reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam!
kaśka córcia śliczna... i ach... te loczki :-):-)
aga super, że z dzidzia wszystko ok! ale w sumie nie ma innej możliwości...
she przytulam...
motylku i kinguś proszę ucałować córcie od e-ciotki!

Dobranoc dziewczynki ;-)

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Wiem, że jesteście ze mną.

Cały dzień dziś pada.

Nieszczęścia chodzą parami, bo rozchorował się mój pies. W nocy się dusił. Więc dziś byliśmy u weta i jest na antybiotykach przez kolejne 4 dni.

Ja nadal w szoku. Mój M też.

Dziś jedziemy odebrać tort weselny, bo było za późno na jego odwołanie w cukierni. A na 19 na różaniec do domu brata M. Boże... Brat M się wybudował, jego Mama przyjeżdżając na ślub miała pierwszy raz być w tym domu. I będzie... Na różańcu... Nie mogę tego pojąć.

My za 45min byśmy ślubowali...

Źle się czuję. Mdli mnie i dostałam biegunki od nerwów.

Dziękuję, że jesteście z nami. Lecę rozpakować zakupy, bo na noc przyjeżdża moja niedoszła Teściowa. Nie wiem jak zniosę jej smutny widok...

Aga34 cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.
kochana tulam mocno nie jestem w stanie sobie wyobrazic przez co przechodzisz :no::no::no::no::no:
tulam mocno

ja juz jestem wczoraj bylam na urodzinkach u brata bylo nawet fajnie ;-);-);-);-)
tyle ze o 9 juz w domku bylismy, maly marudzil i do spania trz bylo go polozyc:sorry2::sorry2::sorry2:

Witajcie, ja sobie jade na pigułach przeciwbólowych , ale jest coraz lepiej ósemka a raczej ósemki odpuszczają pomału bo zauważyłam, że druga z góry się pcha i to niestety po tej samej stronie:baffled:.Jak nie urok to................
Karolcia oj to cie teraz będzie korciło:tak:, no ja też nie radze robić zbyt wcześnie mój pierwszy test w dniu spodziewanej @ nic nie wykazał dopiero trzeci pokazał całą prawdę:tak:.
Kasia córcia śliczna:-), prawdziwa księżniczka;-).
Ale tu puściutko dzisiaj.

Witam
ale sie porobiło życia wystawia nas na próby dlaczego tego nikt nie wie.
Jak jest zle to po całosci ,ale my nie mozemy sie podawac musimy isc do przodu wiem że to cięzkie.

reklama
Do góry