reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

WItajcie przy kawce,
She kochana. CO się dzieje.? CHwile słabości i wątpliwości sa zawsze. A kłótnie też się zdażja - teraz obydwoje pewnei jesteście poddenerwowaniu. Bedzie dobrze

reklama
Dziewczynki....bo ja juz sie zakręciłam w tych wykresach....jak to jest z ta tempką w cylku, kiedy wzrasta, kiedy spada....bo ja wczoraj i dziś rano miałam 37,2. Czy to skok po owulce? Wiem, że jak tuz przed @ nie spadnie to bęc...fasolka.....ale czy taka jak mam teraz tez czegos nie sugeruje? jeszcze jakieś 8-9 dni do @....
a ja znowu sie zaczynam nakręcać....

Oj, chyba nie wytrzymam...i w niedziele rano sikne sobie tak po cichutku....:sorry:

temperatura utrzymuje sie podwyższona w fazie lutelanej i spada przed samą @. Mówi sie ze jeśli przez 16 dni będzie podwyższona to można robić test. Wyaje mi sie że 9 dni przed @ to trochę za szybko. Szkoda kaski

SHE co sie tam dzieje przywołuję cie do porządku!!!
kochana nie łam sie bedzie dobrze, a kłutnie sa bardzo normalną rzeczą zwlaszcza te przed ślubem nie pisz nam takich rzeczy bo zejdziemy ci tu na zawał i co wtedy zrobisz ;-);-);-):cool2::cool2::cool2:

Vjolka ja nie używam tamponów teraz, wolę żeby wszyściutko "wyleciało". Też pierwszy raz musiałam w nocy wstawać się podmieniać, a w pracy do kibelka co godzinkę, i cały czas na pamtersach największych z możliwych. Nic miłego, ale cóż, dla dzidzi....
(sorki za te dokładne opisy, ale rozumiecie:-p)
Pozdrówki

reklama
Vjolka ja nie używam tamponów teraz, wolę żeby wszyściutko "wyleciało". Też pierwszy raz musiałam w nocy wstawać się podmieniać, a w pracy do kibelka co godzinkę, i cały czas na pamtersach największych z możliwych. Nic miłego, ale cóż, dla dzidzi....
(sorki za te dokładne opisy, ale rozumiecie:-p)
Pozdrówki
Je też sie przemęczyłam ale podobno nei jest dobrze na początki używac tamponów. WIęc moze lepiej jeśli nie musisz to nie używaj

Do góry