reklama
Witajcie kochane tak czytam i czytam i nie mogę za wami nadążyć:-):-) u mnie dzisiaj była mamusia pomogła mi posprzątać i zrobiła obiadek :-):-) i już musiała jechać a ja tak was podczytuje:-):-). Kochane ja dzisiaj się dziwnie czuje znowu jestem blada jak ściana i jakoś tak mi dziwnie:--(. Kochane nie mam siły odpisać każdej ale ściskam was mocno i przesyłam buziaczki
K
kobietka22
Gość
Karola a jak tam ogólnie z tymi plamieniami u Ciebie?Uspokoiły się?
karolcia81 Ja pamietam ze tez mialam takie plamienia i wtedy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy to wygladalo na to ze normalnie dostane @ ale pozniej nie przychodzila i plamienia tez byly ale jak zrobilam wtedy test to wyszly 2 kreski
i za jakis czas juz nie plamilam .Moze to na poczatku jak wlaski fasolka sie zagniezdza.
i za jakis czas juz nie plamilam .Moze to na poczatku jak wlaski fasolka sie zagniezdza.
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Karolcia i Agatka a jakiej firmy testów strumieniowych używałyście?
Ja znalazłam coś takiego:
Test ciążowy, Komfort, strumieniowy, 2 szt, Double Pack - Apteka internetowa dbam o zdrowie
Fajna cena, ale nigdzie nie znalazłam jaka jest czułość :-(
Ja znalazłam coś takiego:
Test ciążowy, Komfort, strumieniowy, 2 szt, Double Pack - Apteka internetowa dbam o zdrowie
Fajna cena, ale nigdzie nie znalazłam jaka jest czułość :-(
kobietka mam jeszcze ale mniej, biorę cały czas zastrzyki co 4 dni i jakoś powoli przechodzą ale są i już nie mam siły. Mam je od 4tygodnia i są do tej pory z dzidzią na usg jest ok ale łożysko jest blisko szyjki macicy i z tego czasem leci.karola a jak tam ogólnie z tymi plamieniami u ciebie?uspokoiły się?
she ja za jedno opakowanie płacę 42zł.dziewczyny, a któraś z was kupowała ostatnio duphaston? Ile płaciłyście? Bo ja już nie pamiętam.
reklama
K
kobietka22
Gość
Karola a bierzesz cały czas jakieś środki na podtrzymanie czy już nie?
Mam do was pytanie lekarze wam przepisali ten duphaston czy też luteine sami z siebie czy musiałyście się prosić?
Mam do was pytanie lekarze wam przepisali ten duphaston czy też luteine sami z siebie czy musiałyście się prosić?