reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatka wspaniałe wiadomości!!!

Witam WAS dziewczyny w czwartkowy zimny poranek.
Miłego dnia.

Mnie juz solidnie brzuszek na @ pobolewa, więc myślę, ze dzisiaj przyjdzie.....oby...bo chcę, żeby to była ostatnia.....
Troche tylko mm dołka, bo się ściełam z moim Z., ale to taki malutki dołeczek, i pewnie to moja wina bo mi hormonki wróciły do normy i mam tradycyjnie PMS.

reklama
Jesteśmy :-):-):-):-):-) dwie nóżki, dwie rączki, zdrowe serduszko, żołądek i pęcherz moczowy, kolanka i stópki -wszystko jest w jak najlepszym porządku:-D:-D:-D:-D:-D ale Pani doktor nie chciała nam powiedzieć czy siusiek czy siuśka;-);-);-) powiedziała że mówi tylko jak to się wiąże z obciążeniem w rodzinie jednej płci ale co tam -najważniejsze że dzidziuś zdroooooowy -zdjęcie rzucę jutro bo dziś jeść jeść jeść idziemy -cały dzień z nerwów posciłam:-p:-p:-p:-p

aaaaaaaaaa SUPER AAAAAAAAAAAAAAAA :tak::-D:tak::-D

Cześc Dziewczyny!
Piszę, żeby przesłać Wam pozytywne fluidki:-D:-D:-D
Moja historia jest taka, iż w 6 tygodniu poronilam, 3 sierpnia mialam zabieg, odczekalam jeden okres i w sumie niespodziewanie jestem w ciązy!!!
Także dziewczyny głowa do góy i trzymam kciuki!!!

:eek: UHM szok... :rofl2::-D:tak: dzięki za podzielenie sie z nami tą niesamowitą wiadomością, spokojnych 9 miesięcy :tak:

Dzień Dobry Kochane,
miłego dnia życzę :-):-):-)

>>>Kobitki,
dzisiaj w nocy...masakra.....pomijając fakt, że znów spałam 2-3 h.....doszły wymioty....zawroty głowy.....mdłości.....i ogólnie wsio mnie bolało.....

Ostatnia edycja:
Jesteśmy :-):-):-):-):-) dwie nóżki, dwie rączki, zdrowe serduszko, żołądek i pęcherz moczowy, kolanka i stópki -wszystko jest w jak najlepszym porządku:-D:-D:-D:-D:-D ale Pani doktor nie chciała nam powiedzieć czy siusiek czy siuśka;-);-);-) powiedziała że mówi tylko jak to się wiąże z obciążeniem w rodzinie jednej płci ale co tam -najważniejsze że dzidziuś zdroooooowy -zdjęcie rzucę jutro bo dziś jeść jeść jeść idziemy -cały dzień z nerwów posciłam:-p:-p:-p:-p

Tak bardzo się cieszę!!!!

Agatko bardzo się cieszę Waszym szczęściem.

A ja Dziewczyny zwariowałam. Jakiś czas temu (już po zakupie obu moich sukienek) zobaczyłam jeszcze jedną, której wcześniej nie było w tym sklepie, a mijałam go kilka razy szukając kiecki. Taka... Nie ślubna, a ślubna zarazem. Krążyłam jak sęp. Ale wydawała mi się szyta na anorektyczkę. A ja do takich nie należę, więc nawet nie startowałam do przymierzania. W sobotę moja Mama kupowała sobie kieckę. Śliczna, o morskim kolorze. Kilka sklepów dalej od tamtego. Dziś jechaliśmy ją odebrać, bo trzeba było małej przeróbki krawieckiej. No i weszłam do tego sklepu. I odważyłam się przymierzyć. I wiecie co? Sukienka jak na mnie szyta!!! Jak chodziłam po sklepie to aż jedna pani zatrzymała się, weszła do sklepu na moment tylko i z taaaaaaaaaaaakim uśmiechem powiedziała, że ślicznie wyglądam. No i kupiłam. W tajemnicy przed M. Biała z drobnymi czarnymi dodatkami. I tu zaczynają się schody... Będą 2. Do USC ta z dziś. A po 24.00 krótka ecru ze złotymi dodatkami. Buty mam lekki ecru. Pasują do tej białej sukienki. Zwłaszcza, że mało je spod niej widać. Biżuterii będę miała 2 komplety. Srebrny do białej sukienki, a złoty do tej ecru. We włosach będą do ozdoby białe różyczki. Będą pasowały do obu sukienek, bo krótka ma bolerko w miałym kolorze. Ale mam problem co do M... Garnitur będzie pasował. Ale kamizelkę, krawat i koszulę kupowaliśmy pod kolor ecru. No i... CZY TO SIĘ NIE BĘDZIE GRYZŁO???!!! Nie chcemy mu mówić o zmianie sukienek. Niech mnie zobaczy w dzień ślubu. Niech go zamuruje. A co! Ale bez przymierzania nie kupię mu ani koszuli ani kamizelki... I co teraz?? :-( Poradźcie coś...

Zwariowałam jak Boga kocham... Ale ta sukienka po prostu na mnie czekała Kochane...

:szok:
Aleś ty szalona, kobieto...
Pozytywnie zakręcona...
Całkiem jak ja :-p

Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Daj mu bobu!!!

Cześc Dziewczyny!
Piszę, żeby przesłać Wam pozytywne fluidki:-D:-D:-D
Moja historia jest taka, iż w 6 tygodniu poronilam, 3 sierpnia mialam zabieg, odczekalam jeden okres i w sumie niespodziewanie jestem w ciązy!!!
Także dziewczyny głowa do góy i trzymam kciuki!!!

Cieszę się starszecznie...

Agatka wspaniałe wiadomości!!!

Witam WAS dziewczyny w czwartkowy zimny poranek.
Miłego dnia.

Mnie juz solidnie brzuszek na @ pobolewa, więc myślę, ze dzisiaj przyjdzie.....oby...bo chcę, żeby to była ostatnia.....
Troche tylko mm dołka, bo się ściełam z moim Z., ale to taki malutki dołeczek, i pewnie to moja wina bo mi hormonki wróciły do normy i mam tradycyjnie PMS.

Ty się nie sprzeczaj, tylko przytulaj...

reklama
Do góry