reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu, wiem, że to straszne, ale niestety na tym świecie byli, są i będą idioci. Nie pozostaje nam nic innego, jak ich tępić :dry:

Chociaż mi się bardziej wydaje, że to jakiś świr, który nie mając własnego życia próbuje zaistnieć w internecie...

Myślę, że dałoby się do niego dojść... W dzisiejszych czasach jest to jak najbardziej możliwe. Admini muszą mieć jego IP.

to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)

Witam

Czesc dziewczynki...
Ja jakos kiepsko spalam...od dwoch dni mi dokucza kregoslup...Chyba jestem juz za ciezka...Taki maly slonik-hihi.
Milej niedzieli.
Mnie w ciąży nie bolał dopiero teraz dokucza jak trzeba "małego" szkraba na rękach nosić.

SHE bardzo mi przykro.

to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)
Super:-D:-D:-D

A ja mam chwilkę bo mała śpi ale czekają na mnie naczynia do zmywania:-(
M w poniedziałek idzie do pracy więc w nocy sama będę musiała zajmować się małą w dzień będzie siedziała ze mną mama. Zobaczymy czy nie będzie kłótni ;-)

Wybaczcie że sie wtrącamale z tymi ząbkami to mam czasem wrarzenie ze lekarze naciągają.Ja mam porzaddną próchnice w dwóch zebach(brak czasu i odwagi zeby isc do dentysty:sorry2:) i jakos urodziłam dziecko.Jedyne w czym moze byc problem ze w pewnym momencie dziecko potrzebuje duzo wapnia do budowy kosci i własciwie wszystko zabiera matce ,wiec problem moze byc duzy po porodzie z powodu niedoboeu wapnia jezeli sie go nieuzupełnia.

reklama
Do góry