reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
she nie wygłópiaj się, odezwij się, też miałam armagedon przed weselem i to z piątku na sobote i też krzyczałam, że ślub odwołam ,ale koniec końcy tak tylko gadałam bo hormony buzowały, odezwij sie do nas kochana.
Ja wczoraj sie pokłóciłam z M a że znieczulenie po rwaniu juz nie działało i byłam wściekła jak byk a on nie chciał mnie wpuścić do pokoju to popsułam drzwi:zawstydzona/y:, ale potem było już dobrze:tak:.
Teraz siedze z lodem przy policzku, nie boli mnie nic :eek: o dziwo tylko opuchniety jest bo korzeń był haczykowaty i ciężko szło, ale nic nie bolało:-), mam jeszcze jeden ząbek do leczenia kanałowego i potem 4 do leczenia,ale dziurki są malutkie, kobitka w deche i wiecie co?powiedziała, że najważniejszy byl ten który mi wyrwała i ten kanałowo musze zrobić , a reszte spokojnie w ciąży moge robić, bo znieczulenia niemają wpływu na dzidzie dlatego, żę działają tylko miejscowo i nie krążą z krwią po całym organiźmie pisze o tym bo widziałam, że któraś z was pisała, że nie wiadomo jak to jest ze znieczuleniem w ciąży, właśnie po mnie przyszła kobietka w 9 miesiącu na leczenie i uznałam , że to znak , że wszystko będzie dobrze:tak:.
Myśle, że jeśli przychodzą tam kobiety w ciąży to warto tej dentystce zaufać i wiecie co?jakby mój M miał podstęplowaną książeczke to bym płaciła tylko za zastrzyk:crazy:, ale nie była podstęplowana i wydałam 130zł teraz gdy już wiem, że można na nfz to tak zrobie i pujdzie szybciej:tak:, mam poczekać aż dziąsło się zagoi i umówić się na wizyte, nawet przepisała mi słabiutki antybiotyk, w razie gdyby była fasolinka bo powiedziała, że z nami kobietami nigdy nic nie wiadomo.Fajna babka nie boje się do niej iść ponownie.Dziś mama odbierze mi wyniki wątroby bo ma po drodze i ma zadzwonić do mnie czy będzie w normie więc trzymajcie kciuki.
Witam was wszystkie piątkowo tak wogóle:-)
Natalineczka faktycznie pustawo tu ,ale ja jestem jak ci minął wczoraj dzionek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja biorę się od dziś ostro za siebie bo za dużo wypaliłam wczoraj fajek:zawstydzona/y: , jest godzina 11 planuje palić co 4 godziny na początek czyli następny papieros o 15, potem o 20 i koniec na dziś , musi się udać:tak:, dam rade, dla maluszka.Do listopada musi być 0 papierosów na dzień.

Ja biorę się od dziś ostro za siebie bo za dużo wypaliłam wczoraj fajek:zawstydzona/y: , jest godzina 11 planuje palić co 4 godziny na początek czyli następny papieros o 15, potem o 20 i koniec na dziś , musi się udać:tak:, dam rade, dla maluszka.Do listopada musi być 0 papierosów na dzień.
ja od poniedizałku mam znowu nei palic. Mam nadzieję ze się uda. Co za głupia zaczęłam achhh.Trzymam kciuki za ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też mam dzis sporo pracy...ale zaglądam tu co chwila....
Nadal nie ma wiadomośco od she?
Może nie pisze, bo sie godzą, co?

Jakos tak sie marniutko dziś czuje....zimno mi, a za chwilę oblewaja mnie poty....niemal jakbym przekwit miała!

reklama
Do góry