reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześc Dziewczyny!
Piszę, żeby przesłać Wam pozytywne fluidki:-D:-D:-D
Moja historia jest taka, iż w 6 tygodniu poronilam, 3 sierpnia mialam zabieg, odczekalam jeden okres i w sumie niespodziewanie jestem w ciązy!!!
Także dziewczyny głowa do góy i trzymam kciuki!!!

reklama
Dobry wieczór! :-):-)

Aga34 i Alutka Gratulacje!! Cudownie jest widzieć, że przybywa nam tyle fasolek :-D:-D:-D

Agatko super, że na USG wszystko w porządku. Po prostu tym razem musi być idealnie!
:tak::tak:

As dobrze, że teściowa już po operacji :tak: A pieska szkoda. :-:)-( Dobrze, że masz zamiar wyciągnąć konsekwencje. Strach pomyśleć, co by było gdyby gdzieś w okolicy tej "bójki" były Twoje dzieci.

Kingus u Ciebie, to już chyba możemy dni i godziny odliczać po porodu. Oh nie mogę się doczekać fotek maleństwa :-):-)

She Ja jako zakupoholiczka rozumiem Cię doskonale, jeśli chodzi o "czekającą na Ciebie sukienkę". Na mnie w sklepach Ciągle "coś czeka" :sorry::sorry:;-);-)A co do kolorów, to ja bym sie tym nie przejmowała, a mężowi zrobiła niespodzianke ;-);-)

Wszystkie zafasolkowane proszę o pogłaskanie ode mnie brzuszków!!:-):-)

Ja jutro znowu zaczynam studia. :tak::tak: Z jednej strony się cieszę, a z drugiej boję się, że jak wpadnę znowu w ten natłok zajęć, to przestanę o siebie dbać, dobrze się odżywiać itp. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do mojego organizmu, to dzisiaj 29 dzień cyklu, a @ nie ma. Dziwi mnie to, bo zawsze,ale to zawsze mam regularne co 24 -25 dni. Starać się nie staramy, ale żadnej metody antykoncepcyjnej tez nie stosujemy, tylko ten nasz npr. Zrobiłam więc wczoraj wieczorem test i wyszła jedna wyraźna krecha. No i nie wiem w końcu co się dzieje. Mam nadzieję, że @ jutro lub pojutrze przyjdzie, bo jakoś nie mam ochoty znowu po lekarzach biegać :confused2::confused2::confused2::confused2:

Hej
No to powialo nadzieja na watku!

Gosiagro gratuacje, chciałabym być na Twoim miejscu.

Aneczka jak u Ciebie?Juz wydobrzałaś?

As, strasznie przykro ze to Psiulka spotkalo. Sadz się sadz!Psa (posokowca) moich teściów tez pogrzyl pies (taki wilczurowaty, wyskoczyl z zagrody i chapnąć naszego pasiaka) – ledwo się wylizal, na szczescie się udalo. Ale niestety właściciela psa nie udalo się ukarac, dsotal upomnienie, ale to mala wiejska miejscowość i teściowie nie chcieli sobie ze wszystkich zrobic wrogow wiec nie podali go do sadu. Ale wyobrażam sobie co przeżyłaś.

She, mialam wczesniej napisac – fryz będzie piekny; wogole to laska jestes. I swietny pomysl z ta sukienka – lubie romantyczne zrywy, jak Cie stac…Niezły przezyje szok Twój przyszly mezus, już to widze, hehe.

13x13 – przytulam się ukradkiem do brzusia, i bardzo się ciesze ze z dzidzia jest w porządku.

A my zdrowiejemy, bo dopadly nas katary i kaszle, ale już lepiej. No i czekam na piatkowa wizyte u gina. O @ na razie pomarzyc…

Pozdrawiamy cieplutko wszystkich

As biedny psiak:-(, koniecznie właściciel tego psa musi ponieść konsekwencje:wściekła/y:,to się w głowie nie mieści:no:.
Gosiagro to gratuluje kochana i trzymam kciuki za Twoja dzidzie.
Dziewczynki kupiłam sobie sweterek i farbe do włosów w swoim naturalnym kolorze, żeby potem sobie odrosły i żebym nie musiała mieć odrostów i katować włosów blondem, zwłaszcza jeśli zafasolkuje za jakiś czas, więc zakupy udane:tak:.

Gosiagro serdeczne gratulacje!!! A nie mówiłam, że same dobre wiadomości mamy dzisiaj? :-)
My też trzymamy kciuki żeby dzidzia zdrowo rosła :tak::tak:

Aneczka jak u Ciebie?Juz wydobrzałaś?
Ja czuję się już lepiej, ale jeszcze nie do końca wydobrzałam. Dzisiaj zaczęło mnie drapać w gardle i nie pamiętam czy to jest znak, że choroba przechodzi czy też że jutro stracę głos :confused2:
A jeszcze jutro muszę przyjechać wcześniej do pracy bo mam spotkanie o 7 rano (och, jak ja nie lubię rano wstawać :eek:). Inna opcja była od 19 do 22, to już wolę rano bo i tak teoretycznie zaczynam pracę o 7:30.

wpadłam tylko powiedziec ze żyję -gdyby ktoś chciał zapytać o Kasięmaj....
jakoś tak mi nadaj "nijako"
więc nie smucę

13x13-pieknie wyglądałaś w dniu ślubu.i droga do kościoła i z...też musiała być piękna :-D-bardzo isę cieszę że wszystko z dzidzią ok!!! oby tak dalej i trzymam za to kciuki.
As-bardzo mi przykro z powodu Twojego psiaka.
She-no nasz też biszkopt...a taki rozrabiak że szok...też tak mieliście??ile ma Wasz labradorek???(wrzucę ci fotkę jak odszukam na kompie)

reklama
karola322 - dzięki za fluidki:)Jejku jak czytam o tych syropach, które polecasz, zaraz mi się dzieciństwo przypomina..jak mama kazała pić taki syrop z cebuli..ochydne to było!!ale fkt pomagało!

Agatka - super wiadomości!:)Zresztą tylko na takie czekałam:)

As - przykro mi z powodu Twojej psiny:(

Aneczka_77 - heh..ja też juz od kilku dni dzwonię żeby się na wizytę umówić..:(Ale tak sie dentystów boję że szok!

gosiagro - Swiatełko dla Aniołka(*)..Trzymam kciuki za fasolkę!!!

daaa - to nauke czas zacząć:)Czasem te nasze organizmy tak szaleją..:(ja też mam nadzieję, że się wreszcie u mnie ureguluje tak jak przed zabiegiem!

She - wiesz tą kamizelką to się tak nie przejmuj... ostatnio mój szwagier miał ślub..i pani młoda miała białą suknię a on ecri kamizelkę i musznik i fajnie to wyglądało...nie raziło jakoś specjalnie w oczy:)A pomysł z sukienką super!!!

ewerysta - to dobrze że lepiej!Trzymam kciuki za piatkową wizytę. A czas do @ zleci nie wiadomo kiedy. Zobaczysz!

kobietka22 - super że zakupy udane:)Dobranoc:)

agnieszka0240 - super, że dzidzia tak daje znać o sobie:)to musi być niesamowite uczucie... Dobrej nocy!!

Ja też zmykam spać...Jutro znowu dzień z Asią i sama z nią będę, więc trzeba siły zebrać:)
Mój K nadal chory...heh...
Dobrej nocy i do juta!:)

Do góry