reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no to musisz dalej prowadzic dyskusje z masa kontrargumentow:
-w czsie studiow sobie odchowamy i bede mogla spokojnie pojsc do pracy
-lepiej wczesniej bo im pozniej tym gorzej
-a w ostatecznosci "jak nie teraz to rozwod :p" zartujem

my ostatnim razem i przedostatnim razem za pierwszym podejsciem zaciazylismy ale to byly mega staranka-codziennie a czasem dwa razy dziennie, bylismy wykonczeni, teraz tak na luzie tzn co dwa dni :p w 8dc, potem w 10dc, no i wczoraj z rana :-D, a jajnik bolal mnie do wieczora... jak to byla owulka to pewnie bedzie fasolka ale jak sie przesunie o pare dni i nie bedziemy mieli ochoty na kudlactwa to pewnie musze liczyc na wrzesien...

reklama
Kaśka normalne, ze w 5 tyg jest tylko pecherzyk, też tak miałam w pierwszej ciąży dwa tyg później piękne serducho, niestety później.......
Ale czasu sie nie przeskoczy, trzeba czekać.:-)

kochane już mi lepiej
wciągnęłam pół pizzy z szynką i pieczarkami z da grasso i brzuch zadowolony
staram się nie myśleć źle
poszłam wcześniej bo myślałam że jakies leki mi przepisze gdybym wiedziała że nic mi nie da to bym wcale nie poszła

zaraz wracam idę do wanny i Wercie obrobić

KAROLCIA ale termin porodu mamy ten sam 13 lipca

he he ja też miałam na 13 lipca, ale od początku mówiłam, że urodzę 2 lipca (w moje urodziny) i synuś posłuchał

Hej, poproszę o pomoc w interpretacji moich wyników bety - pierwszy pomiar w piątek - 1255, drugi dziś - 4104. Czy ten przyrost jest wystarczający??? Znów się zaczynam martwić :zawstydzona/y:

Nie znam się aż tak, ale chyba dobrze, że rośnie, a nie spada więc nic się nie martw kochana

cześć dziewczyny chcialam sie tylko przywitać i ponformować, że mdlości są okropne... :-D

Miejmy nadzieję, że niebawem miną

hej królewny
beta HCG 4028 mlU/ml
pęcherzyk ciążowy: ilość 1,widoczny, średnica - 9 mm

"rozbieżność między datą om a wielkością GS." nie wiem o co w tym chodzi co to jest GS?
kolejna wizyta 19.11
Super!!!!!!!!

Wróbelek ale ten Twój szkrab już duży łoohoho 4 miesiące -to już panny będzie za niedługo przyprowadzał:-)

He he z wyglądu to on już ma rok

Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:-):-).
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).

bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)

Cieszę się, że z dzidzią ok, ale nie nastawiaj się na córcie Mi w szpitalu do końca mówili, że córka, a tu się okazało, że to jednak chłopiec się urodził!:-)

Chwilowo dobrnęłam tylko do tego momentu więc wybaczcie, że nie odpiszę więcej ALe postaram się Pozdrawiam wszystkie

Pertraktacje trwają non stop :-):-) Ja łatwo nie popuszczę :-D:-D

Tylko najgorsze, że te ósemki nieszczęsne mi zostały... :confused2::confused2: mam już gdzieś ten NFZ, idę do prywatnej kliniki w czwartek, to się dowiem, kiedy będą mogli mi je usunąć :sorry::sorry:
Z NFZ miałam mieć, ale termin trzeba było zaklepać 4 miesiące wcześniej, no i jak przyszło co do czego, to się okazało, że nie mogę tego dnia pójść :confused2::confused2::confused2:
W prywatnej klinice usuną mi pewnie raz dwa, tylko 300zł od zęba :confused2::confused2::confused2:
A zostały jeszcze 3 :confused2::confused2:

Tak naprawdę, to to mnie właśnie najbardziej opóźnia w starankach :crazy:
Bo męża zawsze da się jakoś zbajerować ;-);-)

kochane już mi lepiej
wciągnęłam pół pizzy z szynką i pieczarkami z da grasso i brzuch zadowolony
staram się nie myśleć źle
poszłam wcześniej bo myślałam że jakies leki mi przepisze gdybym wiedziała że nic mi nie da to bym wcale nie poszła

zaraz wracam idę do wanny i Wercie obrobić

aż mi ślinka poleciała Buzia dla Werci

daa a te osemki cie bola?? przeszkadzaja? bo moze moga poczekac jeszcze jeden rok?? mi dopiero wychodza i czasem pobolewa ale szalwia pomaga... dziewczyny mam pytanko czy w ciazy mozna pic melise? na uspokojenie?

daa a te osemki cie bola?? przeszkadzaja? bo moze moga poczekac jeszcze jeden rok?? mi dopiero wychodza i czasem pobolewa ale szalwia pomaga... dziewczyny mam pytanko czy w ciazy mozna pic melise? na uspokojenie?

Nie bolały już, ale znowu bolą :-:)-( A ja nie chce brać przeciwbólowych w ciąży :-:)-( Poza tym one nie maja miejsca i wykrzywiają i przesuwają inne zęby :crazy::crazy::crazy:

A co do melisy, to nie wiem :zawstydzona/y:

WRÓBELKU moja Wercia jest z 2 lipca
teraz termin też mam na lipiec tyle że 13 ale nie zawsze się terminowo rodzi

dziewczyny ale chyba jednak wszystko jest w porządku bo piersi mnie bolą niemilosiernie
najgorzej jest wieczorem

reklama
Do góry