reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

She Bardzo mi przykro , trzymaj sie kochana.
Też nie rozumiem tego świata, który rządzi się niesprawiedliwymi prawami, nie wytrzymałam i popłakałam się jak dziecko musiałam wykopcić fajke naprawde bardzo mi przykro.
Dziś będzie ciężki dzień, na dodatek 8 mi się wyżyna koło miejsca po wyrwanym zębie cały policzek mam spuchnięty, dzwoniłam do dentystki kazała brać antybiotyk i jakoś sobie radzić z przeciwbólowymi tabletkami.
Aga też czekam na wieści trzymam kciuki za twojego maluszka, bede sobie tu siedzieć żeby ten straszny dzień szybciej zleciał.:-(

reklama
witam was

she musisz sie trzymac dla swojego faceta, on teraz potrzebuje wsparcia a ja jestem pewna ze ty mu go dasz, kochaniutka my cie wspieramy bardzo mocno, naprawde współczuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aga daj znac jak tam twoje dolegliwosci

a ja dzis tylko na chwilke moj za 2 godz przyjezdza a ja jeszcze w polu z robota, teraz trza sie spiac i zaczac robic, sorki jesli nie bede was odwiedzac przez jakis czas ale m przyjezdza na 2 tyg wiec wiecie rozumiecie ;-);-);-)

Cześć,
dalej trzyma mnie szok z powodu śmierci bliskiego Asi. Takie wydarzenia są strasznie niezrozumiałe i od razu na usta się ciśnie stwierdzenie, że to nie tak powinno być. Ale są również impulsem do pomyślenia o własnym życiu, że tak na codzień zakładając, że mamy jeszcze duuuuużo czasu to mnóstwo czasu i nerwówo tracimy na pierdoły, bezsensowne nerwy i kłótnie, zamiast korzystać z każdej minuty....

Kasiu, fajnie że występ się udał, a szkoda że egzamin się nie powiódł, ale następnym razem już wrócisz z egzaminu z uprawnieniami do tej plastikowej karty :tak:

Aga34, daj znać co lekarz powiedział, trzymam kciukasy za Twoją fasolkę

Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam po USG. Z dzidzią wszystko ok. Lekarz mówi że takie plamienia się zdarzają nawet do 3 miesiąca w okresie planowanej @. Brzuszek też mnie boli tak jakbym miała dstać @. Czy ja jestem jakaś nienormalna??

Nie sądze żebyś była nienormalna:tak:, to super ,że szystko dobrze, może taka Twoja uroda, niektóre ciąże u kobiet tak przebiegają, a często cie boli i długo trzyma?

Nie sądze żebyś była nienormalna:tak:, to super ,że szystko dobrze, może taka Twoja uroda, niektóre ciąże u kobiet tak przebiegają, a często cie boli i długo trzyma?

Tylko dziś mnie boli tak jakw czasie @.A tak wogóle to pobolewa mnie co dzień ale lekarz twierdzi że to normalne bo dzidzia rośnie. I że to dobrze że boli i że są wymioty lub mdłości.

reklama
Do góry