzek ,ale narazie leże w piżamoe więc nie obserwuje bielizny tylko na papierze widuje go po każdym siku, Karola mój M też nie potrafi tego zrozumieć uważa, że tylko on jest sprawcą wszystkich mokrości:-D.Mi właśnie doszedł ból cycuchów ,ale to nie nowość bo przed @ jak i w poprzeniej ciązy też bolały.

Ale Ty kochan już conieco na teście widziałas.....
Czy to był poranny sikaniec...bo pamiętasz, ze mnie to trzy pierwsze wcale nie wyszły....dopiero w dniu @ słaba druga kreska....a objawy i przeczucia już były...oj były!!!!!!!

Ale teraz mam newsa dowiedziałam się ,że moja psiapsióła bedzie testować bo @ jej sie spóźnia:-)
Dziewczyny a sierpniówek to jeszcze nie ma czy mi sie zdaje?
Ja bede sikać jutro rano dziewuszki dopiero teraz byłam tak sobie siknąć co by pecherz opróżnić:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się:)

Ja dziś jeszcze na zwolnieniu, ale jż dobrze sie czuję!!!Idę dziś po wyniki tsh i wierzę, że nie będą bardzo złe...

missiiss1301 - myslami jestem dziś z Tobą!!!Przytulam!

gosia:)
- trzymam kciuki żeby w tym cyklu sie udało:)Też uważam, że czasem dobrze jest skonsultować się z innym lekarzem..

Anetha81 - no działajcie, działajcie:)

ewelina28
- trzymam mocno kciuki żeby to była fasolka, bo objawy książkowe...:)Zrób testa, skoro dziś powinna przyjść @ to test powinien już pokazać:)

kobietka22 - no mam nadzieje, że szybko odpuści Cie to przeziębienie!A następny test pokaże II grube krechy:)

karolcia81, Annas81, Newfie - trzymam kciuki za Wasze wizyty!!!Będzie dobrze!Bo musi być!!!:)Czekam na piękne wieści!

Miłego dzionka!

reklama
Ewelina no nie żartuj ,że w takiej niepweności będziesz nas trzymać:szok:, a może ja też sie wstrzymam do 1 grudnia wtedy gin wraca:-D.Nie ma za co
Wiola no bardzo bym chciała, żeby to przeziębienie sobie już poszło , a jeszcze bardziej żeby była fasolinka:-)
No i trzymam kciuki za wyniki kochana

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry