reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti gratuluję!! super, że zaczynasz wyczuwać dzidzię!! :-):-):-) to musi być niesamowite uczucie! :tak:

Motylku tylko Ty miałaś dwa ubytki... a ja...wstyd się przyznać... osiem ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to już mogło mieć jakiś wpływ (choć jak wiemy, nie musiało) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam jestem nowa jeżeli chodzi o to forum również poroniłam mam takie pytanie po jakim czasie od poronienia dostałyście okresu ( poronienie samoistne bez czyszczenia )

Ja poroniłam ( poronienie samoistne bez czyszczenia ) 30 września a okresu dostałam już 6 października wiec szybko. Krwawienie trwało tak jak normalne 6 dni i nie było ani bardziej obfite ani mniej.

Kasiu pięknie wygladała Twoja królewna.
Buziak dla królewny od e-cioci :-D:-D

Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam po USG. Z dzidzią wszystko ok. Lekarz mówi że takie plamienia się zdarzają nawet do 3 miesiąca w okresie planowanej @. Brzuszek też mnie boli tak jakbym miała dstać @. Czy ja jestem jakaś nienormalna??
Wszystko jest w porządku .Widocznie taki Twój urok.:tak:;-):-)
KOTI no to tylko gratulować
cieszę się bardzo
Ja też gratuluję.

Witam kochane.
Nic nie poczytam....czasu brak...
Wybaczcie,że tylko od siebie,ale muszę Wam coś napisać ;-):biggrin2::biggrin2:
Dziewczynki dziś się uśmiałam z siebie w szkole,że hej.:-D:-D:-D
Profesorka powiedziała mi takie zdanie z pewną powagą ,niskim tonem i napięciem w głosie:
Pani Aneto .... muszę panią poinformować.......,że jest pani zagrożona.....:szok::szok::szok:
6 z polskiego na koniec semestru :-D:-D:-D:-D:-D
Co mi baba stracha napędziła pierwszą częścią zdania to moje.....:-D:-D:-D:-D:-D

Uciekam kochani małego kąpać i czas nieco odpocząć w mężusiowych ramionach
:-D:-D:-D:-D:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny
Ja dzisiaj na 9 do pracy.Jesli chodzi o zęby to u mnie jedna z przyczyn poronienia był ząb ,ale to był ząb raczej korzen w którym był stan zapalny.Wiec z tego co mi lekarz powiedzial mała dziurka w zębie nie bedzie przyczyną ,ale jak pojawia sie stan zapalny too juz ciezko.
Ale na tą chwilke moje ząbki są poleczone.
Pozdrawiam i życze milego dnia

Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam po USG. Z dzidzią wszystko ok. Lekarz mówi że takie plamienia się zdarzają nawet do 3 miesiąca w okresie planowanej @. Brzuszek też mnie boli tak jakbym miała dstać @. Czy ja jestem jakaś nienormalna??
no to nie ma sie co martwic tylko odpoczywac...

A ja podjęłam decyzję...kupiłam dziś sobie dwa testy....ale nie mam zamiaru ich robić....niech poleżą, aż mi się @ spóźni...czuje się nadal dziwnie, ale mam wewnętrzne przeczucie, że w tym cylku nic z tego nie będzie i nie chce zobaczyć jednej kreski....to jeszcze kilka dni do @...wytrzymam.​
no i co z przeczuciem?? testy potwierdzily??
No, niestety...
Życie jest naszym sprawdzianem...
Tylko czy ten sprawdzian musi być taki trudny???
a ja to sie czuje jakbym co najmniej profesure robila - takie to trudne... magisterka to byl pikus w porownaniu z tym co teraz wyprawiam z tymi wszystkimi wynikami itd...
mnie to tak wyprowadziło z równowagi że zasnęłam chyba kolo 6 rano przepłakałm pół nocy te opisy były bardzo drastyczne
albo jakis świr albo ktos kto chce by go zauważyć
ktos mocno przegial - mam nadzieje, ze to naprawde sie nie dzialo tylko ktos zrobil sobie makabryczny kawal...
to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)
to nic przyziemnego - piekny moment i powiedzialabym nawet ze niezeiemski
As 76 - gratulacje 6....

A ja generalnie robie sie coraz bardziej zestresowana jutrzejsza wizyta z wynikami M u gina... ciekawe co nam zasugeruje ale na pewno nie bedzie to nic uspakajajacego... mam nadzieje, ze nie skonczy sie na in vitro...

reklama
Cześc dziewczyny!
Jak ja nie lubię poniedziałków....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosia - pisałam, że kupiłłam ale nie mam zamiaru robić...czekam do terminu @, ale nadal się tak jakos dziwnie czuje....zobaczymy......

Kasia - to straszne o czym pisałaś....degeneraci!!!!!!!!

Motyl, Agnieszka - kurcze ja tez mam kilka ząbków do podleczenia.....ale również nie sądze, że to było przyczyną czegokolwiek.....moja siostra w ciązy miała dwa razy zapalenie miazgi, dawali jej antybiotyki, ale ze względu na ciąże nie leczyli ( to było 16 lat temu), i urodziła zdrową dzidzię....

Ja mam jeszcze tydzien do @, ale im bliżej tym mniej objawów fasolki...i tym mniejsze nadzieje....ale jak to tu kiedys napisała Agatka, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja!

Na razie tylko zauważyłam u siebie straszne swędzenie całego ciała...koszmar...w pracy, w domu, nocą...drapie się jak szalona.....nie mam wysypki ani nic takigo...a momentami to aż sobie ranki robie tak bardzo swędzi....
...miała któras z Was tak? A może to jeden z dziwnych objawów fasolki co?

Do góry