reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia, trzymam z całych sił kciuki, żebyś mogła przekleić suwaczka do sygnaturki, bo kolejny cykl takich emocji oczekiwania mógłby być zabójczy ;-)
Od kiedy u Ciebie były wyższe temepratury?

właściwie to zaczęłam mierzyc dopiero po owulce...czyli ok 20. i od tego czasu mnam powyżej 37.

teraz to się martwie tymi plamieniami...jak to rozgrzewka przed @ to ok....a jak to coś się dzieje?

reklama
gdzies czytalam ze to plamienie implantacyjne moze byc.... ja ostatnim razem krawilam jeden dzien i bylo ok tylko dzidzia za slaba byla ale do 8 tc przetrwala chyba brakowalo jej krwi, wiec teraz biore acard ale nie wiem czy to trzeba przed zajsciem czy dopiero po pozytywnym tescie... gdzies czytalam ze przed ale sama nie wiem

Trzymaj się tych wytłumaczalnych powodów plamień:
1) może się @ rozkręca, a że inna niż zwykle, to może taki jej urok, że jak kobieta, tak i @ zmienną jest,
2) może ulokowała się fasolka:
a) tak jak masz w opisie suwaczka plamienia mogą towarzyszyć zagnieżdżaniu się,
b) niektóre kobiety tak mają, że organizm na początku nie dokońca załapuje, że skoro ciąża jest to @ powinno nie być, i w terminie spodziewanej @ pojawia się plamienie

Chyba nie pozostaje Ci nic innego, jak zatestować w najbliższej przyszłości :-)

Nie chce znowu sie rozczarowć jedną kreską......
Zrobimy tak....dziś powinna być @...jak się nie rozkręci (pojawi) do środy to sobie rano siknę....
Juz sama nie wiem co o tym wszystkim mysleć......:sorry:

Witajcie , Karolcia no właśnie po co masz żyć w niepewności zrób sobie betke i będziesz wiedziała na czym stoisz:tak:.
Dziewczynki a ja dzisiaj posmutam:-(, chyba razem z M wstrzymamy się ze starankami bo chęci chęciami a pieniążki na drzewach nie rosną, mój M wczoraj powiedział, że chyba lepiej żebym najpierw przynajmniej jakąś pracę złapała albo żebym urodziła na wiosne bo mój M wozi piwa i napoje i wiosną oraz latem więcej zarabia a zimą 1,100- 1,200 to jest góra więc chyba musimy zaczekać, albo na moje zarobki albo na wiosne obliczyłam, że trzeba by było zacząć staranka w czerwcu przyszłego roku, tylko kurcze tyle czekać:-(.Ja chce już:zawstydzona/y:, ale musze o przyszłości też myśleć , opłaty mieszkaniowe razem z internetem itd wynoszą 500zł więc sobie wyobraźcie:eek:, no ale może jeśli znajde prace i troszke przetrzymam to może da rade wcześniej musze się brać za szukanie ze zdwojoną siłą i odkładać ile się da:tak:.Powiedzcie same wszyscy mi mówią ,że ludzie gorzej mają i żyją, ale ja chce jakieś warunki maluszkowi dać i jestem między młotem i kowadłem dopadły nas wątpliwośći:-(.

reklama
Cześć , dziewczyny .
Karolciu , ja słyszałam że plamienia często występują w czasie gdy pęcherzyk się zagnieżdża w ściance macicy . A że ona mocno ukrwiona , to tak sie dzieje.
Trzymam kciuki żeby to było to !

Do góry