reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
grrr..wywalilo mnie...
wiec tylko napisze, ze Mamie Sowki - gratuluje synusia!!!!

jak juz pisalam ja nie mialam lyzeczkowaania...i wszystko ze mnie samo leci....MASAKRA..ale juz jest na finiszu.. :-)

we srode ide na kontrolne usg i jesli wszystko jest czyste i moje wyniki krwi (tarczyca) wjda w porzadku to tu mowia zeby od razu sie starac....

och..prosze zeby wszystko bylo czyste....taka ilosc krawienia i potem jeszcze zabieg...tego chyba bym nie przezyla....

she - nie fisiuj..jak mowi moja siostrzenica :tak:

Kochane witam ale macie produkcje:-):-)
ja dopiero teraz bo musiałam napisać plan pracy magisterskiej i literaturę bo koleżanka w wekend zrobi mi wpis w szkole bo ja się niestety przeziębiłam ale nie wiem jakim cudem jak siedzę w domu no ale cóż kolejna górka do pokonania:-( już ropy nie mam przy palcu zwalczyłam ją wczoraj ale za to mdłości mnie męczą jak diabli:-(
she pisz tu szybko co się stało nie martw się to tylko chwilowe zdenerwowanie i stres związany ze ślubem będzie dobrze:-):-) i odezwji się bo my się tu o ciebie wszystkie martwimy.
Agatko
fajnie macie że możecie baraszkować my mamy zakaz ale jakos sobie radzimy inaczej.teraz jest dzidzia najważniejsza :-):-).
gagatka trzymam mocno kciuki żeby wszystko sie wyczyściło i żebyście szybko zaczęli staranka:-):-)
karolciu81 co tu jaies dołki widzę prosze się uśmiechnąć :-):-) trzymam kciuki żeby fasolka była już w brzuszku:-) innym dziewczynkom też oczywiście tego życzę:-)
viola lepiej teraz nie używaj tamponów niech wszystko się oczyści szybciutko i zaczynajcie staranka.
Dobrze skarby ja uciekam bo zaraz chyba odwiedzę kibelek bo strasznie mnie męczą te wymioty . Buźka

Gagatka to dobrze, że już dobiega końca a jeszcze lepiej, że po badankach możesz zaczynać:-), kochana już niedługo dołączysz do staraczek nawet się nie zdążysz obejrzeć a już będziesz miała zielone światełko czego ci gorąco życze:tak:.

Dziewczyny mam do was pytanie jak opoznic@ o kilka dni ale bez zadnych tabletek od ginekologa tylko tak naturalnie?Bo mam artroskopie na te kolano za 2 dni a brzuch juz mnie boli a jak dostane to nici z zabiegu i znow tyle czekac.Znacie tekie sposoby:biggrin2: lykam witamine c hehe moze cos pomoze.

Lenko obawiam się ,że poza pigułkami chyba nic tego nie potrafi, ja nieraz jak już chce mieć @ to ona uparcie nie przychodzi na czas, np dziś powinnam już mieć a tu nic, chciałabym już mieć, żeby m u dentystki w przyszłym tygodniu nie siedziała z @ bo początki to miewam obfite a kanałowe leczenie trwa ok 40 minut.

kobietka22 U mnie jest tak samo jak chce zeby przysla to sie spoznia a jak czcialabym zeby troszke pozniej to przyjdzie :-(no zobaczymy czy sie uda cos zdzialac zeby nie przyszla:-)

Może zacznij sobie wmawiać, że chcesz żeby przyszła;-), spróbować nie zawadzi.

właśnie!
Bo wiesz, ja mysle, że nie masz co kombinować lekami...a naturalnych metod nie znam....
...no możesz sobie wmówić ciąze...mnie się wtedy ślicznie spóźniała...a jak robiłam teścik to zaraz przychodziła...:-D

reklama
Do góry