reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mama sówka gratuluje siusiaka:-), to super, że wszystko gra.
Laseczki jak wy wstawiacie takie ilości sówaczków, ja nie umiem tylko dwa mi się mieszczą

Witam dziewczyny:-D

Muszę się pochwalić, że będziemy mieli synusia Bartusia:-D

Wszystko w porządku, waży 500g i rozwija się prawidłowo:-)

Buziaczki dla wszystkich:tak:
no to super wieści gratulacje ja wpadne dopiero po 22 jak z pracy wroce bo musze juz leciec papatki kochane kurcze

she nie łam sie bedzie dobrze!!!!

Dziewuszki jestem dzisiaj -mieliśmy wczoraj wyjechać ale powiem Wam szczerze -po prostu coś robiło wszystko żebyśmy nie jechali... więc darowalismy sobie podróże i jedziemy dzisiaj...

Ja miałam zakaz używania tamponów po zabiegu i przy pierwszej @ -w ogóle jak nie musiałam to nie używałam ich (choc przed zabiegiem nawet na noc potrafiłam zakładać). Chodzi o to że to się zatrzymuje wszystko w środku a jeśli jeszcze nie jest zagojone ... mi lekarz zabronił.

Karola322 myśmy wczoraj trochę poszaleli:-) a że brzuch już przeszkadza to musieliśmy znaleźć optymalne ułożenie;-) no i tak głupio przy świadku się przytulać:-D

Gagatka
każde labolatorium ma swoje normy -napisałabym Ci jakie ja miałam podane ale papiery w torbie, torba w samochodzie a samochód z S w pracy:confused2: No i pewnie możesz za niedługo zaczynać... a kiedy to już Twoja dcyzja... trzymaj się dzielnie

Asiu she Ty po prostu testować nie chciałaś i dlatego zrobiłaś aferę ze ślubu nie ma -nieładnie:no: ja też ślub odwoływałam i jakoś mężatka jestem -to jest norma -do jutra się dogadacie:-)

Just79
jak samopoczucie???

Agniesia82 do Ciebie też to pytanie -jak samopoczucie???

Karolcia81 lezałam wczoraj w wannie i o tym właśnie myślałam -radosć, plany, usg szczęście z widoku fasolki z nadziei... i nagle bum... ale co z kobietami które nigdy -choć tak bardzo tego pragną -nie poczują choć chwili tej radości... kiedy po raz kolejny 7/8 rok pod rząd nadchodzi @ i nie ma nawet szans na zobaczenie II... nie ma radosci, powiedzenia bliskim... nie ma planów... nie ma widoku serduszka.... to jest dopiero tragedia...

Padroes
jeśli ładnie sie odbudowało to super:tak::tak::tak:

Daaa
suuuuper:-D:-D:-D no to za powrót po drinie (bezalkocholowym) i czekamy na trzęsienie ziemi a później teściki:-p:-p:-p przyznaj się przekonały Cię do powrotu instrukcje Vjolki:-)

Kaśka0201
trzymam kciukasy za występ:-):tak:

Vjolka
jak mija dzień???

Motylku
co u Was!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja też trafiłam do chirurga -z kanapką i pencetą załatwił sprawę:confused2: i faktycznie rywanol mi dali

Ilonka26 ja też zawsze robię listę pytań i wizyta trwa godzinę, jak wychodzimy z gabinetu widzę na sobie oczy tłumu -ale w d... lekarz jest tak przecudowny że zawsze nam schodzi najdłużej:-)

Patib czyli to ostatnia @ która przyjdzie???

As drogą dedukcji doszłaś a nam nie powiedziałaś:confused2: durne te baby jakieś -kolegi córkę w przedszkolu do psychologa wysłali -bo ADHD ma, za żywa jest:szok: kolega poszedł bo wyjścia nie miał a pani psycholog -Dziecko zdrowe -to te panie trzeba na badania wysłać... bo kiedys sie dziećmi zajmowali -kółeczka, tańce, zabawy -a teraz jak sie dziecko zesika w przedszkolu to mogą po rodzica zadzwonic zeby przebrał:confused2::confused2::confused2: bo paniusie siedzą i g.. robią

Natalineczka555 to co Ty robiłaś w tej robocie??

