Dziewuszki jestem dzisiaj -mieliśmy wczoraj wyjechać ale powiem Wam szczerze -po prostu coś robiło wszystko żebyśmy nie jechali... więc darowalismy sobie podróże i jedziemy dzisiaj...
Ja miałam zakaz używania tamponów po zabiegu i przy pierwszej @ -w ogóle jak nie musiałam to nie używałam ich (choc przed zabiegiem nawet na noc potrafiłam zakładać). Chodzi o to że to się zatrzymuje wszystko w środku a jeśli jeszcze nie jest zagojone ... mi lekarz zabronił.
Karola322 myśmy wczoraj trochę poszaleli:-) a że brzuch już przeszkadza to musieliśmy znaleźć optymalne ułożenie;-) no i tak głupio przy świadku się przytulać
Gagatka każde labolatorium ma swoje normy -napisałabym Ci jakie ja miałam podane ale papiery w torbie, torba w samochodzie a samochód z S w pracy
No i pewnie możesz za niedługo zaczynać... a kiedy to już Twoja dcyzja... trzymaj się dzielnie
Asiu she Ty po prostu testować nie chciałaś i dlatego zrobiłaś aferę ze ślubu nie ma -nieładnie
ja też ślub odwoływałam i jakoś mężatka jestem -to jest norma -do jutra się dogadacie:-)
Just79 jak samopoczucie???
Agniesia82 do Ciebie też to pytanie -jak samopoczucie???
Karolcia81 lezałam wczoraj w wannie i o tym właśnie myślałam -radosć, plany, usg szczęście z widoku fasolki z nadziei... i nagle bum... ale co z kobietami które nigdy -choć tak bardzo tego pragną -nie poczują choć chwili tej radości... kiedy po raz kolejny 7/8 rok pod rząd nadchodzi @ i nie ma nawet szans na zobaczenie II... nie ma radosci, powiedzenia bliskim... nie ma planów... nie ma widoku serduszka.... to jest dopiero tragedia...
Padroes jeśli ładnie sie odbudowało to super
Daaa suuuuper
no to za powrót po drinie (bezalkocholowym) i czekamy na trzęsienie ziemi a później teściki
przyznaj się przekonały Cię do powrotu instrukcje Vjolki:-)
Kaśka0201 trzymam kciukasy za występ:-)
Vjolka jak mija dzień???
Motylku co u Was!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja też trafiłam do chirurga -z kanapką i pencetą załatwił sprawę
i faktycznie rywanol mi dali
Ilonka26 ja też zawsze robię listę pytań i wizyta trwa godzinę, jak wychodzimy z gabinetu widzę na sobie oczy tłumu -ale w d... lekarz jest tak przecudowny że zawsze nam schodzi najdłużej:-)
Patib czyli to ostatnia @ która przyjdzie???
As drogą dedukcji doszłaś a nam nie powiedziałaś
durne te baby jakieś -kolegi córkę w przedszkolu do psychologa wysłali -bo ADHD ma, za żywa jest
kolega poszedł bo wyjścia nie miał a pani psycholog -Dziecko zdrowe -to te panie trzeba na badania wysłać... bo kiedys sie dziećmi zajmowali -kółeczka, tańce, zabawy -a teraz jak sie dziecko zesika w przedszkolu to mogą po rodzica zadzwonic zeby przebrał
bo paniusie siedzą i g.. robią
Natalineczka555 to co Ty robiłaś w tej robocie??
Agnieszka0240 jak brzusio??? OOOOO przypomniało mi się -śniłaś mi się -że urodziłaś chłopca
ja mówię -jak to przecież miała być juniorka -tak cały czas wychodziło, a Ty mi na to -ale jest chłopiec
Eda1983 więc czekaj tutaj z nami... dla Twojego Aniołka (*), czasem tu smutno czasem wesoło -zależy od ogólnego nastroju
Kasikz no ja to się rozwodzę co najmniej raz na tydzień
Kobietka22 dzielna dziewczynka:-):-):-) no widzisz nie taki wilk straszny
a jeśli chodzi o palenie -po prostu rzuć i z bani. Ograniczanie nic nie da -będziesz co chwilę ślipić za ile mozesz zajarać... po prostu rzuć bo fasolki nie będzie...
Mama sówka wiem bo już podejrzałam na innym Twoim wątku
gratuluje siusiaka w domu
Ja dalej postuluje za bb-elektrownią na dymano:-):-):-):-)