reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gosia, my zrobiliśmy badanie nasienia i wyszła słaba ruchliwość i takie tam. Poszłam z wynikami do androloga a on mi powiedział, że takie badanie to trzeba zrobić co najmniej trzy razy, bo ilość i ruchliowść plemników jest bardzo zróżnicowana w zależności od pory dnia i miesiąca i miliona innych spraw. i generalnie, jeżeli była już ciąża to nie należy się martwić. nawet nie dał nam żadnych witamin ani nic, więc sami na własną rękę kupiliśmy dla M. selen, keratyninę i salvazin i jeszcze żeńszeń i ja w czasie owulacji piłam syrop (na kaszel) Gujazyl, który rozrzedza śluz i powoduje, że plemnikom łatwiej się przemknąć.

WIĘC GŁOWA DO GÓRY :tak:
Cześć,
jeżeli mogę, polecam "AndroVit dla mężczyzn" (ok.35zł), bo przeczytałam, że na własną rękę kupowaliście ....Pozdrawiam :-):-)

reklama
Dobra....przyznaje się, ale tylko WAM....zrobiłam dziś rano testa i NIC!!!!
Nawet nie mówiłam o tym Z.
Ale mam świadomość, że to stanowczo za wcześnie...jeszcze tydzień do @....no i to byłby jakiś tydzień po owulce.....i wiecie co...od wczoraj boli mnie brzuch...tak jak na @...raz mniej raz bardziej, ale na pewno sobie tego nie wymyśliłam...i wiecie co...przypominam sobie ten sam ból ....
...oczywiście nie nastawiam się....ale jeśli chodzi o normy czasowe...to to może być dopiero zagnieżdzanie się.....bo chyba nie bóle @...bo to za wcześnie...a na owulkowe za późno.....
...oszaleć można....
...ale co ma być to będzie...staranka też są milusie....

Dobra....przyznaje się, ale tylko WAM....zrobiłam dziś rano testa i NIC!!!!
Nawet nie mówiłam o tym Z.
Ale mam świadomość, że to stanowczo za wcześnie...jeszcze tydzień do @....no i to byłby jakiś tydzień po owulce.....i wiecie co...od wczoraj boli mnie brzuch...tak jak na @...raz mniej raz bardziej, ale na pewno sobie tego nie wymyśliłam...i wiecie co...przypominam sobie ten sam ból ....
...oczywiście nie nastawiam się....ale jeśli chodzi o normy czasowe...to to może być dopiero zagnieżdzanie się.....bo chyba nie bóle @...bo to za wcześnie...a na owulkowe za późno.....
...oszaleć można....
...ale co ma być to będzie...staranka też są milusie....
Kochanie, glowa do góry, co ma być to będzie .....i cierpliwości.....pozdrawiam

KAROLCIA no to teraz czekamy ja tez mam test w szafce ale czekam do nastepnego poniedziałku (ja też mam takie bóle) chociaż jutro jadę z Wercią do centrum zdrowia dziecka na ważne badanie ale ponieważ są to promienie rentgena to R z nia wejdzie a ja poczekam za drzwiami tak na wszelki wypadek
"w otchłani śmierci' czytałam bardzo mi pomogła
sprawę tego brutala zglosiłam do admina odpisał że niestety nie mogli go namierzyć ale przynajmniej pousuwali wszystko co napisał

a ja właśnie skończylam lizać znaczki tzn. zaadresowałam kilkadziesiąt kopert z apelami Werci o pomoc i zaraz mykam na pocztę może kilka firm wpłaci jej pieniążki

i slucham sobie pewnej melodii i uświadamiam sobie że za chwilkę gwiazdka Wrzuta.pl - Wham - Last Christmas

KAROLCIA no to teraz czekamy ja tez mam test w szafce ale czekam do nastepnego poniedziałku (ja też mam takie bóle) chociaż jutro jadę z Wercią do centrum zdrowia dziecka na ważne badanie ale ponieważ są to promienie rentgena to R z nia wejdzie a ja poczekam za drzwiami tak na wszelki wypadek
"w otchłani śmierci' czytałam bardzo mi pomogła
sprawę tego brutala zglosiłam do admina odpisał że niestety nie mogli go namierzyć ale przynajmniej pousuwali wszystko co napisał

a ja właśnie skończylam lizać znaczki tzn. zaadresowałam kilkadziesiąt kopert z apelami Werci o pomoc i zaraz mykam na pocztę może kilka firm wpłaci jej pieniążki

i slucham sobie pewnej melodii i uświadamiam sobie że za chwilkę gwiazdka Wrzuta.pl - Wham - Last Christmas

Jakie za chwilę...
Jeszcze miesiąc i 28 dni...

reklama
Do góry