reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
SONITA będziesz miała co chociażby jak minął dzień co wymyśliliście ze swoim R a na fasolinkę przyjdzie czas może faktycznie jest tak jak mówisz że to nie teraz że to jakiś znak
kochana nie próbuj nie pisac ja tu będę na ciebie czekać na twoje wiadomości dobre czy złe ale będę

[*] światełko dla nowych aniołków

Sonitko nie znikaj nam kochana, bo bardzo mi zależy na tym żebyś pisała co u ciebie!!
A tak w ogóle to czy ten specjalista zlecił jakieś leczenie?

Kaska mi nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki za to, żeby ta wredna małpa @ do ciebie nie przyszła :)

Katarzynka za namiary nie masz co dziękować, ważne że się przydadzą :)

kaska0201 dobrze będę coś pisać i Wam wszystkim kibicować i gratulować :-)

mam nadzieję, że jak uda mi się kieeeeeeeedyś zajść w ciążę to będą jeszcze na allegro te wymarzone mebelki do pokoju dziecięcego :zawstydzona/y:;-)

koniec marudzenia, dzisiaj mam duże wyzwania, kupiłam jagody i mam zamiar zrobić pierogi :szok: jeszcze rosół i kiszone ogórki :-D

jakbyście miały jakieś dobre rady to jestem chętna, biorę laptopa do kuchni :-D

ilonka26 nie ma jak na razie leku na ten wirus, a jak są jakieś które mogą zadziałać, albo nie to działają źle na płodność... więc chyba lepiej poczekać :tak: aż organizm sobie sam poradzi.

Przepraszam Was najmocniej za moje zaniedbanie, ale nadal czuję się w kratkę:-) i raczej jak mam dobry dzień to jeżdżę i coś załatwiam, no ale wtedy na szczęście mogę zjeść prawie wszystko:-) postaram się częściej do Was zaglądać, bo już mnie kaska skrzyczała:-p

[*]
[*]
[*] dla Aniołkowych Mam...

Następną wizytę i USG mam 13 sierpnia i na 100% się odezwę:-)

reklama
MOMO SÓWKO kochanie ja Cię nie skrzyczałam bo nawet nie śmiałabym podnieśc głosu na kobietę w ciąży ale po prostu martwiłam się i nawet tak troszkę sobie pomyślałam że juz o nas zapomniałaś

Do góry