reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie, ja dziś już zrobiłam opłaty na mieście i wstawiłam pranko, teraz poleniu****e zanim M wróci bo dziś pierogi tylko na wode gorącą wrzucę i podsmażę cebulkę;-), a potem jedziemy do teściów jeśli M wcześnie wróci.
dziewczynlki mam pytanko badanie na tokso i cytomegalie robi się na podstawie pobranej krwi tak?Przepraszam ,że głópio pytam , acha i ile płaciłyście za te badanka?

Witajcie, ja dziś już zrobiłam opłaty na mieście i wstawiłam pranko, teraz poleniu****e zanim M wróci bo dziś pierogi tylko na wode gorącą wrzucę i podsmażę cebulkę;-), a potem jedziemy do teściów jeśli M wcześnie wróci.
dziewczynlki mam pytanko badanie na tokso i cytomegalie robi się na podstawie pobranej krwi tak?Przepraszam ,że głópio pytam , acha i ile płaciłyście za te badanka?
Tak z krwi

DZIEŃ DOBRY
więc moje kochane było rano sikanie druga kreska również blada więc kolo 18 będą wyniki bety
jak ja bym chciała żeby to bylo to
a do bety jeszcze sobie powtórzyłam wszytkie tarczycowe

Witajcie dziewczynki a to jest mój brzuszek zdjęcie zrobione wczoraj.
kasiu ja też widzę drugą kreseczkę :-):-) więc fasolinka pewnie jest w brzuszku:-)
kobietka tak na podstawie krwi pobiorą ci trochę więcej i wyniki u mnie przynajmniej były po 2dniach,
wszystkim wiolom życzę dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście upragnionych fasolek:-):-):-)
agatko i just
bardzo się cieszę że z waszymi dzieciaczkami wszystko dobrze:-)

Załączniki

• Zdjęcie038.jpg
    Zdjęcie038.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 42
Witajcie dziewczynki a to jest mój brzuszek zdjęcie zrobione wczoraj.
kasiu ja też widzę drugą kreseczkę :-):-) więc fasolinka pewnie jest w brzuszku:-)
kobietka tak na podstawie krwi pobiorą ci trochę więcej i wyniki u mnie przynajmniej były po 2dniach,
wszystkim wiolom życzę dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście upragnionych fasolek:-):-):-)
agatko i just bardzo się cieszę że z waszymi dzieciaczkami wszystko dobrze:-)

Jaki piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj troszkę......ja chce juz miec brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u mnie w robocie wpadli na genialny pomysł malowania ścian na korytarzu i to teraz w godzinach pracy :-( super, teraz się oparów farby nawdycham, tylko tego mi trzeba było :-(

reklama
kochane moje
już mogłabybyć 18
ale cóz trzeba czekać
mimo wszystko jestem jakas spokojna nie to że pewna ale sie nie nakręcam już tyle razy się sparzyłam ze na więcej nie mam siły tym bardziej że oprócz cycochów bolących nie mam innych objawów

Do góry