K
kobietka22
Gość
Karolcia to kiedy ty powinnaś dostać @ i ilodniowe cykle masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trochę mnie pomuliło, więc doskonale ;-), bo w weekendu już panikowałam, że za dobrze się czuję![]()
kochane jestem
Rmi kompa zabrał chciałam go udusić
ale wtedy moje DZIECI zostałyby sierotami
beta 49.73 czyli według norm laboratorium 2-3 tydzień
przepraszam was jeszcze raz
no to znaczy, że nie powinnaś się sugerować suwaczkiem dni płodnych który masz bo on o ok 1-2 dni się opóźnia może ty już wcześniej zafasolkowałaś, mówie ci zrób sobie betke i testa jeśli to ciąża to z porannego moczu powinien wyjść.Na dobrą sprawe to do dni płodnych wg suwaczka zostało 13 dni a z normalnych obliczeń 12 więc wszystko możliwe.Może wcześniej już coś się w brzuszku wydażyło i teraz właśnie fasolinka się zagnieżdża;-).
To poczekaj kochana, mi też nie wyszły dwa dopiero tydzień po terminie spodziewanej @ mi wyszła taka bledziutka kreseczka.