reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
she nie wygłópiaj się, odezwij się, też miałam armagedon przed weselem i to z piątku na sobote i też krzyczałam, że ślub odwołam ,ale koniec końcy tak tylko gadałam bo hormony buzowały, odezwij sie do nas kochana.
Ja wczoraj sie pokłóciłam z M a że znieczulenie po rwaniu juz nie działało i byłam wściekła jak byk a on nie chciał mnie wpuścić do pokoju to popsułam drzwi:zawstydzona/y:, ale potem było już dobrze:tak:.
Teraz siedze z lodem przy policzku, nie boli mnie nic :eek: o dziwo tylko opuchniety jest bo korzeń był haczykowaty i ciężko szło, ale nic nie bolało:-), mam jeszcze jeden ząbek do leczenia kanałowego i potem 4 do leczenia,ale dziurki są malutkie, kobitka w deche i wiecie co?powiedziała, że najważniejszy byl ten który mi wyrwała i ten kanałowo musze zrobić , a reszte spokojnie w ciąży moge robić, bo znieczulenia niemają wpływu na dzidzie dlatego, żę działają tylko miejscowo i nie krążą z krwią po całym organiźmie pisze o tym bo widziałam, że któraś z was pisała, że nie wiadomo jak to jest ze znieczuleniem w ciąży, właśnie po mnie przyszła kobietka w 9 miesiącu na leczenie i uznałam , że to znak , że wszystko będzie dobrze:tak:.
Myśle, że jeśli przychodzą tam kobiety w ciąży to warto tej dentystce zaufać i wiecie co?jakby mój M miał podstęplowaną książeczke to bym płaciła tylko za zastrzyk:crazy:, ale nie była podstęplowana i wydałam 130zł teraz gdy już wiem, że można na nfz to tak zrobie i pujdzie szybciej:tak:, mam poczekać aż dziąsło się zagoi i umówić się na wizyte, nawet przepisała mi słabiutki antybiotyk, w razie gdyby była fasolinka bo powiedziała, że z nami kobietami nigdy nic nie wiadomo.Fajna babka nie boje się do niej iść ponownie.Dziś mama odbierze mi wyniki wątroby bo ma po drodze i ma zadzwonić do mnie czy będzie w normie więc trzymajcie kciuki.
Witam was wszystkie piątkowo tak wogóle:-)
Natalineczka faktycznie pustawo tu ,ale ja jestem jak ci minął wczoraj dzionek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja biorę się od dziś ostro za siebie bo za dużo wypaliłam wczoraj fajek:zawstydzona/y: , jest godzina 11 planuje palić co 4 godziny na początek czyli następny papieros o 15, potem o 20 i koniec na dziś , musi się udać:tak:, dam rade, dla maluszka.Do listopada musi być 0 papierosów na dzień.

Ja biorę się od dziś ostro za siebie bo za dużo wypaliłam wczoraj fajek:zawstydzona/y: , jest godzina 11 planuje palić co 4 godziny na początek czyli następny papieros o 15, potem o 20 i koniec na dziś , musi się udać:tak:, dam rade, dla maluszka.Do listopada musi być 0 papierosów na dzień.
ja od poniedizałku mam znowu nei palic. Mam nadzieję ze się uda. Co za głupia zaczęłam achhh.Trzymam kciuki za ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też mam dzis sporo pracy...ale zaglądam tu co chwila....
Nadal nie ma wiadomośco od she?
Może nie pisze, bo sie godzą, co?

Jakos tak sie marniutko dziś czuje....zimno mi, a za chwilę oblewaja mnie poty....niemal jakbym przekwit miała!

reklama
Do góry