reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilonko jak ten ginekolog przyjmuje na bykowinie wiesz może ??? jutro tam zadzwonię:-);-)

20091003560213.png

reklama
Ilonka to też sporo musisz czekać.
Może mi do stycznia wszystko się unormuje i zacznę staranka w tym samym czasie :-)

Zrobiłam ogórki, kurcze przygotowanie trwa może z 3minuty, a ja dopiero teraz na to wpadłam :-)

Ilonka to znaczy, że jak mi spadnie IgM, to wtedy wzrasta IgG i znowu trzeba czekać?

Sonitko w sumie myślę, ze nie muszę tyle czekać bo wydaje mi się, ze lekarz proponował tyle odczekać ze względu na swoje przekonania, a nie na wyniki, bo na razie wszystko wychodzi w normie, ale tak czy siak, na maksa myślę starania zaczniemy od stycznia, bo do końca grudnia mam umowę w pracy, a różnie teraz bywa więc wolę zaczekać i wtedy bez stresu zacząć powiększać rodzinę.
Sonitko igG świadczy o przebytej chorobie, ale czy koniecznie trzeba czekać i ile to ja nie jestem pewna. Nam w każdym bądź razie lekarz kazał odczekać 6 miesięcy

Katarzynko lekarz teraz jest na urlopie do 19 sierpnia, ale zadzwonić możesz jutro i umówić się na wizytę, bo kolejki do niego są dosyć duże i czasami trzeba długo czekać

Ilonka mój pęcherzyk miał dziś 20 mm , pięknie urósł i dostałam zastrzyk z pregnylu. W czwartek mam jechac z powrotem do ginki i sprawdzimy czy pekł. Od jutra zacząć sie przytulać. Zobaczymy co z tego się uda...

reklama
Do góry