Agnieszka0240 jak brzusio??? OOOOO przypomniało mi się -śniłaś mi się -że urodziłaś chłopca:eek: ja mówię -jak to przecież miała być juniorka -tak cały czas wychodziło, a Ty mi na to -ale jest chłopiec:eek::eek::eek:

Eda1983 więc czekaj tutaj z nami... dla Twojego Aniołka (*), czasem tu smutno czasem wesoło -zależy od ogólnego nastroju:tak:

Kasikz no ja to się rozwodzę co najmniej raz na tydzień:-p:-p:-p:-p

Kobietka22 dzielna dziewczynka:-):-):-) no widzisz nie taki wilk straszny:tak: a jeśli chodzi o palenie -po prostu rzuć i z bani. Ograniczanie nic nie da -będziesz co chwilę ślipić za ile mozesz zajarać... po prostu rzuć bo fasolki nie będzie...

Mama sówka
wiem bo już podejrzałam na innym Twoim wątku:-p:-p:-p gratuluje siusiaka w domu

Ja dalej postuluje za bb-elektrownią na dymano:-):-):-):-)

13X13 włąsnie tak sobie siedze i myśle tyle pracy dziś mam prasowania ,sprzątania ,obiadek trzeba zrobić i kąpiel sobie wezme i postanawiam sobie przy was jeśli dziś już nie zapale to nie pale jutro wcale joł:tak:.

Witam dziewczyny:-D

Muszę się pochwalić, że będziemy mieli synusia Bartusia:-D

Wszystko w porządku, waży 500g i rozwija się prawidłowo:-)

Buziaczki dla wszystkich:tak:

GRATULACJE :tak::-D

Dziewuszki jestem dzisiaj -mieliśmy wczoraj wyjechać ale powiem Wam szczerze -po prostu coś robiło wszystko żebyśmy nie jechali... więc darowalismy sobie podróże i jedziemy dzisiaj...

Agniesia82 do Ciebie też to pytanie -jak samopoczucie???

Ja dalej postuluje za bb-elektrownią na dymano:-):-):-):-)

no właśnie samopoczucie rewelacja, czuję się wyśminicie, tylko apetyt mam jak przed @ hi hi no może ciut większy i śpię, często ucinam sobie kilkuminutowe drzemki :-D i co i tyle... i te piersi mam wrażliwe, ale nie cały czas, tylko parę razy w ciągu dnia.

reklama
Halo dziewczynki :-):-)

She co Ty za numery odwalasz?? Nie przejmuj się przedślubnymi burzami!! To jak najbardziej normalne zjawisko!! Ja buty i tak wystawiam!! ;-)

Sówka gratuluję siusiaka!! :-D:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj pospałam do 11.00, bo mam dzisiaj caaaaały dzień wolne :sorry::sorry: Musiałam odespać chyba poprzedni tydzień. U mnie mama chora, mąż w pracy, tak więc trzeba się wyszykować i do sklepu po jakieś jedzonko na obiad skoczyć. ;-);-) Tylko najgorsze, że nie mam pomysłu co by tu zrobić :-:)-(
Ostatnio to bym tylko zapiekankę z makaronem i mięsem mielonym i duuuuuuża ilościa sosu czosnkowego jadłą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: No ale ile można :-p:-p

Dziewczynki a jak sądzicie, jeśli kaszel mnie męczy już ponad tydzień, to zapisywać się do lekarza, czy spróbować jeszcze doleczać się syropkiem?? :sorry::sorry: Trochę nie chce iść do tej mojej przychodni, bo powiedzą, że jak kaszel długo trwa, to najlepiej jeszcze rentgena zrobić. A ja ze względu na chęć staranek niedługo wolałabym takich rzeczy nie robić :confused2::confused2::confused2::confused2:

Spadam się myć, szykować i lecę na zakupy :-D:-D:-D
Do napisania :-)

Do góry