reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gdy sobie odpocznę to jest ok. Najgorzej to mam w godzinach 17-18 gdy jeszcze jestem w pracy, wtedy najbardziej mnie boli ale naprawdę boję się brać jakichkolwiek leków.

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Wiem, że jesteście ze mną.

Cały dzień dziś pada.

Nieszczęścia chodzą parami, bo rozchorował się mój pies. W nocy się dusił. Więc dziś byliśmy u weta i jest na antybiotykach przez kolejne 4 dni.

Ja nadal w szoku. Mój M też.

Dziś jedziemy odebrać tort weselny, bo było za późno na jego odwołanie w cukierni. A na 19 na różaniec do domu brata M. Boże... Brat M się wybudował, jego Mama przyjeżdżając na ślub miała pierwszy raz być w tym domu. I będzie... Na różańcu... Nie mogę tego pojąć.

My za 45min byśmy ślubowali...

Źle się czuję. Mdli mnie i dostałam biegunki od nerwów.

Dziękuję, że jesteście z nami. Lecę rozpakować zakupy, bo na noc przyjeżdża moja niedoszła Teściowa. Nie wiem jak zniosę jej smutny widok...

Aga34 cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.

Hej kochane....​

Asia - przytulam bardzo mocno...​

Aga - dobrze, że wszystko ok. Zacznij bardziej o siebie dbać kochana i tak jak piszą dziewczyny powinnaś na trochę iść na l-4 dla dobra dzieciątka.​

A ja podjęłam decyzję...kupiłam dziś sobie dwa testy....ale nie mam zamiaru ich robić....niech poleżą, aż mi się @ spóźni...czuje się nadal dziwnie, ale mam wewnętrzne przeczucie, że w tym cylku nic z tego nie będzie i nie chce zobaczyć jednej kreski....to jeszcze kilka dni do @...wytrzymam.​

dziewczynki wrocilam z budy, dzis wczesniej, ale zaraz lece do kosciola bo jutro nie mam kiedy...

she trzymaj sie kochana
pozdrawiam was wszystkie

Kobietko22, to Ci się wredna ósemka trafiła, jak tylko wyczuła, że ma więcej miejsca, bo ząbek obok zniknął to od razu zaczęła rosnąć
oto moja królewna w dniu wczorajszym
Super, wygląda na to, że było bardzo wesoło :-)

Aga34, dobrze, że wszystko ok. A nienormalna na pewno nie jesteś, tylko organizm jest w szoku, bo jakieś obce dla niego zmiany następują ;-)
A co do pobolewania brzuszka, to u mnie mam wrażenie, że jest to głównie efekt zmęczenia, bo pojawiają się po całym dniu (pobudka, do pracy, z pracy, coś tam w domu), a zwłaszcza w piątki

Karolcia81, trzymam kciukasy za wytrwałość w omijaniu posiadanych testów ;-) Myślę, że to dobry pomysł, żeby poczekać przynajmniej do terminu @
Asiu, trzymajcie się! uściski

reklama
Kasiu Wiercia cudnie wygląda:tak: ,nic tylko graulacja składac:-).

She jeszcze raz kondolencje:-(.

Aga brzuszek boli bo wszystko sie w Tobie zmienia ale jezeli to nastepuje po całym dniu pracy to ja bym sie nie zastanawiała i poszła na L-4:nerd::tak:.Moze to nic groznego a moze musisz wiecej odpoczywc.

A u Nsa ok dziecko mam jak złoto:-D,wrzeszczy tylko jak jest głodna a tak to spi a ostatnio uważnie obserwuje wszystko jak nie spi i coraz wiecej sie smieje:-D.Mówi sie że jak ciąża była cieżka to dzieko bedzie spokojne i u mnie w 100% to sie sprawdza:tak:.Bo moja ciąża do najłatwiejszych nie należała,chyba juz bym wolała drugi raz rodzic niż przechodzic ciąże:baffled:;-).

Buziaki.

Do góry