reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
SHE-kondolencje .(*) trzymaj się.
ostatnio wogule nie mogę pojąć dlaczego takie rzeczy sie dzieją.
np.my czekałyśmy na dzidziusie swoje ale nie było nam dane
a niektórzy do koszy wyrzucają i weż tu sie z tym pogudz.
oj ciężko mi strasznie psychicznie.

Asiu bardzo mi przykro (*)

Dziewczynki mam ogromne mdłości i wymioty.Dziś gdy wymiotowałam napiąłmi siębrzuch izacząłam krwawić :( . Zaraz jadę na wizytę do szpitala zobaczyć czy wszystko ok .

She wiem że tu bywam sporadycznie ale czytam Was dość często. Strasznie mi przykro, że to Was spotkało i zginął ktoś Wam bliski. Zapalam [*][*] niech odpoczywa w spokoju.

witam wszystkich kiedyś już sie odezwałam cały czaś śledzę co się u Was dzieję bardzo mi przykro że tyle mam aniołkowych dołancza do tego forum światełko dla wszystkich aniołków(*).Ja mam za sobą dwa poronienia pierwsze w7/8tydz a drugie w17tyg świat nam sie zawalił,Obecnie jestem mamą julka za 19 dni będą jego pierwsze urodziny:-):-):-)jesteśmy szczęsliwi.Ciąża nie przebiegała prawidłowo leżałam kilka razy w szpitalu miałam plamienia założony szew powstrzymywane skurcze przedwczesne ale udało się i WAM TEŻ SIĘ UDA MUSICIE BYĆ SILNE I WIERZYĆ W TO
TRZYMAM KCIUKI ZA FASOLKI TE KTÓRE JUŻ MIESZKAJĄ W BRZUSZKACH I ZA OWOCNE STARANIA ABY FASOLKI SZYBKO SIĘ ZADOMOWIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH.OPTYMIZMU I WIARY!!!!!!!! A BĘDZIE DOBRZE JA WAM TO MÓWIE!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny...

Aga34 - daj koniecznie znać jak będziesz po wizycie!Trzymam kciuki za Was!Musi być dobrze!!!

sikoreczka25 - właśnie takie świadectwa jak Twoje dają nadzieje, że nam tez sie uda:)Dzięki!!

Asia - jeszcze raz przytulam...

Trzymajcie się dziewczynki. Będę zaglądać..

Do góry