kaska0201
najważniejsza jest Wercia
chyba nie jest źle
zaliczylam pierwszego pawika i zmykam spac
dobrej nocki kochane
dobrej nocki kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czytałam, że można bo taki krem nie przenika do krwi. Nie można natomiast używać kosmetyków z kwasem salicylowym oraz witaminą A (czyli np. z retinolem). Więcej informacji znajdziesz na stronie Safe skin care during pregnancy | BabyCenter (po angielsku)Mam takie pytanko, czy można stosować kremy do depilacji w ciąży? normalnie ich używałam do okolic dowcipnych, ale teraz mam opory, bo może to za silna chemia
karolcia pisałam ci że mój mężuś dopóki nie poszłam na usg i mu nie pokazałam zdjęcia że jest dzidzia to był dziwny też się nie cieszył tylko martwił czy wszystko dobrze i mnie stresował. A jak zobaczył że oki to wtedy się zmienił a mi ulżyło więc niunia nie martw się on na pewno się cieszy tylko tego nie okazuje i pewnie się boi tak jak ty ale nie chce cie stresować.
Mój teraz sie pierwszy wknaca do pani doktor żeby oglądać jak dzidzia do niego macha.
Kochane ja tylko szybciutko melduję ze w końcu @ przyszła. Więc kolejny cykl i staranka właściwe zaczynami:-)
A mnie tak mdli cały czas, ale się dzielnie trzymam....moja mama i moja siostra nie wymiotowały wcale jak były w ciazy...więc może mnie tez to ominie!chyba nie jest źle
dobrej nocki kochane
Karolcia gratuluję fasolki!!! Super, że Ci się udało :-)
;-)
A oto moja córka w swoim żywiole ,normalnie wanna jest zamała