reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też już mam dośc wszystkiego ci co chca nie mogą miec dzieci muszą sie starac ,pełno znajomych którzy nie chcą maja dzieci
Czy to jest sprawiedliwe ????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
miłej i spokojnej niedzieli :-)

ależ mam lenia, tylko że już mnie zaczyna męczyć to walanie się z kąta w kąt.
nie wiem, czy któraś z Was wczoraj oglądała "Mam talent", aż się popłakałam ze śmiechu jak Wojewódzki próbował rozruszać małą baletnicę, a niunia chyba z nerwów stała jak zamurowana ;-)

Witam

nie wiem, czy któraś z Was wczoraj oglądała "Mam talent", aż się popłakałam ze śmiechu jak Wojewódzki próbował rozruszać małą baletnicę, a niunia chyba z nerwów stała jak zamurowana ;-)
Witaj!
Też to oglądałam...
Myślałam, że posikam się...
A jeszcze potem jak dodał,
że chce te same witaminy...
:-D:-D:-D

WIOLKA nie wiem czy odpowiednie jest to nasze forum by o tym pisać i w sumie sprawa jest załatwiona bo napisałam do adminów i już nie ma tych bestii ani ich ogłoszen
ale otrzymałam wiadomośc o treści która nie pozwoliła mi zasnąć płakałam pół nocy
ktoś napisał pytanie czy nie mam do sprzedania martwego dziecka
poszłam tropem znalazlam ogłoszenie że ktoś kupi martwe dzieci do sexu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaczęłam szukać dalej i znalazłam wyznania nekrofila czy kogoś tam jak opisuje co wyprawia z maleńkimi Aniokami od razu napisałam do administracji i dziś już nie ma po nich śladu zastał tylko w mojej głowie zastanawiam się tylko czy nie powinnam tych info zgłosić na policję ale teraz nic już nie zrobię bo ich tu nie ma nawet z mojej skrzynki zniknęła ta okropna wiadomość
przepraszam że wam to wszystko napisałam ale po prostu musiałam was ostrzec i wyrzucić to z siebie

reklama
Czesc dziewczynki...
Ja jakos kiepsko spalam...od dwoch dni mi dokucza kregoslup...Chyba jestem juz za ciezka...Taki maly slonik-hihi.
Milej niedzieli.

Już niewiele czasu wam zostało w dwupaku :-):-) Oh, jak ja Ci zazdroszczę, też chciałabym być takim słonikiem! :tak::tak:

Witajcie, ja sobie jade na pigułach przeciwbólowych , ale jest coraz lepiej ósemka a raczej ósemki odpuszczają pomału bo zauważyłam, że druga z góry się pcha i to niestety po tej samej stronie:baffled:.Jak nie urok to................

Kochana byłam w podobnej sytuacji z ósemkami. Jedną nawet już usunęłam. Zostały 3 :dry::dry: Przed starankami mam je zamiar usunąć i jeśli Ty masz taką możliwość, to tez się lepiej o to dowiedz. Jak byłam w drugiej ciąży, to wyjątkowo czułam te ósemeczki, a proszków przeciwbólowych brać nie chciałam... no i się męczyłam. Nie wiem, dlaczego ząbki często wariują w ciąży, ale niestety tak jest.:dry::dry: Więc chyba dla dobra dzidzi lepiej je usunąć :dry::dry:

Cześć dziewczynki!
Właśnie zakupiłam sobie książeczkę...
ANIOLKOWE MAMY historie kobiet ktore poronily (785959014) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo jestem jej ciekawa...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak skończysz, musisz się koniecznie podzielić wrażeniami :tak::tak: Może warto, abyśmy też sobie takie książki sprawiły...

Witam

My z M. też mało się nie popłakaliśmy :-) Mała była nieziemska :-D

laski mam pytanie czy któraś z Was dostala wczoraj brutalna wiadomość od jakiejś bestii co próbowała sie wkraśc na bb

Nic mi o tym nie wiadomo :shocked2::shocked2:

Dziewczynki wracając do zębów, to nie wiem, czy słyszałyście, że to również mogą być przyczyną poronień!! :-:)-( Dowiedziałam się tego od ginekologa i mojej dentystki. :-:)-( Powiedzieli, że przy takie próchnicy, jaką ja miałam w drugiej ciąży istnieje taka możliwość... Bo próchnica = bakterie, które przedostają się do krwioobiegu... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dlatego teraz wszystkie staraczki biegiem do dentystów! :tak::tak:
Mi zostało jeszcze tylko kilka wizyt :-) (oprócz usuwania 8:dry::dry:)

Do góry