reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu, wiem, że to straszne, ale niestety na tym świecie byli, są i będą idioci. Nie pozostaje nam nic innego, jak ich tępić :dry:

Chociaż mi się bardziej wydaje, że to jakiś świr, który nie mając własnego życia próbuje zaistnieć w internecie...

Myślę, że dałoby się do niego dojść... W dzisiejszych czasach jest to jak najbardziej możliwe. Admini muszą mieć jego IP.

to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)

Witam

Czesc dziewczynki...
Ja jakos kiepsko spalam...od dwoch dni mi dokucza kregoslup...Chyba jestem juz za ciezka...Taki maly slonik-hihi.
Milej niedzieli.
Mnie w ciąży nie bolał dopiero teraz dokucza jak trzeba "małego" szkraba na rękach nosić.

SHE bardzo mi przykro.

to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)
Super:-D:-D:-D

A ja mam chwilkę bo mała śpi ale czekają na mnie naczynia do zmywania:-(
M w poniedziałek idzie do pracy więc w nocy sama będę musiała zajmować się małą w dzień będzie siedziała ze mną mama. Zobaczymy czy nie będzie kłótni ;-)

Wybaczcie że sie wtrącamale z tymi ząbkami to mam czasem wrarzenie ze lekarze naciągają.Ja mam porzaddną próchnice w dwóch zebach(brak czasu i odwagi zeby isc do dentysty:sorry2:) i jakos urodziłam dziecko.Jedyne w czym moze byc problem ze w pewnym momencie dziecko potrzebuje duzo wapnia do budowy kosci i własciwie wszystko zabiera matce ,wiec problem moze byc duzy po porodzie z powodu niedoboeu wapnia jezeli sie go nieuzupełnia.

reklama
Do góry