reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

KAROLCIA ja wierzę że jesli mnie się udało to tobie tym bardziej te wasze trzesienia ziemi czułam u siebie wiec inaczej nie może być
KOBIETKA no właśnie zareagował inaczej niż bym chciała wczoraj jak mu pokazałam to tak bez żadnych emocji powiedział "no jest takie blade coś trzeba poczekać"
dziś rano pokazałam mu kolejny test " no chyba jednak to blade jest bardziej widoczne'
mówię że idę na betkę "moze jeszcze poczekaj"
chyba się nie cieszy

reklama
Kasiu R napewno sie ucieszyl faceci chyba tak maja ze na poczatku to szok pozniej im przechodzi moj tez tak mial wiec nic sie nie martwi i czekam na wyniki:-)Pozdrawiam

ja dla takiego brzusia...to bym też mogła zrobić wszystko.....on daje pewność i nadzieje co?

wioletki....wszystkiego naj...i pięknych, zdrowych fasolinek wam zyczę!!!!!!!!!!
karolcia ja już naprawdę nie mam siły jestem blada jak ściana , i od wczoraj znowu kibelek molestuje ale dzidzia najważniejsza:-)
kasiu kochana nie martw się twój mężuś na pewno się cieszy ale jest ostrożny mój jak się dowiedział to też się nie cieszył dopiero jak poszłam na pierwsze usg i zobaczył zdjęcie to wtedy mu odbiło i mi mówił ty masz leżeć i wstawać tylko do kibelka i nic nie robić i do tej pory mi truje bo się boi a wczoraj się dowiedziałam że idzie ze mną na kolejne usg bo on chce zobaczyć naszą dzidzię i razem ze mną wchodzi bo na zdjęciach to nie to samo jak na monitorku. Więc kasieńko nie martw się na pewno będzie się cieszył i już cieszy tylko nie chce się nakręcać a jak mu potwierdzisz to zobaczysz jaki będzie szczęśliwy:-):-):-).

……………………._.;_'.-._
……………………….{`--♥.-.'_,}
……………………{;..\,__...-'/}
....._.;_'.-._ …{..'-`.♥_;..-';
...{`--.♥-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--.♥-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--.♥-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--.♥-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
.....................\\ ..//
................../_\\y//_\
.................(_,-}={-,_)
...................\_//((\_/
.....................//))(\
....................(/..))
........................((

wszystkiego najlepszego wszystkim wiolka:-)

Kaśka bo faceci są dziwni, mój M jak zaszłam w ciąże to się ze mną pokłócił był nadęty i jakiś taki dziwny ciągle fukał bardziej niż ja dosłownie jak baba w ciąży z rozszalałymi hormonami sie zachowywał, dopiero potem mnie pogłaskał po brzuszku :-) jak się z tym oswoił .Tym razem planuje zrobić to inaczej nic mu nie powiem jak zrobie test dopiero jak pujde do gina, że niby na kontrole i wróce z dobrymi wieściami i najlepiej ze zdjęciem usg to mu powiem przy uroczystej kolacji (jak na filmach;-)), oj ale jak mi zacznie znowu fukać wtedy to będzie draka.

……………………._.;_'.-._
……………………….{`--♥.-.'_,}
……………………{;..\,__...-'/}
....._.;_'.-._ …{..'-`.♥_;..-';
...{`--.♥-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--.♥-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--.♥-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--.♥-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
.....................\\ ..//
................../_\\y//_\
.................(_,-}={-,_)
...................\_//((\_/
.....................//))(\
....................(/..))
........................((

wszystkiego najlepszego wszystkim wiolka:-)
Dziekuję..

Kaśka bo faceci są dziwni, mój M jak zaszłam w ciąże to się ze mną pokłócił był nadęty i jakiś taki dziwny ciągle fukał bardziej niż ja dosłownie jak baba w ciąży z rozszalałymi hormonami sie zachowywał, dopiero potem mnie pogłaskał po brzuszku :-) jak się z tym oswoił .Tym razem planuje zrobić to inaczej nic mu nie powiem jak zrobie test dopiero jak pujde do gina, że niby na kontrole i wróce z dobrymi wieściami i najlepiej ze zdjęciem usg to mu powiem przy uroczystej kolacji (jak na filmach;-)), oj ale jak mi zacznie znowu fukać wtedy to będzie draka.

Oj...a jak mój mi dał w kość....dar się, że on nie będzie koło mnie latał...i że wymyslam, że sie źle czuje....i choc pewnie się cieszył...to raczej nie oszalał ze szczęścia...
przyznał się do tego..i powiedział, ze tym razem będzie inaczej...zobaczymy?

reklama
O ile dobrze kojarze to chyba Wiola ,któraś miała kanałowe leczenie kochana napisz mi ile wizyt miałaś w ciągu leczenia i ile kasiorki wydałaś i najważniejsze czy to bardzo drastyczne jest?Musze wam się przyznać ,że mam coraz większego pietra jak myśle, że za chwile muszę sie umówić bo inaczej stchórze :zawstydzona/y:, nigdy nie miałam leczonego żęba i stąd ten strach, tzn miałam w dzieciństwie ,ale nie dokończone bo zwiałam dentyście , to było bez znieczulenia i potwornie bolało, mam pietra okrutnego teraz:zawstydzona/y:.

Do góry