reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7ecMZ3twEwY&feature=related"]YouTube- Baby Farts Remix[/ame] za chwile tez bedziesz sie smiac

reklama
WRÓBELKU moja Wercia jest z 2 lipca
teraz termin też mam na lipiec tyle że 13 ale nie zawsze się terminowo rodzi

dziewczyny ale chyba jednak wszystko jest w porządku bo piersi mnie bolą niemilosiernie
najgorzej jest wieczorem
No Igorek też miał być z 13 lipca, a tak jak ja jest z 2 wiec moze druga dzidzia tez ci sie urodzi 2go ja sie tak nastawilam i sie udalo, a co do piersi to dobrze, ze bola mnie tez bolaly do 4 miesiaca i to byl jedyny objaw :-D:-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=D0SI83NlYp8"]YouTube- Funny kids[/ame] dzieci sa the best :-D

wrobelek gdybym ja miala termin na sierpien chyba kolo 8.08 lub 05.08 a mam urodziny 12.08 to tez kce prezent urodzinowy :-D

wiecie co dochodzę do wniosku że moze ja marudzę bo nie miałam drzemki w dzień
ale jakoś nie chce mi się spać
a no i niestety kolejny wydatek mnie czeka bo do nowego łóżka nie pasuje mi żadne prześcieradło wszystkie są za wąskie muszę chyba kupić te z gumką wtedy nie będą się w nocy przesuwać

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro u tej osoby zamawialam posciel bawelniana i jest super i nie droga jak na moj rozmiar 200x220 placilam 50zl a w sklepach sa po 70-90

jezeli bys u niego zamawiala przescieradlo to wymiary sa podane do materaca wiec jak masz materac 160/200 to takie przescieradlo nawet z gumka bo sa do nich dodatkowo dodane po 20cm na brzegi materaca, ja raz kupilam wieksze i mam wszystko pod luzkiem-okropnie to wyglada bo wszedzie wylazi po brzegach-jakby worek... teraz kupilam to jersey i jestem zadowolona

Ostatnia edycja:
a to mój miś wczoraj po kąpieli

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XQUyqLdjhPU"]YouTube- ha ha ha baby laught/ śmiech dziecka[/ame]

reklama
Do góry