reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki a to jest mój brzuszek zdjęcie zrobione wczoraj.
kasiu ja też widzę drugą kreseczkę :-):-) więc fasolinka pewnie jest w brzuszku:-)
kobietka tak na podstawie krwi pobiorą ci trochę więcej i wyniki u mnie przynajmniej były po 2dniach,
wszystkim wiolom życzę dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście upragnionych fasolek:-):-):-)
agatko i just
bardzo się cieszę że z waszymi dzieciaczkami wszystko dobrze:-)
Brzuszek cudny...
A za życzenia dziękuję bardzo...

reklama
dla wszystkich Wioletek

Z nadchodzącym dniem radości
które tym imieniem słynie
Życzę niech Wam w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech Wam w życiu dobrze będzie
Niech Was dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy

dla wszystkich Wioletek

Z nadchodzącym dniem radości
które tym imieniem słynie
Życzę niech Wam w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech Wam w życiu dobrze będzie
Niech Was dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy

Dziękuję bardzo...
A R na pewno sie cieszy...
Tylko woli to na razie ukrywać
żeby sie nie rozczarować

najgorsze jest dla mnie to że R chyba się nie cieszy jeszcze przed chwilą się ścieliśmy i poszedł do mechanika auto odebrać

Może go to przerosło....my sie ciągle kłociliśmy jak się dowiedzieliśmy o ciązy!

Kasik - tak bardzo się cieszę...jak ja wytrzymam do 18 stej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja juz sama nie wiem....nie będę sie testować...poczekam na @....czuje się źle...piersi mnie pieką, brzuch boli...i tak dalej.....ale coraz częściej myślę o tym , że na pewno nic z tego.....i tak bardzo się boje, że zobacze jedna kreche, że wole nie robic testa!

Załączniki

• 800px-Champagner1.jpg
    800px-Champagner1.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 19
No mam troszke czasa:tak:.
13X13 i Karolu macie piękne brzuszki :-), 13x13 nie martw się ani się obejrzysz a będziesz małym wielorybkiem, w dobrym tego słowa znaczeniu:tak:.
Ja również wszystkim Wiolą życzę wszelkiej pomyślności i rychłych zafasolkowanek:tak:.
Kasia nie przejmuj się może ma zły dzień, a jak ogólnie zareagował na tę wiadomość?Cierpliwości jak już będzie wynik to dawaj znać.Gratuluje nie palenia:-).
Pati no to nowy cykl rozpoczęłaś oby był bardzo owocny, może jakieś bliźniaki?;-)
Just no też nie mieli kiedy wpaść na tego pomysła z malowaniem:no:

reklama
karolcia mimo tego że dalej ma te upławy i znowu wymiotuje to jak patrze na brzusio to dodaje mi to skrzydeł :-):-) i wszystko sie przetrwa dla dzidzia:-):-)

Ja dla takiego brzusia...to bym też mogła zrobić wszystko.....on daje pewność i nadzieje co?

Wioletki....wszystkiego naj...i pięknych, zdrowych fasolinek Wam zyczę!!!!!!!!!!

Do góry