reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mamo sówko gratuluję synusia.
Bartuś -śliczne imię

Kasiu dobrze,że wyniki w normie

She ...dobrze będzie.TRZYMAM KCIUKI

Agatko wiem od czego mały dostał temperatury i to się potwierdziło dzisiaj niestety.
Od poniedziałku codziennie na każdej przerwie chodził się bawić do zerówki ,więc nie miał czasu zjeść 2 śniadania.Ta temperatura była z GŁODU !!!!
Efekt był taki,że od godziny 8 do 14 był na 1 misce płatków na mleku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Just tylko raz cię zakłóło i potem już nie?
Raz czy dwa, tylko że teraz siedze jak na szpilkach i już mam zwidy. Jakiś taki dzień, że się nie mogę do kupy zebrać i nic mi nie pasuje. Niby nie jestem senna na codzień, ale po całym tygodniu to w piątek już jakoś tak się zmęczenie kumuluje, że piątek ciężki jest. Ale musi być dobrze.

Kobietko, super, że wyniki w normie :-)

As, ale z Ciebie detektyw :-) dobrze, że się sprawa wyjaśniła to teraz musisz go tylko przekonać, że II śniadanie jest ważniejsze niż zabawa ;-)

Ostatnia edycja:
O jej Karolcia żebym tylko nie nakręcała się tak, że po owulacji się w 10 testów zaopatrze, bo ja mam takie różne tłumaczenia, że jakbym wiedziała szybciej to bym już wiedziała, żeby nie przesadzać z ciężarami i wogóle, musze sobie obiecać ,że poczekam przynajmniej do 5 dnia spóźnionej miesiączki:tak:

O jej Karolcia żebym tylko nie nakręcała się tak, że po owulacji się w 10 testów zaopatrze, bo ja mam takie różne tłumaczenia, że jakbym wiedziała szybciej to bym już wiedziała, żeby nie przesadzać z ciężarami i wogóle, musze sobie obiecać ,że poczekam przynajmniej do 5 dnia spóźnionej miesiączki:tak:

Oj Kochana...i tak bedziesz szaleć...i będziesz się nakręcać....
ja sobie tak siedzę i myślę...iśc po test...nie iść po test....
...niby @ mam mieć za jakieś 8 dni....ale nie wiem czy wytrzymam....choc staram się bardzo....;-)

Oj Kochana...i tak bedziesz szaleć...i będziesz się nakręcać....
ja sobie tak siedzę i myślę...iśc po test...nie iść po test....
...niby @ mam mieć za jakieś 8 dni....ale nie wiem czy wytrzymam....choc staram się bardzo....;-)
Wytrzymaj kochana wytrzymaj......bądź cierpliwa;-);-);-):-):-):-)
Ale tak w głębi ducha sobie mówię ("oby się karolci udało);-):tak::tak::tak:
Pozdrawiam

karolcia81,lenka29,kobietka22 dziękuję wam za odpowiedzi..... troszkę mnie uspokoiłyście :)
Wczoraj brałam pyralginę i no spe a dziś ibuprom max i no spe. Ból ustaje na ok. 2h i ból znów wraca. Ehhhhh my kobiety to mamy przerą.........
Również słonko gratuluję DOBRYCH WYNICZKÓW :)

reklama
Kurcze miałam jakieś problemy z połączeniem z internetem 5 razy do was pisałam to samo i ciągle nic nie wychodziło bo strona wygasała no więc tak:
Just to napewno nic groźnego i wszystko poprostu się przygotowuje do ciąży.
Karolcia zapewne też będe się nakręcać, bo jak sie ludzie strają o dzidziusia to poprostu nie moga się doczekać:tak:.
Doti mi pomaga nurofen forte tylko na te nasze baskie boleści.

Do góry