reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj bo się zaczerwienie hehehe

Kasiu prześcieradla z gumką są super naprawde warto, ja kupiłam jeszcze podkład i mam zero zmartwień

kurcze dziewczyny normalnie nie umiem was nadrobić :(
Karola wiedziałam, zę będzie dziewuszka, żekłabym a nie mówiłam :) Gratulacje, ja też chcę :)
Agatko szłam do pracy na 12h, ale wtedy co pisałam o pracy chodziło mi o to, że za 2 godziny mam wyjść do pracy :)
Kaska, głowa do góry, pęcherzyk ciażowy jest, leki te co trzeba bierzesz, więc musi być dobrze!! A za tydzień idziesz na usg, czy na normalną wizytę?

oki lecę, bo zrobiłam sobie małą przerwę w pracy
do jutra

Dziewczynki zmykam spac.
Agatko u Ciebie wroze synka:-)
Mi lekarz w 18 tc powiedzial plec bo wczesniej nie chcial chyba ryzykowac.
Jak juz pisalam pozniej przez dlugie tygodnie dzidzia sie zakrywala i zaczelam myslec,ze rosnie jej cos miedzy nozkami.Ostatnie dwie wizyty lekarz potwierdzil,ze dziewczynka...No juz mam dla niej tyle sukienek,ze hoho...
Nastepna wizyta u lekarza w czwartek(za tydzien).Teraz juz mam wizyty co dwa tyg.

Do jutra dziewczynki.Kolorowych snow:)

reklama
jestem dziś pierwsza :)
witam się z wami i śmigam spać, bo te nocki mnie wykończą :(
pogoda sprzyja spaniu i leniuchowaniu więc nic tylko się wylegiwać :)
miłego dzionka

Do góry