reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

She Bardzo mi przykro , trzymaj sie kochana.
Też nie rozumiem tego świata, który rządzi się niesprawiedliwymi prawami, nie wytrzymałam i popłakałam się jak dziecko musiałam wykopcić fajke naprawde bardzo mi przykro.
Dziś będzie ciężki dzień, na dodatek 8 mi się wyżyna koło miejsca po wyrwanym zębie cały policzek mam spuchnięty, dzwoniłam do dentystki kazała brać antybiotyk i jakoś sobie radzić z przeciwbólowymi tabletkami.
Aga też czekam na wieści trzymam kciuki za twojego maluszka, bede sobie tu siedzieć żeby ten straszny dzień szybciej zleciał.:-(

reklama
witam was

she musisz sie trzymac dla swojego faceta, on teraz potrzebuje wsparcia a ja jestem pewna ze ty mu go dasz, kochaniutka my cie wspieramy bardzo mocno, naprawde współczuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aga daj znac jak tam twoje dolegliwosci

a ja dzis tylko na chwilke moj za 2 godz przyjezdza a ja jeszcze w polu z robota, teraz trza sie spiac i zaczac robic, sorki jesli nie bede was odwiedzac przez jakis czas ale m przyjezdza na 2 tyg wiec wiecie rozumiecie ;-);-);-)

Cześć,
dalej trzyma mnie szok z powodu śmierci bliskiego Asi. Takie wydarzenia są strasznie niezrozumiałe i od razu na usta się ciśnie stwierdzenie, że to nie tak powinno być. Ale są również impulsem do pomyślenia o własnym życiu, że tak na codzień zakładając, że mamy jeszcze duuuuużo czasu to mnóstwo czasu i nerwówo tracimy na pierdoły, bezsensowne nerwy i kłótnie, zamiast korzystać z każdej minuty....

Kasiu, fajnie że występ się udał, a szkoda że egzamin się nie powiódł, ale następnym razem już wrócisz z egzaminu z uprawnieniami do tej plastikowej karty :tak:

Aga34, daj znać co lekarz powiedział, trzymam kciukasy za Twoją fasolkę

Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam po USG. Z dzidzią wszystko ok. Lekarz mówi że takie plamienia się zdarzają nawet do 3 miesiąca w okresie planowanej @. Brzuszek też mnie boli tak jakbym miała dstać @. Czy ja jestem jakaś nienormalna??

Nie sądze żebyś była nienormalna:tak:, to super ,że szystko dobrze, może taka Twoja uroda, niektóre ciąże u kobiet tak przebiegają, a często cie boli i długo trzyma?

Nie sądze żebyś była nienormalna:tak:, to super ,że szystko dobrze, może taka Twoja uroda, niektóre ciąże u kobiet tak przebiegają, a często cie boli i długo trzyma?

Tylko dziś mnie boli tak jakw czasie @.A tak wogóle to pobolewa mnie co dzień ale lekarz twierdzi że to normalne bo dzidzia rośnie. I że to dobrze że boli i że są wymioty lub mdłości.

reklama
Do góry