reklama
K
kobietka22
Gość
Witajcie, ja dziś już zrobiłam opłaty na mieście i wstawiłam pranko, teraz poleniu****e zanim M wróci bo dziś pierogi tylko na wode gorącą wrzucę i podsmażę cebulkę;-), a potem jedziemy do teściów jeśli M wcześnie wróci.
dziewczynlki mam pytanko badanie na tokso i cytomegalie robi się na podstawie pobranej krwi tak?Przepraszam ,że głópio pytam , acha i ile płaciłyście za te badanka?
dziewczynlki mam pytanko badanie na tokso i cytomegalie robi się na podstawie pobranej krwi tak?Przepraszam ,że głópio pytam , acha i ile płaciłyście za te badanka?
Tak z krwiWitajcie, ja dziś już zrobiłam opłaty na mieście i wstawiłam pranko, teraz poleniu****e zanim M wróci bo dziś pierogi tylko na wode gorącą wrzucę i podsmażę cebulkę;-), a potem jedziemy do teściów jeśli M wcześnie wróci.
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
DZIEŃ DOBRY
więc moje kochane było rano sikanie druga kreska również blada więc kolo 18 będą wyniki bety
jak ja bym chciała żeby to bylo to
a do bety jeszcze sobie powtórzyłam wszytkie tarczycowe
więc moje kochane było rano sikanie druga kreska również blada więc kolo 18 będą wyniki bety
jak ja bym chciała żeby to bylo to
a do bety jeszcze sobie powtórzyłam wszytkie tarczycowe
Witajcie dziewczynki a to jest mój brzuszek zdjęcie zrobione wczoraj.
kasiu ja też widzę drugą kreseczkę :-):-) więc fasolinka pewnie jest w brzuszku:-)
kobietka tak na podstawie krwi pobiorą ci trochę więcej i wyniki u mnie przynajmniej były po 2dniach,
wszystkim wiolom życzę dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście upragnionych fasolek:-):-):-)
agatko i just bardzo się cieszę że z waszymi dzieciaczkami wszystko dobrze:-)
kasiu ja też widzę drugą kreseczkę :-):-) więc fasolinka pewnie jest w brzuszku:-)
kobietka tak na podstawie krwi pobiorą ci trochę więcej i wyniki u mnie przynajmniej były po 2dniach,
wszystkim wiolom życzę dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście upragnionych fasolek:-):-):-)
Załączniki
karolcia81
czekam na szczęście.....
Witajcie dziewczynki a to jest mój brzuszek zdjęcie zrobione wczoraj.
Jaki piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj troszkę......ja chce juz miec brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
kochane moje
już mogłabybyć 18
ale cóz trzeba czekać
mimo wszystko jestem jakas spokojna nie to że pewna ale sie nie nakręcam już tyle razy się sparzyłam ze na więcej nie mam siły tym bardziej że oprócz cycochów bolących nie mam innych objawów
już mogłabybyć 18
ale cóz trzeba czekać
mimo wszystko jestem jakas spokojna nie to że pewna ale sie nie nakręcam już tyle razy się sparzyłam ze na więcej nie mam siły tym bardziej że oprócz cycochów bolących nie mam innych objawów