reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
nie tylko ty kochana, jak ktos wie cos wiecej to niech da znać ;-);-)Zaczynam się denerwować!!!
Ma ktoś jakiś prywatny kontakt z SHE!?
plis !!!
Natalineczka555
kocham kochać :)
co to nikogo nie ma????
kurcze o tej porze???
kurcze o tej porze???
K
kobietka22
Gość
she nie wygłópiaj się, odezwij się, też miałam armagedon przed weselem i to z piątku na sobote i też krzyczałam, że ślub odwołam ,ale koniec końcy tak tylko gadałam bo hormony buzowały, odezwij sie do nas kochana.
Ja wczoraj sie pokłóciłam z M a że znieczulenie po rwaniu juz nie działało i byłam wściekła jak byk a on nie chciał mnie wpuścić do pokoju to popsułam drzwi, ale potem było już dobrze.
Teraz siedze z lodem przy policzku, nie boli mnie nic o dziwo tylko opuchniety jest bo korzeń był haczykowaty i ciężko szło, ale nic nie bolało:-), mam jeszcze jeden ząbek do leczenia kanałowego i potem 4 do leczenia,ale dziurki są malutkie, kobitka w deche i wiecie co?powiedziała, że najważniejszy byl ten który mi wyrwała i ten kanałowo musze zrobić , a reszte spokojnie w ciąży moge robić, bo znieczulenia niemają wpływu na dzidzie dlatego, żę działają tylko miejscowo i nie krążą z krwią po całym organiźmie pisze o tym bo widziałam, że któraś z was pisała, że nie wiadomo jak to jest ze znieczuleniem w ciąży, właśnie po mnie przyszła kobietka w 9 miesiącu na leczenie i uznałam , że to znak , że wszystko będzie dobrze.
Myśle, że jeśli przychodzą tam kobiety w ciąży to warto tej dentystce zaufać i wiecie co?jakby mój M miał podstęplowaną książeczke to bym płaciła tylko za zastrzyk, ale nie była podstęplowana i wydałam 130zł teraz gdy już wiem, że można na nfz to tak zrobie i pujdzie szybciej, mam poczekać aż dziąsło się zagoi i umówić się na wizyte, nawet przepisała mi słabiutki antybiotyk, w razie gdyby była fasolinka bo powiedziała, że z nami kobietami nigdy nic nie wiadomo.Fajna babka nie boje się do niej iść ponownie.Dziś mama odbierze mi wyniki wątroby bo ma po drodze i ma zadzwonić do mnie czy będzie w normie więc trzymajcie kciuki.
Witam was wszystkie piątkowo tak wogóle:-)
Natalineczka faktycznie pustawo tu ,ale ja jestem jak ci minął wczoraj dzionek?
Ja wczoraj sie pokłóciłam z M a że znieczulenie po rwaniu juz nie działało i byłam wściekła jak byk a on nie chciał mnie wpuścić do pokoju to popsułam drzwi, ale potem było już dobrze.
Teraz siedze z lodem przy policzku, nie boli mnie nic o dziwo tylko opuchniety jest bo korzeń był haczykowaty i ciężko szło, ale nic nie bolało:-), mam jeszcze jeden ząbek do leczenia kanałowego i potem 4 do leczenia,ale dziurki są malutkie, kobitka w deche i wiecie co?powiedziała, że najważniejszy byl ten który mi wyrwała i ten kanałowo musze zrobić , a reszte spokojnie w ciąży moge robić, bo znieczulenia niemają wpływu na dzidzie dlatego, żę działają tylko miejscowo i nie krążą z krwią po całym organiźmie pisze o tym bo widziałam, że któraś z was pisała, że nie wiadomo jak to jest ze znieczuleniem w ciąży, właśnie po mnie przyszła kobietka w 9 miesiącu na leczenie i uznałam , że to znak , że wszystko będzie dobrze.
Myśle, że jeśli przychodzą tam kobiety w ciąży to warto tej dentystce zaufać i wiecie co?jakby mój M miał podstęplowaną książeczke to bym płaciła tylko za zastrzyk, ale nie była podstęplowana i wydałam 130zł teraz gdy już wiem, że można na nfz to tak zrobie i pujdzie szybciej, mam poczekać aż dziąsło się zagoi i umówić się na wizyte, nawet przepisała mi słabiutki antybiotyk, w razie gdyby była fasolinka bo powiedziała, że z nami kobietami nigdy nic nie wiadomo.Fajna babka nie boje się do niej iść ponownie.Dziś mama odbierze mi wyniki wątroby bo ma po drodze i ma zadzwonić do mnie czy będzie w normie więc trzymajcie kciuki.
Witam was wszystkie piątkowo tak wogóle:-)
Natalineczka faktycznie pustawo tu ,ale ja jestem jak ci minął wczoraj dzionek?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
kobietka22
Gość
Ja biorę się od dziś ostro za siebie bo za dużo wypaliłam wczoraj fajek , jest godzina 11 planuje palić co 4 godziny na początek czyli następny papieros o 15, potem o 20 i koniec na dziś , musi się udać, dam rade, dla maluszka.Do listopada musi być 0 papierosów na dzień.
ja od poniedizałku mam znowu nei palic. Mam nadzieję ze się uda. Co za głupia zaczęłam achhh.Trzymam kciuki za ciebieJa biorę się od dziś ostro za siebie bo za dużo wypaliłam wczoraj fajek , jest godzina 11 planuje palić co 4 godziny na początek czyli następny papieros o 15, potem o 20 i koniec na dziś , musi się udać, dam rade, dla maluszka.Do listopada musi być 0 papierosów na dzień.
K
kobietka22
Gość
Dokładnie jakby się nie zaczynało palić to by nie było problemu, ja przed chwilą stanęłam przed lustrm spojrzałam na siebie surowym wzrokiem i powiedziałam tak: ZDROWIE TWOJEGO DZIECKA ZALEŻY OD CIEBIE MUSISZ ŻUCIC PALENIE
http://mamdziecko.interia.pl/bede-mama/zdrowa-i-piekna-mama/news/nie-pal-w-ciazy,746379,3977
Warto poczytac, żeby się zmobilizować dziewczynki.
http://mamdziecko.interia.pl/bede-mama/zdrowa-i-piekna-mama/news/nie-pal-w-ciazy,746379,3977
Warto poczytac, żeby się zmobilizować dziewczynki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolcia81
czekam na szczęście.....
Ja też mam dzis sporo pracy...ale zaglądam tu co chwila....
Nadal nie ma wiadomośco od she?
Może nie pisze, bo sie godzą, co?
Jakos tak sie marniutko dziś czuje....zimno mi, a za chwilę oblewaja mnie poty....niemal jakbym przekwit miała!
Nadal nie ma wiadomośco od she?
Może nie pisze, bo sie godzą, co?
Jakos tak sie marniutko dziś czuje....zimno mi, a za chwilę oblewaja mnie poty....niemal jakbym przekwit miała!
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Ja witam sie i znikam bo tesciowa ma mnie nawiedzic,hhuuura.
Buziaki.
Buziaki.