reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WItajcie przy kawce,
She kochana. CO się dzieje.? CHwile słabości i wątpliwości sa zawsze. A kłótnie też się zdażja - teraz obydwoje pewnei jesteście poddenerwowaniu. Bedzie dobrze

reklama
Dziewczynki....bo ja juz sie zakręciłam w tych wykresach....jak to jest z ta tempką w cylku, kiedy wzrasta, kiedy spada....bo ja wczoraj i dziś rano miałam 37,2. Czy to skok po owulce? Wiem, że jak tuz przed @ nie spadnie to bęc...fasolka.....ale czy taka jak mam teraz tez czegos nie sugeruje? jeszcze jakieś 8-9 dni do @....
a ja znowu sie zaczynam nakręcać....

Oj, chyba nie wytrzymam...i w niedziele rano sikne sobie tak po cichutku....:sorry:

temperatura utrzymuje sie podwyższona w fazie lutelanej i spada przed samą @. Mówi sie ze jeśli przez 16 dni będzie podwyższona to można robić test. Wyaje mi sie że 9 dni przed @ to trochę za szybko. Szkoda kaski

SHE co sie tam dzieje przywołuję cie do porządku!!!
kochana nie łam sie bedzie dobrze, a kłutnie sa bardzo normalną rzeczą zwlaszcza te przed ślubem nie pisz nam takich rzeczy bo zejdziemy ci tu na zawał i co wtedy zrobisz ;-);-);-):cool2::cool2::cool2:

Vjolka ja nie używam tamponów teraz, wolę żeby wszyściutko "wyleciało". Też pierwszy raz musiałam w nocy wstawać się podmieniać, a w pracy do kibelka co godzinkę, i cały czas na pamtersach największych z możliwych. Nic miłego, ale cóż, dla dzidzi....
(sorki za te dokładne opisy, ale rozumiecie:-p)
Pozdrówki

reklama
Vjolka ja nie używam tamponów teraz, wolę żeby wszyściutko "wyleciało". Też pierwszy raz musiałam w nocy wstawać się podmieniać, a w pracy do kibelka co godzinkę, i cały czas na pamtersach największych z możliwych. Nic miłego, ale cóż, dla dzidzi....
(sorki za te dokładne opisy, ale rozumiecie:-p)
Pozdrówki
Je też sie przemęczyłam ale podobno nei jest dobrze na początki używac tamponów. WIęc moze lepiej jeśli nie musisz to nie używaj

Do góry