reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

reklama
dzien doberek..
ale jestem zmeczona... moj to sobie chyba wziol do serca to staranie sie, albo sobie wymyslil ze co dwa dni najlepiej bo rano wskoczyl do lozka na golasa i mnie rozespana tez rozebral, dalej nie musze opisywac... ide na sniadanko... i kota na desz wypuscic bo sie nudzi ale pewnie szybko wroci bo jak widzi wode to panikuje haha po wczorajszej wycieczce wrocil do polowy czarny i mial przymusowy szybki prysznic, tak mialczal jakbysmy go ze skory odzerali, nie wiem gdzie on wlazl ze taki czarny przyszedl... nie lubie go kapac bo moze latwo zapalenia pluc dostac i wszystko trzeba robic w mega szybkim tempie zeby nie zmarzl...

Dzien dobry dziewczynki:)
Ja dopiero wstalam hihi.
Mamo Sowko to super,ze z dziidzia wszystko dobrze:)
Pati no wiadac,ze maz sie bardzo stara:-)
Wiolka pisalas,ze dzis swieto u Was a ja zupelnie zapomnialam i napisalam mamie sms ze pewnie siedzi na zakupach...Oj ja to czapa jestem...

Milego dnia.Ubiore sie,skocze z psem i na zakupy.

niestety tak to jest ze nasi pracodawcy sa chronieni przez prawo i z nimi nie wygrasz nawet jak masz racje... dzisiejsze swieto jest objete jako dzien wolny od pracy ustawa... zreszta co tu duzo gadac i tak nic nie zmienie a wychylac sie nie warto bo bez pracy nie ma kasy a kase trzeba miec zeby przezyc... pieklo jest wtedy gdy nie ma pieniedzy

Jestem na chwilke -pobieżnie poczytałam więc nie odpiszę każdej -wracam do łóżeczka;-);-);-);-) S mnie posadził przed kompem bo ponoc mam lepszy humor jak jestem na bieżąco z Wami:-):-):-):-)

Dlaczego wszyscy u mnie chłopca obstawiają??? to Karola chciała chłopaka a tu się okazuje ze jakieś lobby się na rzecz chłopaka u mnie stworzyło -KOCHANE -wszystko mi jedno -zmajstrował S (a płeć zależy od faceta) -ja kocham i będę mocno -z siusiakiem czy siuśką -wszystko jedno...

Kaśka
Tobie lanie się należy bo mówiłam -nie iść tak wcześnie a jak już iść to się na pęcherzyk tylko nastawić i już:confused2: a teraz lanie dostaniesz bo pierwszy raz swoje dziecko widziałaś i tak bez radosci -nieładnie...

Mamo sówka suuuuuper że siusiek rośnie:-D:-D:-D

Wróbelku masz rację -dlatego póki ja nie zobaczę jak mi lekarz pokaże na usg o proszę -jest/ nie ma -to nie uwierzę w przepowiadanie płci -a w sumie żadna to różnica:tak:

Ilonka aha na 12 to ok -na 2 to mnie trochę zdziwiło:-):-):-):-)

Pati.b no i raduj się tym co dwa dni bo później celibat:-D:-D:-D

Daaa postrasz męża że do sąsiada pójdziesz:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

ZABRANIAM WAM BABSZTYLE BETĘ MIERZYĆ!!!!!! świra dostajecie od tego -no masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A mnie mój szkrab w nocy pobuszował po brzuszku -imprezowicz nocny się znalazł... brzuszek się trochę zaokrąglił ale ze zdjęciami poczekam bo znowu powiecie ze mi się wydaje:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: wracam do wyrka -hi hi mamusia też ma swoje potrzeby przytulaskowe nie?

Do później dziewczyny i spokojnego odpoczynku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam
dziewczyny postanowilam zostac w starej pracy w której pracuje juz 5 lat inaczej na mnie pracodawca spojrzy jak zajde w ciaze.A w nowej pracy to roznie patrzą
U mnie zaczely sie starania mam nadzieje ze owocne :)
Zycze milego dnia

Do góry