reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Żadne smutno!!! Trzeba wprowadzić tu zakaz smutków u kobiet ciężarnych ;-);-);-)

Kasia masz się cieszyć!! 13 lipca 2010 roku zostaniesz po raz kolejny mamą i kropka :-):-):-):-)

dziewczyny robimy akcje :-D codziennie wpisujcie tu kawaly, wrzucajcie smieszne filmiki na poprawe humoru ciezarowek... ja zaraz cos wrzuce smiesznego ale tez glupiego-bo glupota ludzka nie ma granic :-D

Kurcze Kasia ja to bym Cię wzięła przez kolano....po pierwsze po coś tak wczesnie poszła do gina....:wściekła/y:
a po drugie....musi być dobrze....bo rodzimy razem pamiętasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za tydzień wizyta?
Osiwiejesz do tego czasu.....ale ja przytulam mocno i czekam na dobre wieści.....

Pati szkoda, że ja się w tym miesiącu nie staram :-( Bo widzę, że mamy ten sam dzień cyklu... Razem byłoby raźniej, ale no trudno...:sorry:

adam sie dzis w ogle nie dal namowic na przytulanki wiec nie wiem czy ta wredota przyjdzie czy nie... sie okaze.... wolalabym jednak miec bobo w wakacje bo potem trzeba karmic wiec lepiej do budy nie chodzic :p

reklama
Trafisz, trafisz :tak: Z tego co pamiętam, to ostatnim razem udało Wam się w pierwszym miesiącu prób ;-) Więc pewnie teraz tez tak będzie :-):-)

Ja cały czas liczę na to, że mój M. da się przekonać :confused2::confused2:, no i że załatwię wszystko co mi jeszcze zostało:confused2::confused2: i zdążę jeszcze wylądować na wrześniówkach ;-);-)

Do góry